Zašto muškarci nekim ženama nude sve, a nekima ništa

Facebook

Zašto muškarci nekim ženama nude sve, a nekima ništa

Učinila si sve što je u tvojoj moći da zainteresiraš i zadržiš muškarca do kojeg ti je stalo. To je muškarac kakvog si oduvijek sanjala, samo nisi sanjala da će njegov interes za tebe biti tako slab i površan. Nisi sanjala da ćeš mu biti opcija, a ponajmanje da će taj isti muškarac izgubiti glavu za nekom drugom ženom. Zašto muškarci nekim ženama nude sve, a nekima ništa? Ovo je vrlo zanimljivo pitanje, a ujedno često i vrlo bolno, osobito ako si ti ta žena koja je izvukla deblji kraj. Idemo vidjeti zašto se to događa i kako izbjeći takav scenarij, te postati ona žena koju će on željeti pored sebe na duge staze.

Kako te muškarac tretira uvelike ovisi o tome što mu je dopušteno. Ako misli da s tobom može kako hoće, ponašat će se kako mu u određenom trenutku bude odgovaralo. Radit će ono što mu se prohtije, onda kada mu se prohtije, ako misli da ćeš ti uvijek biti tu, bez obzira na sve. S druge strane, ako se naučiš zauzeti za sebe i postaviš se na pravi način, promijenit ćeš i način na koji će te tretirati muškarci i s takvim stavom, vrlo brzo ćeš doći do onoga pravoga. Kada počneš vjerovati sebi i svojim granicama, sve će se promijeniti.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Zašto-muškarci-nekim-ženama-nude-sva,-a-nekima-ništa

Povratak nakon ljetne pauze

Drage moje predivne dame, nakon duže ljetne pauze, vaša omiljena kolumna se vraća, još bolja, još zanimljivija, još uzbudljivija! Obrađivat ću najvažnije, goruće teme, a cilj mi je da vas sada, više nego ikada motiviram i aktiviram da se zauzmete za sebe, da se borite za sebe – ali na pravi način. Jedina razlika je ta što ćemo promijeniti dinamiku objava kolumni iz razloga što radim na novoj knjizi, koja će biti visoko motivirajuća i must read za svaku ženu. No dobro, vratimo se našoj temi.

To je tema koja nadasve boli – ako si ti ta koja je dala sve, a dobila ništa. Još više boli ako si se našla u ovakvoj situaciji više puta. Kao da pripremaš dotičnog muškarca za neki novi budući život, kao da si mu samo čamac koji ga vodi do odredišta. Zapravo nije potrebna riječ „kao“. Jer tako uistinu jest. Ti si ta koja se trudi, daje sve od sebe, a neka druga pokupi šlag sa torte – bez imalo truda.

Zašto muškarci nekim ženama nude sve, a nekima ništa? Zato što neke žene odmah postave granice i daju im jasan smjer kretanja, što oni zapravo obožavaju. S druge strane, neke žene im previše dopuštaju, previše se trude, ne postavljaju granice i na tome putu izgube samopoštovanje, a samim time i njegov interes.

Jesi li mu dala dozvolu da te tretira kao opciju

Znam, u početku je pokazivao interes, tako to obično biva, a onda interes splasne – iz razno raznih razloga. Jedan od tih razloga je tvoje PONAŠANJE. I ne, ovo nije kolumna u kojoj objašnjavam kako žena treba prilagoditi svoje ponašanje da bi se svidjela određenom muškarcu. UPRAVO SUPROTNO. To si radila do sada – iz STRAHA da ga ne izgubiš. Činila si sve da mu se svidiš, od onog momenta kada ti se počeo uistinu sviđati. Njegovo „loše“ ponašanje (kada ti se ne javlja ili otkazuje dogovore) nagradila si još većim trudom jer si smatrala da ćeš ga tako zadržati, no time si mu dala samo dozvolu za loše ponašanje.

Pokazala si mu da te neće izgubiti, čak i ako ne ulaže u vaš odnos.

Upravo zato, svaka sljedeća koju upozna, a koja ne pristaje na sve samo da bi mu bila blizu – u njegovim očima postaje BOLJA od tebe. Surovo, ali istinito. Vidjela sam ovo bezbroj puta.

U knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze govorila sam o tome kako izbjeći ove greške i usmjeriti odnos na pravi put.

Tanka je linija između veze bez obaveza i prave veze. A svaka žena bi trebala znati kako postići ono što želi na ljubavnom planu jer prava informacija u pravo vrijeme učinit će čuda za vaš ljubavni život.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Žena koja svoje dostojanstvo stavlja na „sniženje“

Da, mnoge žene često svoje dostojanstvo stavljaju na sniženje, čineći sve da ne izgube određenog muškarca. I to nije samo slučaj početnih odnosa, kratkih veza… Ovo je itekako prisutno i u dužim vezama, gdje žena iz želje da zadrži muškarca, naprosto izgubi dostojanstvo.

Pravi primjer je Gabrijela, inače vrlo pametna djevojka, zavidne ljepote… Bilo je to dosta davno, no ovakve situacije se događaju stalno pa mislim da ovo jedna od onih priča u kojima će se mnoge od vas prepoznati. Gabrijela je tada bila već nekih osam godina u vezi s muškarcem, koji ju je u najmanju ruku, uzimao zdravo za gotovo. Ona je u to vrijeme i radila i studirala, no unatoč ne baš najboljoj financijskoj situaciji, uvijek se trudila da ga iznenadi nekim maštovitim poklonom, romantičnom gestom… On je pak bio u jako dobroj financijskoj situaciji, ali unatoč tome, nije joj kupovao ništa, nije ju izvodio nikamo. Ukratko – nije ulagao nikakav trud u njihov odnos. Gabrijela nije posjedovala automobil, a kako nisu živjeli zajedno, ona je dolazila k njemu autobusom, dok je on u potpunosti prestao dolaziti po nju ili k njoj. Iako je imao automobil. Imao je sve, ali njoj nije dao ništa. Uvijek je bio umoran i nije mu se dalo dolaziti k njoj. I što je ona činila? Odlazila je k njemu. Autobusom. Vraćala se doma usred noći – što nije najzgodnije i najsigurnije za jednu djevojku. Činila je sve to do trenutka kada je upoznala mene.

Kud si krenula

Upitah ju samo jednoga dana: „Kud si krenula?“ Ostatak možete pretpostaviti. Preokrenule smo ovu priču u trenu jer on se ipak trgnuo kada je shvatio da se stvari mijenjaju. Shvatio je da ona više neće tolerirati njegovo loše ponašanje, koje nije nimalo privlačno. On se počeo truditi, no ona je otvorila oči i shvatila da se grčevito držala za iluziju muškarca koji ne postoji. Ubrzo je prekinula s njim i upoznala muškarca koju ju i danas dan obasipa pažnjom i ljubavlju. Taj novi muškarac je dakako puno kvalitetniji od prethodnog, no ovoga puta Gabrijela više nije ponavljala greške iz prošlosti. Ovoga puta je bila pametnija, bila je ona žena kojoj će muškarac dati sve, samo da ju ima i zadrži pored sebe.

Zašto muškarci nekim ženama nude sve, a nekima ništa? Zato što neke žene naprosto pristanu na loš tretman i dobiju onoliko koliko traže, dok one pametnije ne toleriraju loše ponašanje i zato dobiju sve.

Čim žena postavi granice, i stoji iza svojih riječi, muškarac ju vidi kao onu posebnu, koja ne da ne sebe. To je žena koju on cijeni jer on se nikada neće zaljubiti u ženu koju ne poštuje.

Muškarac se neće vezati za ženu koja mu je dobra, pogodna, prikladna. Neće cijeniti ženu s kojom je sve lako. Ona će mu i dalje biti lijepa, privlačna, zanimljiva, ali zbog nje srce neće iskakati iz grudi. Pomisao na nju u njemu neće izazvati uzbuđenje i onu ludu želju koja je pokretač svega. Taj isti muškarac često neće ni znati objasniti točan razlog zbog kojega mu je splasnulo oduševljenje oko te žene. On će samo znati da mu to nije to.

Isječak iz knjige Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Ne budi prikladna, budi obožavana

Drage moje dame, shvaćate li koliko je ovo zapravo jednostavno i koliko vi držite konce svoje ljubavne sreće u svojim rukama?

Nijedna žena ne bi trebala težiti tome da bude prikladna i laka opcija muškarcu koji joj se toliko sviđa. Svaka žena treba znati prezentirati sebe kao najdragocjeniji dijamant i na suptilan način pokazati zube onda kada dobiva loš tretman.

Nijedna od vas ne mora pristati na loš tretman. Zapamtite to. Zašto muškarci nekim ženama nude sve, a nekima ništa? Zato što neke žene pristaju na loš tretman, dok neke na prve znakove nepoštovanja odlaze. Te žene postaju one prave u njihovim očima.

Drage moje dame, toliko je tanka linija između ljubavnog uspjeha i neuspjeha, i zaista je šteta da vam se dogodi da upoznate kvalitetnog muškarca koji vam se ludo sviđa, uložite trud (na pogrešan način) i završite izigrane i ostavljene. Da, i dobri muškarci znaju biti okrutni, osobito prema ženama koje im to dozvoljavaju.

Posebno iznenađenje: NIKAD VEĆI POPUST na knjigu uz koju ćete preokrenuti ljubavni život

Kako izbjeći takav scenarij ili pak preokrenuti karte u ovakvoj situaciji, detaljno sam objasnila u knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, koju naprosto mora pročitati svaka žena, bilo da je solo, u vezi bez obaveza ili u dugoj vezi koja stagnira. Upravo zato smo vam omogućili posebno iznenađenje – NIKAD VEĆI POPUST na TISKANO izdanje knjige Muškarac u vezi (69,00 kn /9,16 €) koji vrijedi samo u našoj WEB TRGOVINI i to samo do 30.09. do 23:59 h!

Imajte na umu sljedeće:

Vaša ljubavna sreća je u vašim rukama i svaka od vas može promijeniti svoju trenutnu ljubavnu situaciju. Svaka od vas može biti sretna. Sreća je često stvar izbora, a krajnje je vrijeme da odaberete biti sretne.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Novo tržište: Sve tri knjige dostupne su i u Srbiji

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Nagradna igra – Muškarac u šaci

Nagradna igra – Muškarac u šaci Drage naše čitateljice, šaljite nam vaše fotke s knjigom “Muškarac u šaci” jer najkreativnija fotka osvaja ovaj ultra fancy posrebreni privjesak u obliku štikle

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

"BESPLATNA DOSTAVA"
NA SVA TISKANA IZDANJA KNJIGA