Facebook

Onda kada tebi postane svejedno

Subotnja kava, kasni doručak i odmor. Volim subotnja jutra, možda i najbolje vrijeme za pisanje i za sve ono što vam želim reći. A puno je toga što vam želim reći. Zaista mogu reći da ste aktivni čitatelji (zapravo većinom čitateljice) koje doista primjenjuju naučeno i zato imam još veću želju da vam pružim što bolji i kvalitetniji, te prije svega što konkretniji sadržaj. U prošloj kolumni smo pričali o tome zašto će se on (frajer koji ti se baš i ne javlja) IPAK javiti. Zaključak je – onda kada tebi postane svejedno. No sada se postavlja sljedeće pitanje: Kako da ti postane svejedno?

Drage moje dame, danas imam za vas jedan poseban zadatak. Malu vježbu. Slušajte me pozorno: sjednite u najudobniji naslonjač, natočite si omiljeno piće, zaklopite oči i počnite razmišljati. Vratimo se malo zajedno u prošlost. Gotovo su sve od vas barem jednom bile u situaciji kada vam se neki frajer ludooo sviđao – sve u vezi njega bilo je promatrano ružičastim naočalama, da bi naposljetku iz razno raznih razloga (prekid, svađa, novi tip…) taj isti frajer postao toliko nezanimljiv, da naprosto niste ni znale što ste u njemu uopće i inicijalno vidjele. POSTALO VAM JE SVEJEDNO. Odjednom ste vidjele njegove mane. SVE. I više od mana. Odjednom je PRINCE CHARMING posao LUZER KOJEG JE NAJBOLJE IZBJEGAVATI. Što je najzanimljivije od svega, on se možda i dalje javljao, možda je postao još zainteresiraniji nego prije – no to više nije ni bilo važno.

Zvuči poznato?

To se događa onda kada tebi postane svejedno.

Kako da ti postane svejedno?

Vratimo se sada na ovog, sadašnjeg frajera, frajera koji ti se SVIĐA. Sada bi mi neke od vas postavile sljedeće pitanje:

– Kako da mi postane svejedno, kad mi nije svejedno? Razmišljam o njegovim toplim očima, osmijehu i rupicama na bradi … o načinu kako me gleda kada smo zajedno (u onim rijetkim prilikama)… Kako fino miriši… OK, dosta nestvarnih ljubića Barbare Cartland.

STVARNOST JE NEŠTO DRUGAČIJA.

Ovdje pričamo o frajeru koji se baš I NE JAVLJA. Stoga, drage moje curke, zaboravite rupicu na bradi i sve slatko što ga čini toliko neodoljivim da maštate o zajedničkoj kućici u cvijeću i imenima prekrasne dječice. Zašto?

ON NEMA TAKVE PLANOVE.

Kako to mislim? Ako se ne javlja, onda si mu REZERVA. TOČKA. Kužiš?

Možemo dalje?

Možda zvučim okrutno. Možda sam cinik sa zdravom dozom sarkazma, ali znam što pričam, a u to su se mnoge od vas već uvjerile. Stotine vas, bolje rečeno.

Pa dobro, onda, kako da ti postane svejedno?

Počni razmišljati o njemu, i o tome kakav je on prema tebi. I ne samo onda, u rijetkim prilikama kada se vidite, nego općenito – koliko je truda uložio u vaš odnos. Malo? Nimalo? OK. Sada je vrijeme da popiješ još koji gutljaj svojeg omiljenog pića dok se opuštaš u svojem udobnom naslonjaču. Vrijeme je da na njega počneš gledati kao na onog dečka s početka priče, koji se pretvorio iz očaravajućeg princa u nešto manje očaravajućeg.

Ako ti se baš i ne javlja, POČNI GA IZBJEGAVATI. Ionako nemaš ništa od njega. Ne piši, ne zovi, ne traži ga, i ne ispituj što radi. To nije tvoja briga. Tvoja briga je ono što ti radiš. Tvoja briga si TI.

I drage moje, znam da nije lako. Nije lako okrenuti ploču preko noći, onda kada ti se netko sviđa. Ovo su savjeti za JAKE i USTRAJNE ŽENE. Ako osjećaš da nisi dovoljno „jaka“ onda je vrijeme da ojačaš. I vidjet ćeš kako će se sve početi mijenjati. Vrijeme je da se sama zauzmeš za sebe, jer to neće učiniti nitko umjesto tebe.

I što će se onda dogoditi?

Pretpostavimo da ti je uspjelo. Shvaćaš da mu nisi na 1. ni na 10. mjestu. Javlja ti se kada mu je dosadno. I ti ga počinješ izbjegavati. Bez ljutnje. Jednostavno se počinješ ponašati kao on. Jer uviđaš da ti i ne bi trebalo biti stalo do nekoga kome si nebitna.

Što će se onda dogoditi?

Pretpostavimo da je nekada postojao malo veći interes s njegove strane. A sada, sada je interes naglo opao. Možda si do sada činila sve greške koje smo prošle u knjizi, možda si uvelike i sama uzrokovala nagli pad njegova interesa. Možda.

Ipak, ako pretpostavimo da je on nekada ipak bio zainteresiran, VELIKE SU ŠANSE da će se on OPET ZAINTERESIRATI. Onda kada primijeti da stvari nisu onakve kakve su bile do sada.

ONDA KADA TEBI POSTANE SVEJEDNO.

U velikom broju slučajeva, šokiran novonastalom i neočekivanom situacijom, muškarac će pokušati ponovno osvojiti tvoju naklonost. Zanimat će ga što se dogodilo? Odakle promjena u ponašanju?

– Zar joj više nisam interesantan?

Vaša pitanja & Instagram druženje

Drage moje dame, organizirat ćemo novo druženje na mojem Instagram profilu @sknelly_official u subotu, 01.04. u 18 h.

Stoga ukoliko imate pitanja, javite se u predviđeno vrijeme na Instagram i to je najbrži način da dođete do mene jer ću se potruditi da nikoga od vas ne izostavim. Ukoliko sam nekoga izostavila, što je lako moguće jer vas ima zaista jako puno – molim vas da mi se ponovno obratite Instagram direct u navedeno vrijeme.

Nastavak slijedi za tjedan dana!

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE