Greška zbog koje ljubavni odnos kreće nizbrdo, onda kada treba biti najbolje

Facebook

Greška zbog koje ljubavni odnos kreće nizbrdo, onda kada treba biti najbolje

Napokon muškarac kakvog već dugo tražiš. Zgodan taman koliko treba biti, vrlo poželjan na sve načine. Pametan, komunikativan, a tek kako miriše… To bi moglo biti to i on bi mogao biti taj – sve vam ide u prilog. Pašete si po svemu, vrlo ste kompatibilni, volite iste stvari. Nebo ti ga je poslalo, sudbina ili neka viša sila – ne znaš. Ali zvuči predobro da bi bilo istinito. Bojiš se da će ta bajka prestati, nestati jer nije prvi puta da dobro krene, a loše završi. I onda se to uistinu dogodi, odjednom sve krene nizbrdo. Greška zbog koje ljubavni odnos kreće nizbrdo, onda kada treba biti najbolje je ponekad vrlo očita, ali ju svejedno ponavljaš iznova i iznova. U čemu je riječ?

Muškarci se ne zaljubljuju u žene koje se oko njih trude. Oni se zaljubljuju onda kada se oni sami počnu truditi. Zaljubljuju se u onu ženu koja ih zna motivirati da se popnu na najvišu planinu, da bi pronašli put do njezina srca. Mnoge žene ovo ne shvate na vrijeme i propuste brojne prilike da budu obožavane. Mnoge žene ovo neće shvatiti nikada. A vi drage dame, koje imate ovu knjigu u rukama, imate priliku sve u sekundi promijeniti. Samo sekunda je potrebna da donesete pravu odluku, a svaka promjena započinje odlukom.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Greške-zbog-kojih-ljubavni-odnos-kreće-nizbrdo

Greške rade i žene i muškarci

Znam, moje riječi često uzrokuju burne reakcije, osobito kod žena koje prerano zauzmu obrambeni položaj. Zato volim naglasiti da mi nije namjera kritizirati ni žene ni muškarce. Onda kada govorim o ženskim greškama u koracima, tada se obraćam ženama. Kada govorim o muškim greškama, tada se obraćam muškarcima u kolumni koju pišem za muškarce. Zato, ako vas ponekad i zabole moje riječi, znajte da vas ne kritiziram, znajte da vas razumijem i znajte da polazim od sebe jer sam i ja nekada radila greške u koracima.

Svoja iskustva i svoje osobne poraze, kao i načine na koje sam te poraze pretvorila u uspjehe, otkrila sam u NOVOJ KNJIZI – Muškarac u vezi- od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze.  Je li bilo lako otvoriti se na taj način široj javnosti i otkriti svoje „ne tako sjajne trenutke“? Nije bilo lako. Ali kako da vam pomognem ako ne uvidite da smo sve mi iste i da sve mi griješimo. I da sve mi možemo postići čuda na svakom životnom polju – onda kada to čvrsto odlučimo i onda kada imamo jasne smjernice.

Dakle, u knjizi sam obuhvatila jako puno stvari: to je štivo za žene koje su u vezama, brakovima, kao i djevojke i žene koje tek žele ući u vezu ili pak promijeniti status veze bez obaveza u onu kvalitetnu ljubavnu vezu. Već su mi pristigle brojne recenzije, kao i vaši osobni preokreti, te vam ne mogu dočarati koliko sam sretna zbog toga. Tanka je linija između ljubavnog uspjeha i neuspjeha, a ja sam tu da vam pomognem da vaše priče dobiju sretan kraj.

U čemu najviše griješiš

Znam sviđa ti se on ludo. Razumijem. I sve je to ok, dok ti on ne postane centar svijeta. Sve dok tvoj dan i raspoloženje ne ovisi isključivo o njemu, to se neće odraziti negativno na tvoje ponašanje. Međutim, kada on prerano postane smisao tvojega života, dogode se dvije stvari:

  1. On počinje osjećati pritisak veze.
  2. On osjeća da je veza s tobom nešto što on ipak ne želi.

 

Greška zbog koje ljubavni odnos kreće nizbrdo, onda kada treba biti najbolje je prvenstveno ta što se počinješ ponašati kao da je on kisik. Svaka njegova promjena u raspoloženju u tebi izaziva paničan strah i zato počinješ preispitivati svaki njegov korak.

Postaješ jako nesigurna, i to rezultira raznoraznim provjerama: ispituješ ga da li mu fališ, zašto ga nema cijeli dan, zašto se nije javio, gdje je bio danas u 16 h kada si ga zvala nekoliko puta… I veza s tobom za njega odjednom više nije ono za što se on želi boriti. Štoviše, on samo želi pobjeći. Iako si divna, krasna, posebna, iako ste u mnogočemu kompatibilni.

On osjeća da je on u potpunosti odgovoran za tvoju sreću, a on zapravo ne želi tu odgovornost.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

On želi ženu koja može i bez njega

Ništa nećeš postići time što grčevito nastojiš okupirati svo njegovo vrijeme. Pa što i da ode? Niti jedan muškarac nije jedini. I nije kisik. Uvijek postoji neki novi, možda i bolji za tebe.

On zapravo želi ženu koja može i bez njega. On želi onu kojoj život ne ovisi o njegovoj pažnji, trenutnom raspoloženju i o vremenu provedenom zajedno. On želi ženu koja mu daje šansu da se iskaže, onu s kojom mu je lijepo, ali ne nastoji biti/ostati s njime pod svaku cijenu. Žene koje zauzmu takav očajnički stav uvijek izvuku deblji kraj – barem kada je riječ o kvalitetnom muškarcu.

Muškarac ulazi u vezu radi sebe, ne radi tebe. On želi vezu, brak i život pored tebe, onda kada smatra da će njemu biti bolje i da će on biti sretniji, a ne zato da bi tebi učinio uslugu. Naravno da te zaljubljen muškarac želi usrećiti na sve moguće načine, ali njegova osnovna motivacija ulaska u vezu polazi od toga da usreći sebe.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Ako ovo shvatite na pravi način, napravile ste prvi korak prema pozitivnoj promjeni. Vrlo lako se može promijeniti SVE, ako izbjegnete krive korake. Greška zbog koje ljubavni odnos kreće nizbrdo lako se potkrade, a najčešće se odnosi da očajničke poteze koji proizlaze iz straha.

Imajte na umu da vaš život ne ovisi o jednom muškarcu, i da se ništa loše neće dogoditi ako on ode iz vašeg života. Zašto uostalom svjesno birati ulogu očajnice?

Knjige na akciji

Očajnički potezi privlače samo nesigurne, emocionalno nezrele muškarce

Muškarci koji su emocionalno nezreli, nesigurni ili narcisi, bit će ponekad privučeni vašim očajničkim potezima. S njima ćete izgraditi turbulentan, toksičan i nesiguran odnos, koji će vam donijeti puno više patnje i bola od samoće. Zato je važno pažljivo birati i onda kada se i dogodi „sudbonosni susret“ s nekim kvalitetnim, pod svaku cijenu izbjeći očajničke poteze.

Durenje, provjeravanje, burne reakcije i ljutnja oko sitnica donijet će vam instant pažnju, ali to će mu ubrzo dosaditi. Muškarac koji je kvalitetan (privlačan, vrijedan, uspješan, stabilan) ne traži odraslu razmaženu curicu. On ne traži barbiku. Traži ženu koja će s njime ravnopravno koračati kroz život. Onu kojoj se neće srušiti svijet ako on ode na tekmu s dečkima. Onu koja neće prekinuti sve veze s prijateljicama jer je našla njega. Onu kojoj on neće postati jedini smisao života.

Kako izbjeći očajničke poteze

  • Ali ja razmišljam samo o njemu. – reče mi Ana, koja provodi dan gledajući u mobitel i kontrolirajući njegov WhatsApp status, Instagram Storye i budnim okom prati vrijeme kada je zadnji puta viđen na Viberu.

 

Greška zbog koje ljubavni odnos kreće nizbrdo, onda kada treba biti najbolje prije svega kreće od fokusa. Onda kada se fokusiraš samo i isključivo na njega, greške će se nizati kao domino kocke. Isto vrijedi i za muškarce koji vas ohlade svojim očajničkim ponašanjem jer vam „ne daju disati“. Svi žele osjećati da su pronašli pravog životnog partnera/partnericu, a nitko ne sanja da će osvojiti onu ili onoga koji nema život izvan ljubavne veze.

Zašto se on nikako ne zaljubljuje u tebe govorila sam u emisiji „Na kavi s Nelly“, a video možete pogledati klikom na link.

Važne obavijesti!

  1. Na vaš zahtjev, produžili smo mogućnost kupnje moje nove knjige Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze po super cijeni u pretprodaji do 15.11., a zaključno s tim datumom ostvarujete i popust na ostale knjige i na ostala izdanja. I ne brinite, knjige se šalju u cijeli svijet – bez iznimke. Novu knjigu naručiti možete klikom na LINK, a ostale knjige i izdanja u našoj WEB TRGOVINI.
  2. EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova konačno su izašle na tržištu u Srbiji! Za sada ih možete naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

 

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz još jednu važnu obavijest: u tijeku je emitiranje planetarno popularnog showa Brak na prvu na RTL-u gdje sam dio stručnog teama. Više o emisiji saznajte klikom na link, ono što vam mogu reći jest da vas očekuje jako zanimljiva sezona, a vama preostaje da pogledate!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave