Facebook

Zašto te on stavlja u friend zonu

Friend zona je ok onda kada želiš prijateljstvo. S druge strane, kada želiš nešto više, friend zona dođe kao šamar na tvoje duboke osjećaje. Moguće je da si već zaljubljena preko ušiju, a on odbija bilo kakav oblik ljubavnog odnosa. Ovo može biti jako frustrirajuće za zaljubljenu ženu. Srećom, uvijek se može učiniti nešto kako bismo poboljšali trenutnu situaciju. Danas ćemo govoriti o mogućim koracima kao i o tome zašto te on stavlja u friend zonu.

Što je sve spreman muškarac učiniti za ženu ako je uistinu zainteresiran? Gotovo sve. Samo nebo mu je granica. S druge strane, što je spreman učiniti muškarac koji je nedovoljno zainteresiran? Gotovo ništa.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Zašto-te-on-stavlja-u-friend-zonu

 

Ovaj isječak je zapravo jedna od glavnih lekcija koje bih željela naučiti svaku ženu. To je ujedno i vrlo bolna lekcija, onda kada želimo vjerovati u iluzije, umjesto da prihvatimo realnost situacije. Friend zona može biti vrlo neugodna za zaljubljenu ženu, no za svaki problem postoji rješenje. Prvi korak do toga rješenja jest prihvatiti istinu.

Zašto te on stavlja u friend zonu? Zato što trenutno ne smatra da si ti ona prava za njega. Surovo, ali istinito. Da smatra, skidao bi ti zvijezde s neba, umjesto da troši vrijeme na priče o prijateljstvu.

Glavni razlozi zbog kojih muškarci žene stavljaju u friend zonu

Mnogo je mogućih razloga zbog kojih muškarci stavljaju žene u friend zonu, ali postoje dva glavna i najčešća:

  1. On prema tebi ne osjeća fizičku privlačnost i zbog toga te gleda samo kao prijateljicu
  2. Nisi mu izazov – u tebi vidi sestru, rođakinju, prijateljicu

Prvi razlog je mnogo teže prihvatiti jer se tiče fizičkog izgleda, što je vrlo osjetljiva tema za svaku ženu. Drugi razlog je malo lakše prihvatiti jer su veće mogućnosti da se nešto može i promijeniti.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Što kada nema fizičke privlačnosti

Drage moje dame, imajte na umu da je i to dio života. Ne moramo biti privlačne svima na ovome svijetu. Ukusi su različiti. Neki muškarci preferiraju višlje, a neki niže žene. Neki vole isključivo mršavice, dok neki preferiraju punije ili žene s oblinama.

Ako te neki muškarac ne smatra fizički privlačnom, to ne znači da nisi lijepa. To samo znači da nisi fizički privlačna tome određenom muškarcu. Isto vrijedi i obratno. Jesu li tebi svi partneri od tvojih prijateljica fizički privlačni? Kladim se da nisu. I to nije niti bitno jer njima jesu. Svatko je nekome privlačan. To što nismo nekome privlačni, ne umanjuje našu vrijednost.

Postavlja se pitanje, što učiniti kada je ovo slučaj? Je li moguće postati fizički privlačnija određenoj osobi? Često puta jest. Uvijek postoje razni načini na koje možemo poboljšati svoj izgled. Od odjeće, do frizure, do forme. Neke žene promjenom frizure postaju magično privlačne suprotnom spolu. Za neke pak drastičnu promjenu predstavlja gubitak kilograma. To je individualno. Svakako, ako se odlučite za bilo kakvu promjenu, učinite to za sebe. A ako vas taj muškarac ni onda ne primijeti kao ženu, krenite dalje. Ima još riba u moru.

Što kada mu nisi izazov

Fizička privlačnost postoji, ali mu nisi izazov. Možda ste već i imali nešto, ali je on naglo zahladio. Draga si mu, ali prema tebi ne gaji ljubavne osjećaje. Ovo se najčešće događa ženama koje se previše trude, previše angažiraju, umjesto da potaknu muškarca da se oko njih angažira.

Nadalje, ako se muškarcu trudiš biti frendica koja s njim pije pivo i gleda tekmu, čak i onda kada to nije ono što te zanima, to ga neće osvojiti kao muškarca. On već ima prijatelje s kojima pije pivo i glasno navija. Ako se s njime natječeš, nadmećeš, ako mu želiš pokazati da si bolja u nekom sportu, izazovu, također vrlo lako odlaziš u friend zonu.

Zašto te on stavlja u friend zonu? Zato što se pored tebe ne osjeća kao muškarac. Ako se muškarac pored tebe ne osjeća kao muškarac, ako pored tebe nije jak, značajan, muževan, to znači da će te početi gledati kao sestru, a ne kao djevojku.

Rješenje? Umjesto da se trudiš biti najbolja, daj njemu priliku da ti pokaže kako može biti najbolji. Potom ga pohvali. Reci mu da ti je ta njegova sposobnost ili vještina jako privlačna. Time mu daješ do znanja da ti je on privlačan. I daj mu vremena da on poduzme nešto po tome pitanju.

Knjige na akciji

Zaključak

Kako izaći iz friend zone objasnila sam u novom ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem, što znači da to možete učiniti i putem poruka. Postoji način i za one sramežljive. Uvijek postoji način.

Zašto te on stavlja u friend zonu? Jer to je ono što on trenutno želi. Ako ti je rekao da nema emocija, rekao ti je istinu. Dobra vijest je ta što je to ponekad moguće i promijeniti.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave