Facebook

Zašto ON ipak želi vezu, ali ne s tobom?

Da, razočaravajuće je. Mislila si da se ON nikada neće željeti vezati. Barem je uvijek ostavljao takav dojam. Malo dođe pa ode, malo se javi pa ne javi. U svemu tome postoji nešto posebno, neka spona koja vas veže… Sve dok jednoga dana on ne odluči da je spreman za vezu – i to s nekom drugom, koja se tek nedavno pojavila u njegovom životu. Pomalo okrutno, zar ne? Ne čini ti se da je bio fer prema tebi koja si ga toliko dugo čekala. Zašto ON ipak želi vezu, ali ne s tobom?

Drage moje dame, ovu kolumnu započet ću kratim osvrtom na vaše mailove koje dobivam svaki dan. Iako zbog količine istih može potrajati dugo dok odgovorim na svaki pojedinačni mail, uvijek me obraduje vijest da je knjiga kao i kolumna Muškarac u šaci promijenila nečiji život. Zašto radim ovo što radim i zašto se trudim uvijek dati konkretan sadržaj?  Jer znam koliko vrijedi dobar savjet u pravo vrijeme. Internet je prepun raznoraznog sadržaja, a naše vrijeme je dragocijeno – i gotovo svi želimo dobiti konkretan odgovor, jasnu informaciju bez beskrajnih osobnih razmišljanja autora. Barem tako ja razmišljam i upravo zato se trudim da ova kolumna bude sažeta, jasna i direktna.

U prošloj kolimi pričali smo o tome što žene nerijetko čine kada muškarac zahladi. Prisjetimo se: velika većina vas misli da muškarcu koji je izgubio interes morate biti “pri ruci” – inače će vas dotični zaboraviti. Pod time “pri ruci” podrazumijeva se da morate biti stalno prisutne u njegovoj blizini, vidokrugu ili mu pak slati SMS poruke kako vas ne bi zaboravio. Nažalost, šanse da će takvi postupci zadržati muškarca ili ga nagnati da promijeni mišljenje su ravne nuli, a razlog tome je gubitak poštovanja od strane muškarca. Naime, niti jedan muškarac se neće zaljubiti u ženu koju ne poštuje – a sasvim sigurno ju neće poštovati, ako bude svepristutna, kao kakav inventar, uvijek u njegovoj blizini – bez obzira na sve.

Što biste uostalom vi osjećale prema muškarcima koji su uvijek tu, iako ih možda ponekad i loše tretirate? Što bi bilo da vaše ponašanje sa sobom ne nosi i određene posljedice? Sasvim sigurno se ne bi zaljubile u muškarca koji je uvijek “pri ruci”, bez obzira na sve.

Nitko ne bi trebao tolerirati loše ponašanje od strane osobe s kojom se viđa.

Drugim riječima, ako te muškarac ne zove ili zove svega jednom mjesečno, ako te jedan vikend obasipa komplimentima, a onda nestaje bestraga uz labavo obećanje da će se javiti – a ti čekaš i nadaš se da će nazvati, ili još gore, tražiš ga po klubovima gdje znaš da obično zalazi – zaboravi na to da će se dotični IKADA stvarno zaljubiti. Zapravo – HOĆE, ali ne u tebe.

Da, razočaravajuće je. Mislila si da se ON nikada neće željeti vezati. Barem je uvijek ostavljao takav dojam. Malo dođe pa ode, malo se javi pa ne javi. U svemu tome postoji nešto posebno, neka spona koja vas veže… Sve dok jednoga dana on ne odluči da je spreman za vezu – i to s nekom drugom, koja se tek nedavno pojavila u njegovom životu. Pomalo okrutno, zar ne? Ne čini ti se da je bio fer prema tebi koja si ga toliko dugo čekala. Zašto ON ipak želi vezu, ali ne s tobom?

Odgovor je vrlo jednostavan: Ako se postaviš u poziciju “sveprisutne”, one koja ne traži poštovanje i ne postavlja granice, onda ti svaka žena koja drži do sebe, postaje konkurencija.

Možda ovo zvuči kao hladan tuš. Možda je suviše direktno. Možda (sigurno) nije ono što biste željele čuti, ali drage moje dame, ako ste se prepoznale u priči “one koja čeka”, smjesta se probudite!

Gotovo svaki muškarac poželjet će vezu. Rijetki su oni koji žele ostati samci ili vrli ljubavnici cijeloga života. Kada ti muškarac govori da ne želi vezu, u velikoj većini slučajeva to znači da ne želi vezu s tobom. To zapravo najbolje znaju one koje su se našle u situaciji u kojoj je muškarac, uvijek nespreman na vezu, odjednom postao itakako spreman, ali s nekom drugom. Ta druga žena možda nije ljepša, nije pametnija, nije bolja od tebe – ali je dotičnom muškarcu pokazala GRANICE. Pokazala mu je da nepoštovanje neće tolerirati – već će jednostavno otići.

Žene koje su jako privlačne muškarcima ne pristaju na loš tretman. Ne čekaju u klubu do 4 ujutro da se muškarac smisli i da ih pozove k sebi na druženje. Ne čekaju danima i tjednima da ih nakon toga nazove. Ne čekaju. Već jasno daju do znanja muškarcu kako ih treba i smije tretirati.

Što to znači?

Kada vam se muškarac javi usred noći i predlaže susret u četiri zida, to ne znači da mu je stalo već je naprosto usamljen i želi zabavno druženje. Ako na to pristanete u nadi da ćete se na taj način emotivno povezati, onda vas moram razočarati drage moje – ovo je jedna od najvećih ZABLUDA. 

Na ovakav tip poziva trebate reagirati na sljedeći način:

“Hvala na pozivu, ali zamolit ću te da se idući puta javiš u pristojno vrijeme 😉 Tada ću svakako razmotriti poziv za izlazak 😉 “

Kratko. Jasno. Pristojno. Direktno. OK?

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE