Facebook

Zašto ti se on više ne javlja

Upoznali ste se preko zajedničkih prijatelja i bio je to pravi klik. Ispočetka si bila malo rezervirana jer nisi znala kamo ovo vodi, no ubrzo si se zaljubila. I baš kada je sve trebalo postati čarobno, on se počeo hladiti, a tebe je ulovila panika. Sve nakon toga je krenulo nizbrdo – možda si mu poslala hrpu poruka, možda si ga pitala hrpu pitanja… Možda. Nisi znala kako postupiti jer ti nije dao razlog zašto se tako ponaša, nije ti dao pravu priliku, nije se potrudio da te do kraja upozna. Najviše te boli to što ti je sada stalo do njega više nego ikada, a njega nije briga za tebe. Zašto ti se on više ne javlja?

Da, možete ostvariti sve ono o čemu ste oduvijek maštale, čak i ako se osjećate razočarano, nemoćno, slomljeno nakon mnogih ljubavnih brodoloma. Možete biti voljene, cijenjene, može vas obožavati pravi muškarac. Možete imati sve, ali morate znati kako funkcionira um muškarca i kako ga potaknuti da se poželi vezati.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Zašto-ti-se-on-više-ne-javlja

 

Pismo čitateljice

Draga Nelly, pišem ti jer se osjećam očajno. Naša priča je krenula prijateljski, upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. Ispočetka je on bio taj koji je pokazivao interes, zvao me, slao mi poruke… Počeli smo se viđati i nakon tri mjeseca sam napravila manju scenu kada je otkazao naš dogovor zbog svojeg društva. U tome društvu je i jedna cura kojoj se on sviđa. Obuzela me ljubomora i izgubila sam kontrolu. Rekla sam mu svašta. Poslije sam se pokušala ispričati. Poslala sam mu hrpu poruka i nije mi odgovorio ni na jednu, osim na zadnju da ga ostavim na miru. Prošlo je mjesec dana od zadnjeg kontakta i opet sam mu pisala, htjela sam mu reći što osjećam i kako nisam bila s nikim drugim od kada sam ga upoznala. Ne znam što da radim i kako da ga uvjerim da ga volim.

Drage moje dame, ovo je priča u kojoj zaljubljena žena silno želi zadržati muškarca pa tako djeluje iz straha i povlači sve gore i gore poteze. Od ljubomorne scene, do gomile poruka, ispričavanja, uvjeravanja… Razumijem, drage moje, razumijem kako se osjećate vi koje ste u takvoj ili u sličnoj situaciji. Beznadno, nesretno, kao da vam se srušio cijeli svijet – pokušavate sve kako biste brzo popravile stvari i vratile stvari na staro. Razumijem – samo postoji jedan problem – nećete vratiti njegov interes očajnički potezima. Takvi potezi će vas nažalost zakopati još dublje u ljubavni bezdan.

Zašto ti se on više ne javlja? Ako je u početku bio zainteresiran, a sada ne želi imati veze s tobom – to znači da se dogodilo nešto što je naglo promijenilo njegovo mišljenje od tebi. Najčešće je riječ od nekim očajničkim potezima kao što su: slanje hrpe poruka, uvjeravanje, moljenje…

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Najveća greška

Muškarac ulazi u vezu radi sebe, ne radi tebe. On želi vezu, brak i život pored tebe, onda kada smatra da će njemu biti bolje i da će on biti sretniji, a ne zato da bi tebi učinio uslugu. Naravno da te zaljubljen muškarac želi usrećiti na sve moguće načine, ali njegova osnovna motivacija ulaska u vezu polazi od toga da usreći sebe.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Drage dame, istina je sljedeća: ako ste se pitale da li bi bilo drugačije da niste povukle neke od ovih očajničkih poteza, u pravu ste – BILO BI DRUGAČIJE. Ljudi nas tretiraju onako kako nas doživljavaju, a ova čitateljica je nesvjesno ostavila dojam očajnice. Žene u ovoj situaciji, kada ne znaju što učiniti, počinju raditi još veće greške i ne prestaju slati poruke dok ih muškarci ne blokiraju. Na kraju krajeva, vrijedi i obratno; sigurno ste i vi drage dame blokirale muškarca koji vas je spammao porukama. Imajte na umu sljedeće:

Veća greška od slanja uzastopnih poruka na koje on nije odgovorio je slanje još uzastopnih poruka na koje znaš da neće odgovoriti.

Zato, u ovakvoj i sličnoj situaciji, prestanite slati poruke – SMJESTA. U ovoj situaciji morate sačuvati svoje dostojanstvo. PRESTANITE MU PISATI.

„Ali ja mu moram dokazati, objasniti…“ – reći će neke od vas. Znam, drage moje, ja vas razumijem, ali on vas ne razumije. I nije ga briga za vaše razloga jer se nije emocionalno vezao. Zato svaki dodatni pritisak udaljava sve više i više.

Zašto ti se on više ne javlja? Vrlo vjerojatno zato što si mu postala naporna i baš zato moraš prestati sa zvanjem, slanjem poruka i bilo kakvim kontaktom. Jer kako misliš da ćeš mu objasniti da nisi naporna ako mu i dalje šalješ poruke?

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Kako vratiti interes muškarca

Moguće je vratiti njegov interes, osim ako si zaista pretjerala s porukama, pozivima ili ako si ga molila, preklinjala za ljubav. Bolje je biti i pomalo drska, nego očajnica. Bolje je biti i pomalo bahata, nego moliti za ljubav. Sve je lakše ispraviti od dojma žene koja ne cijeni sebe.

Drage dame, nikada, ali nikada nemojte moliti za ljubav. Nitko nije toga vrijedan. Ljubav se ne dobiva na taj način. Za ljubav se ne  može zamoliti, izmoliti, na ljubav se ne može nagovoriti. Za ljubav je potrebno dvoje, a da bi vas netko volio, mora vas prije svega poštovati.

Kako zainteresirati muškarca koji se distancirao i općenito kako vratiti interes muškarca, detaljno sam govorila u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, koja će biti najvažnija knjiga ikada za sve vas koje se nalazite u ovoj situaciji.

Više o ovoj temi pogledajte i u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly klikom na LINK.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Što će ga privući i zadržati

Što će ga privući i zadržati U prošlim kolumnama govorila sam u greškama koje trebate izbjeći ako želite da se muškarac u vas zaljubi. Imale ste priliku vidjeti koliko pretjeran

Nastavi čitati
S.K.Nelly_blog

Zašto se bivši vraćaju

Zašto se bivši vraćaju Zašto, ali zašto se bivši vraćaju? Čak i onda kada su oni krivi za prekid. Čak i onda kada oni požele otići. Moglo bi se reći,

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

"BESPLATNA DOSTAVA"
NA SVA TISKANA IZDANJA KNJIGA