Facebook

Zašto se bivši vraćaju

Zašto, ali zašto se bivši vraćaju? Čak i onda kada su oni krivi za prekid. Čak i onda kada oni požele otići. Moglo bi se reći, osobito tada jer muškarac koji svojom krivnjom izgubi ženu do koje mu je stalo, postaje spreman na sve. No kako će on doći do te spoznaje? Na kraju krajeva, moguće je da će donijeti zaključak da mu je bolje samome ili s drugom ženom. Dobra vijest je ta da vi drage dame itekako možete utjecati na daljnji rasplet situacije. Sve ovisi o tome koliko cijenite sebe i koliko toga ste spremne učiniti za sebe. Da, za sebe i ne, ne za njega.

Nešto se promijeni u muškoj glavi kad shvati da ga ta ista žena zapravo ne treba u životu, da sasvim dobro funkcionira i bez njega. Je li pogriješio što je raskinuo vezu?

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Zašto-se-bivši-vraćaju

Muškarac iz snova je knjiga koja je posvećena povratku bivšeg jer to je itekako moguće. Lako je vratiti interes muškarca, ako znate što činite. Isto tako je lako udaljiti tog muškarca za sva vremena, onda kada ne znate što činite. Koliko god vam se činilo da za uspjeh u ljubavi treba sreća, prava istina je ta da smo sami odgovorni za kreiranje svakog uspjeha u životu pa i onoga u ljubavi. Zašto se bivši vraćaju? Čitajte pažljivo.

Kada će on učvrstiti odluku za odlaskom

Znam, bolno je. Boli kada te netko ne želi, kada netko odlazi i ne daje ti prave razloge za odlazak. Još je gore ako dobiješ razloge zbog kojih se ti osjećaš krivom za prekid. Kako kod da bilo, on odlazi. I neumoljiv je. Tvoja prirodna reakcija je da pokušaš popraviti stvari. Možda ga pokušavaš uvjeriti da ostane. Možda mu nudiš tisuću razloga zašto bi trebao ostati, a on kao da ih ne čuje.

Ne možeš si pomoći, osjećaš se očajno, i upravo zato i reagiraš iz očaja. Možda si ga i molila da ostane. Možda su pale i teške riječi. A možda sve zajedno, od bijesa, do tuge i očaja. Malo ga grdiš, malo moliš da ostane. Nažalost, sve to kod muškarca učvršćuje odluku za odlaskom.

Muškarac neće ostati s tobom zbog logike. On se neće predomisliti jer si mu dala tisuću razloga da ostane. Neće se smilovati jer si ga molila. On ne traži sluškinju, on traži Vilu.

Vila je žena koja cijeni sebe i koja ne pristaje na mrvice. Ona je žena koja vrlo lako i vrlo brzo u očima muškarca postaje ona prava. Kako postati i ostati Vila govorila sam u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca , a dobra vijest je ta da Vila može postati svaka od vas.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Što ako si se već ponizila

-Da, jasno mi je da sam se ponizila, ali sada je gotovo, reći će mnoge od vas. Sada vam je jasno da se niste trebale ponižavati i moliti za zrno ljubavi. No što ako ste to već učinile? Što ako ne možete vratiti vrijeme i svoje ljudsko dostojanstvo u tome trenutku? Postavlja se pitanje, što učiniti tada?

Da, istina je da ne možete vratiti vrijeme. Ali možete odlučiti u ovome trenutku da je to ponašanje iza vas. Da više nećete ponoviti iste greške i da više nećete klečati pred muškarcem koji odlazi.

Dakako da bi bilo bolje da se niste ponižavale, ali ako i jeste, svako novo inzistiranje na kontaktu dolijeva ulje na vatru i učvršćuje njegovu odluku za prekidom kontakta. Isto vrijedi i obratno – kako biste se osjećale na njegovom mjestu? Biste li cijenile muškarca koji vam šalje gomilu pasivno agresivnih poruka i koji vas ne pušta na miru? Zacijelo ne. Čak i ako je vaš odnos nekada bio idiličan, ovakvo ponašanje nije privlačno i ne – neće potaknuti drugu osobu da vam se poželi vratiti.

Zašto se bivši vraćaju? Sasvim sigurno ne zato što ste ih zamolile da se vrate.

Što se dešava u glavi muškarca koji odlazi

Ovo je zapravo jedno od najčešćih pitanja koje prolaze kroz glavu mnogim ostavljenim ženama. Što se dešava u glavi muškarca koji odlazi? O čemu razmišlja taj muškarac? Što ga muči? Hoće li se pokajati? Toliko pitanja, a čini se da je tako malo odgovora. Zapravo su stvari  vrlo, ali vrlo jednostavne.

Muškarac koji odlazi, smatra da će mu biti bolje bez tebe. Čak i ako ti je rekao da zaslužuješ boljega, prava istina je ta da on smatra da zaslužuje bolju od tebe.

Da, znam da je ovo jako teško za prihvatiti, no to je trenutna situacija koja se može popraviti. Sve zapravo ovisi o tome kako ćete se vi drage dame nositi s prekidom.

Zašto se bivši vraćaju? Vraćaju se zato što im se promijeni percepcija o tebi i o vašem odnosu.

Knjige na akciji

Zašto se bivši vraćaju

Ponekad je teško zamisliti da će se muškarac koji odlučno odlazi poželjeti vratiti. Teško je zamisliti takav preokret, osobito zato što je on čini se, donio čvrstu odluku. Postavlja se pitanje zašto se bivši vraćaju i što će tvojeg bivšeg motivirati da ti se poželi vratiti? Odgovor glasi:

Ako muškarac procijeni da te baca u „koš zaborava“, a ne u zagrljaj nekom sretnijem muškarcu, tada će vrlo lako i otići. S druge strane, ako taj isti muškarac uvidi da ti živiš i da nastavljaš sa svojom životom bolja, ljepša, ispunjenija nego ikada – velike su šanse da će taj isti muškarac biti opet privučen u tvoj svijet. I da, tražit će novu priliku.

Ovo se događa kada vi drage dame, okrenete novi list, ali samo onda kada to doista učinite. Manipulacije, igrice, gluma … sve je to kratkoga vijeka jer ako glumite sretan život, a cijelo vrijeme razmišljate o njemu, šanse su velike da ćete mu se javiti. I onda zapravo sve pada u vodu jer on će vas poželjeti vratiti u svoj život onda kada više ne budete tu.

Ako glumiš sreću na društvenim mrežama i pritom nastojiš dobiti bilo kakvu reakciju od bivšeg, bilo lajkanjem njegovih Storya ili javljanjem, on neće biti motivirat da ti se javi – jer će znati da si ionako tu.

Zato drage dame, ako vas netko ne želi, krenite dalje. Dajte mu vrijeme da bude sam sa sobom ili s kime je odabrao biti. Radite na novoj verziji sebe. Upoznajte nove ljude. Napravite profil na Tinderu. Odvažite se na nešto novo. U novom ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem objasnila sam kako upoznati i osvojiti muškarca dopisivanjem, a stečena znanja će vam koristiti i za bivšeg, onda kada se javi.

Što kada se javi

Drage dame, imajte na umu sljedeće – bivši se javljaju uglavnom iz znatiželje. Drugim riječima, ako ti bivši ne izjavljuje ljubav onda kada se počne javljati, to najčešće znači da još uvijek nije siguran u povratak. On samo želi vidjeti kako kod tebe kotira i kako izgleda tvoj život nakon njega. Upravo zato ne trebaš srljati i trčati mu u zagrljaj. Uspori. Daj mu priliku i to je sve.

Ako procijeni da ti je u životu sjajno i ako pomisli da si procvala nakon prekida, poželjet će ti biti blizu i neće ni on razumjeti zašto mu se to događa.

Zašto se bivši vraćaju? Jer smatraju da su s tvojim odlaskom puno izgubili. Ako vide onu najbolju verziju tebe nakon odlaska, poželjet će ponovno biti dio tvojeg života.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link. Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave