Facebook

Zainteresiran ili nezainteresiran muškarac?

Što je sve spreman muškarac učiniti za ženu ako je uistinu zainteresiran? Gotovo sve. Samo nebo mu je granica. S druge strane, što je spreman učiniti muškarac koji je nedovoljno zainteresiran? Gotovo ništa. Zainteresiran ili nezainteresiran muškarac? Jasno je, zar ne?

Zainteresira-ili-nezainteresiran muškarac

 

Zainteresiran ili nezainteresiran?

Što on zapravo želi? Šalje li dvostruke signale? Drage moje dame, kada su u pitanju muškarci i interes, signali su gotovo uvijek jasni – ili želi ili ne želi, ili je zainteresiran ili to nije u dovoljnoj mjeri. Današnja tema je upravo ta vječna dilema oko njegovog interesa, “što je pisac zapravo želio reći” svojim ponašanjem koje je nerijetko u počecima ljubavnog odnosa vrlo zbunjujuće. Idemo vidjeti tko je i kakav je zapravo zainteresiran muškarac?

Definicija je zapravo jednostavna:

Zainteresiranog muškaraca je lako prepoznati, kada nešto želi on pomiče brda: ne postoji udaljenost, vrsta prezaposlenosti ili vremenska nepogoda koja će ga spriječiti da stupi s vama u kontakt ako to doista želi. I da, ako nema mobitela, telefona, interneta, poslat će vam goluba pismonošu, ali će stupiti u kontakt s vama. 

To je onaj muškarac koji zove svaki dan, pa čak i nekoliko puta dnevno, zanima ga gdje ste, što radite, želi vas čuti i vidjeti što je češće moguće. – isječak iz knjige Muškarac u šaci.

A što je onda s onim frajerima koji se javljaju jednom tjedno ili mjesečno?

– Gle, opak zainteresiran, ipak mu je stalo, poslao mi je medeka na WhatsApp , govori mi jedna prijateljica, nakon što ju je frajer kojeg je smatrala dečkom, nije nazvao tjedan dana.– Ako ti se frajer ne javlja danima, nemaš dečka, ok?, uzvratih. – Ma da, razumijem, kaže ona, ali on zapravo ne zna što želi – spretno mi odgovara.
– OK. Muškarac koji ne zna što želi ima svoje ime, zove se nezainteresiran muškarac – rekoh joj.
– Ma da, istina, ali on je drugačiji, on je izgubljen… – dodala je uvjereno.
– Ne postoji izgubljen, a zainteresiran muškarac. Zainteresiran muškarac zna što želi. – odgovorih joj.

Navedeni razgovor koji sam jednom imala sa prijateljicom samo je jedan od primjera kako žene zapravo nerijetko traže opravdanja za muško ponašanje – želeći vidjeti situaciju u puno boljem, obećavajućem svijetlu. Kada su zainteresirane, žene će često pokušati objasniti “zbunjujuće” ponašanje muškarca na način da u njegovo ime smišljaju izgovore, ne želeći prihvatiti situaciju onakvom kakva uistinu jest. Često je razlog tome i onaj početni zanos i interes muškarca koji s vremenom nestaje i zbog čega žena odbija prihvatiti istinu – da dotični više nije zainteresiran, svakako ne onoliko koliko je bio. Ovo je zapravo najčešća vrsta ljubavne zablude, u kojoj su žene u stanju boraviti danima, mjesecima pa čak i godinama.

Gle, ipak mu je stalo – rečenica je koju sam bezbroj puta čula od žena koje čak i onda kada sve ukazuje na vrlo slab interes s njegove strane, ponašanje dotičnog opravdavaju kao rezultat toga što je “njemu previše stalo”, ali “ne zna način kako da pokaže svoje osjećaje”. Drage moje čitateljice, oprostite mi na iskrenosti, ali ovo jedna od većih gluposti koje sam čula. Nerijetko se potvrde za to traže i dobivaju kod raznih vidovnjaka, astrologa, gatara i slično. I da me ne biste krivo shvatile, neosporno jest da pravi vidovnjaci doista postoje, ali kada osoba doista stupi u kontakt s pravim vidovnjakom, sasvim sam sigurna da će joj dotični reći isto što i ja. Vidite, drage moje dame, muškarci nisu toliko komplicirani kao što mislite. I da, i oni najsmotaniji će naći način da pokažu kako im je stalo do žene – ali samo onda kada im uistinu jest stalo. 

Knjige na akciji

Poanta priče jest:

Što je sve spreman muškarac učiniti za ženu ako je uistinu zainteresiran? Gotovo sve. Samo nebo mu je granica. S druge strane, što je spreman učiniti muškarac koji je nedovoljno zainteresiran? Gotovo ništa.

Nadalje, muškarac koji pokazuje interes – zove se zainteresiran muškarac.

ALI TO JOŠ UVIJEK NE ZNAČI DA JE NJEMU STALO. OK? 

“Njemu je ipak stalo” je rečenica koja se tako olako koristi u ljubavnim odnosima, a zapravo ne može biti dalje od istine. Zainteresiranost je apsolutni preduvjet za razvijanje osjećaja prema određenoj osobi, ali to još uvijek u početku NE ZNAČI NIŠTA. OK?

Toliko za danas drage moje dame, a novi blog slijedi za tjedan dana 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

Kako-pronaci-ljubav-do-ljeta-SKNelly-web

Kako pronaći ljubav do ljeta

Kako pronaći ljubav do ljeta Umorna si od svega, od novih pokušaja, od lažnih priča, od muškaraca koji ti svašta obećavaju, a na kraju ništa ne ispune? Svaki puta kada

Nastavi čitati
Kako ga osvojiti na duge staze-sknelly-blog

Kako ga osvojiti na duge staze

Umorna si od ljubavnih razočaranja? Umorna od novih pokušaja, obećavajućih početaka i čini se, uvijek istih završetaka? Onaj koji u velikom svjetlu, bez pitanja, iznenadno i neočekivano u tvoj život

Nastavi čitati

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE