Kada muškarac želi pobjeći – 6 provjerenih načina za muški bijeg

Facebook

Kada muškarac želi pobjeći – 6 provjerenih načina za muški bijeg

Većina vas je, barem jednom u životu, bila suočena s nestankom onog naizgled zainteresiranog, šarmantnog muškarca. Onog istog muškarca koji je inicirao prve spojeve. Ipak, koliko god sve u početku djelovalo obećavajuće, nešto se dogodilo – nešto zbog čega je dotični iznenada promijenio ponašanje. Kada muškarac želi pobjeći i izmigoljiti iz zagrljaja žene za koju je, vrlo vjerojatno sasvim iznenada izgubio interes, vrlo često će primijeniti jedan od za to 6 provjerenih načina o kojima ćemo danas govoriti.

 

Današnju kolumnu započet ću isječkom iz knjige Muškarac u šaci, gdje objašnjavam 6 provjerenih načina koje muškarci nerijetko prakticiraju kada se spremaju za “bijeg”. Ovo se najviše odnosi na veze koje su u samom početku, ljubavne odnose koji još nisu definirani kao veza ili pak na veze bez obaveza.

Muškarac će ići pješice preko cijeloga svijeta ako smatra da ste vi ta. To smo već ustvrdili. U suprotnom, ako smatra da to niste, postoje brojni načini da izmigolji iz vašeg zagrljaja. Uglavnom su u izboru uvijek isti, provjereni načini:

1. Nejavljanje (scenarij: najbolje da se pritajim jedno vrijeme – ako joj se ne javim ili prorijedim javljanje, malo ću zahladiti odnos, a uvijek joj se mogu opet javiti jer nećemo završiti odnos u svađi).
2. Trenutno sam pretrpan obavezama (scenarij: ovo je najbezbolniji način da je se riješim).
3. Nisam tip koji želi vezu (scenarij: ne želim vezu s njom jer je prenaporna, ali joj to ne mislim reći direktno kako bih izbjegao dramu).
4. Nisam spreman za vezu (scenarij: viđao bih se i dalje neobavezno, ali nije me dovoljno privukla da bih ušao s njom u vezu).
5. Živimo predaleko (scenarij: imam još neke aktualne kombinacije koje mi se motaju po glavi i nisam siguran isplati li mi se dolaziti/putovati zbog nje).
6. Mislim da bi svatko trebao krenuti svojim putem (scenarij: najbolje je odmah napraviti rez, nadam se da mi se sada neće rasplakati).

Drage dame, ukoliko ste svoju situaciju poistovijetile s nekom od navedenih – onda je sasvim sigurno da je u pitanju jedna od provjerenih metoda muškog bijega. Postavlja se pitanje zašto muškarci koriste ove male provjerene metode i izgovore kako bi se izvukli iz ljubavnog odnosa koji im ne odgovara? I zašto ne budu direktni i iskreni u svojim namjerama? Da li je problem reći – “Gle, sviđala si mi se u početku, a sada više nisam zainteresiran – iz tog i tog razloga”? Da, uglavnom jest. Dakako, postoje iznimke i postoje muškarci koji će direktno reći ono što misle i na taj način okončati ljubavni odnos koji je tek započeo, no većina njih će pokušati izaći iz situacije, elegantno primijenjujući jednu od gore navedenih rečenica. Glavni razlog tome jest činjenica da muškarci naprosto ne vole DRAMU. Većina muškaraca će na sve moguće načine nastojati izbjeći bilo kakvu dramu. Osobito, kada su u pitanju muškarci koji nastoje “sjediti na više stolica” istovremeno. Nastojat će zadržati što više otvorenih opcija i što više brojeva koje mogu okrenuti, ako se ikada predomisle ili ako se budu osjećali usamljeno.

Mnoge od vas su ostale iznenađene nakon što im se muškarac (kojeg su već “otpisale”), nakon više od mjesec dana nejavljanja, iznenada javio kao da se baš ništa nije dogodilo. To obično izgleda ovako:

“Hej mala u gradu sam, gdje si mi ti?”

“Hej lutko, ništa se ne javljaš….”

“Ljepotice. Što mi radiš, nigdje te nema…”

“Javio se … ipak mu je stalo”, reče ONA prijateljici i nakon kratkih konzultacija, zanemari sve prijateljičine savjete (koja ju podsjeća da se dotični ipak nije javio MJESEC dana i da treba promisliti prije nego li pristane na ponovni susret) i ubrzo se nađe na večeri, na piću i u toplom zagrljaju tog nestašnog muškarca. Možda će se napokon uvjeriti da mu je ljepše s njom. Zašto se nije javljao mjesec dana? Nije joj objasnio. Iako ga je pitala. Nekako je izmigoljio iz teme, obasipajući ju komplimentima i poljupcima istovremeno. Kako god da bilo, i koji god bio razlog njegova nejavljanja, sada je ovdje i ovaj put bi moglo biti bolje.

DA, MOGLO BI. ALI NEĆE.

Nakon prekrasne večeri provedene zajedno, na odlasku joj kaže “Čujemo se” ili “Javit ću se idući tjedan”. I onda se ne javi i sve kreće u krug – rekao je da će se javiti – možda je u tome trenutku i mislio da će se javiti, ali kada je došao idući tjedan, jednostavno mu nije bilo do toga. To je ono što se događa kada muškarac NIJE DOVOLJNO zainteresiran. Ostavlja si otvorena vrata i istovremeno nejavljanjem napravi malu distancu kojom dotičnoj daje do znaja – NIŠTA OD VEZE.

Zašto joj je onda cijelo vrijeme (provedeno zajedno) govorio da je lijepa? Zašto je rekao da je zanimljiva? Zašto ju je tako čvrsto držao u zagrljaju?

Pitate se zašto? 

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE