Usudi se, budi odlučna i dobit ćeš sve što želiš

Facebook

Usudi se, budi odlučna i dobit ćeš sve što želiš

Uspjeti je zapravo lako. U ljubavi je to zapravo vrlo jednostavno. Ono što vas najčešće vodi od ljubavnih neuspjeha do ljubavnih uspjeha je znanje. Slično je i u karijeri ili u bilo kojoj sferi života. Stoga ne dozvolite da vas netko uvjeri da je stvar u sreći. Sreću kreirate same, drage moje dame. Usudi se, budi odlučna i dobit ćeš sve što želiš.

Draga Nelly,

Prvi i jedini put da sam posegnula za self help literaturom, nakon što me situacija u kojoj sam se našla navela da googlam teme koje se me dovele do Vas.
Sve, baš sve, svaki klišej muškog i ženskog ponašanja koji ste opisali u obje knjige je savršeno pogođen, svaka kriva riječ i krivi potez. Srećom nije bilo prekasno i usvajanjem Vaših uputa preokrenula sam karte, samo tako, činilo se teško i nemoguće, ali 100% radi.
Pišem Vam zato jer sam smatrala da sam apsolutna kraljica za muškarce i onda shvatih da ništa nisam znala, ali sam valjda imala sreće, dok nisam naletila na Njega.
Hvala Vam kraljica ste. I usudili ste se reći sve.

Anonimna

Današnji blog započinjem pismom koje sam dobila od jedne čitateljice. Ovakvih pisama mi dođe nekoliko stotina mjesečno, a ovo je stiglo u pravom trenutku kao inspiracija za današnji blog. Zamolila sam čitateljicu koja ga je poslala za anonimnu objavu jer je njezina priča zapravo i priča mnogih od vas. U kratkim crtama, ova je čitateljica savršeno dobro opisala ono što žene prolaze. I ovo je savršen primjer osobe koja je samoj sebi priznala da ipak nije znala sve što misli da zna, i samim time je krenula ispočetka. Nisu toliko bitni detalji priče, no može se naslutiti da je riječ o muškarcu koji je za nju izgubio interes i da se sve promijenilo onda kada je ona promijenila svoje ponašanje. 

Ono o čemu smo govorili u prethodnom blogu su pretpostavke, a najveća greška jest kada mislite ili pretpostavljate da znate ono što druga strana želi. Pretpostavke su dio skliskog terena, ako niste dovoljno upućeni u tematiku. I to je upravo naučila i ova, kao i mnoge druge čitateljice. Jedna rečenica, jedan tekst ili jedna knjiga za vas može promijeniti sve, onda kada doista usvojite dobiveni savjet. Toliko je jednostavno.

I usudili ste se reći sve. – glasi zadnja rečenica pisma, i zapravo točno definira ono što vam govorim. Rijetko tko će vam se usuditi reći sve, a ja vam govorim ono što sam naučila na vlastitim greškama, ono što bih voljela da je netko nekada meni rekao. Na vama je drage moje, da usvojite ono što vam govorim i da se usudite zauzeti za sebe.

Usudi se, budi odlučna i dobit ćeš sve što želiš

Uspjeti je zapravo lako. U ljubavi je to zapravo vrlo jednostavno. Ono što vas najčešće vodi od ljubavnih neuspjeha do ljubavnih uspjeha je znanje. Slično je i u karijeri ili u bilo kojoj sferi života. Stoga ne dozvolite da vas netko uvjeri da je stvar u sreći. Sreću kreirate same, drage moje dame. Usudi se, budi odlučna i dobit ćeš sve što želiš. Bilo da želiš novog frajera, bilo da želiš poboljšati odnos s onim postojećim, ili želiš naprosto vratiti interes muškarca koji te donedavno obasipao pažnjom.

Gotovo sve je moguće.

Ali prije svega morate ODABRATI SEBE, drage moje dame. I ovo je rečenica koju vam ne mogu ponoviti dovoljan broj puta. ODABERITE SEBE. Radite na sebi. Uložite u sebe. To je vaše najisplativije ulaganje.

Muškarac koji je izgubio interes za određenu ženu, najčešće ga je izgubio jer u njoj više ne vidi istu osobu za koju se u početku zainteresirao.

Kada žena sav svoj fokus prebaci na muškarca i na vezu, tada tome istome muškarcu prestaje biti zanimljiva. I TOČKA. On odlazi ili lagano pokušava izmigoljiti iz njezina zagrljaja. Kukavički ili ne, ishod je isti. Sad je tu, za tren ga više nema.

Ono što je dobra vijest jest da nikada nije kasno da ODABERETE SEBE. Ako vam do sada nije išlo u ljubavi, onda sasvim sigurno niste znale kako postići ono što želite i niste se usudile ODABRATI SEBE. 

Žene koje su single imaju dvije opcije: očajavati nad vlastitom solo sudbinom  (“Jadna ja, mene nitko neće, a sve su se udale.” ili “Jadna ja, nema više normalnih muškaraca na svijetu”) ili ustati se, otresti sa sebe prašinu neuspjelih ljubavnih pokušaja i namjestiti nevidljivu krunu. Uvijek govorim, i svake godine se ponavljam: Blagdani su savršeno vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Zato drage moje single dame, izađite iz udobnosti svoja četiri zida, pojavite se na Adventu, Božićnom party-u ili u obližnjem after job kafiću i počnite se zabavljati – radi sebe. Muškarci će vam početi prilaziti sami jer oni žele biti u prisustvu žena koje se sjajno zabavljaju i čija sreća ne ovisi o njima. 

Doduše, ovo ne vrijedi samo za single dame. Ako mislite da niste single, a frajer vam se ne javlja danima, onda vas moram razuvjeriti: slobodne ste činiti sve što želite. Drage moje dame, ne gubite vrijeme na zablude. Od svih žena s kojima sam radila na promjeni ljubavnog života, najbrže rezultate dobile su one žene koje su bile spremne uzeti svoj život u svoje ruke. Život može biti prekrasan. I jest prekrasan u mnogočemu.

Trebate uživate u malim stvarima, ali nikada ne dozvolite da vas netko tretira kao “malu stvar”. Žena sama odlučuje da li će biti glavna nagrada ili rezervno rješenje u očima muškarca. Uvijek postoji muškarac koji će prepoznati tvoju vrijednost. Zato vrati krunu na glavu i ne pristaj na mrvice. Kraljice ne skupljaju mrvice.

Drage moje kraljice, želim vam Sretne blagdane i da si poklonite pod bor upravo ono što želite dobiti. Trebamo znati udovoljiti sebi kako bi pokazali okolini kakav tretman tražimo i zaslužujemo.

Toliko za danas drage moje dame, a novi blog slijedi za tjedan dana 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE