Facebook

Muškarac koji odjednom zna što želi

Muškarac koji odjednom zna što želi, ako pretpostavimo da želi vezu – zove se zainteresiran muškarac. Muškarac koji ne zna što želi, zove se nezainteresiran muškarac. Stvar je zapravo poprilično jednostavna. U nebrojenim situacijama mnoge žene razbijaju glavu analizirajući svaki njegov korak, svaku rečenicu i gestu, pokušavajući shvatiti njegovo “neobjašinjovo ponašanje”, ne bi li shvatile što “pisac želi reći”. Zapravo  je sve to jedan veliki gubitak vremena. Muškarac koji ti govori da ne zna što želi – zapravo ne želi tebe, odnosno ne želi vezu s tobom. Muškarac koji zna što želi je zainteresiran i to vrlo jasno pokazuje. 

U prošloj kolumni Lara je Igoru postavila IZAZOV. U razgovoru mu je dala do znanja da joj se sviđaju muškarci koji preuzimaju inicijativu i to na vrlo ležeran i nenametljiv način. Drugim riječima, dala mu je do znanja – da ukoliko se želi i dalje viđati s njom, ujedno će u tome pravcu morati uložiti malo više truda. Drage moje dame, postoje brojni načini na koje muškarcu možete dati do znanja da želite veći angažman s njegove strane, a da ga pritom ni na što ne prisiljavate. Kada muškarac shvati da ON NIJE JEDINA OPCIJA, da ti se sviđa, ali se ne namjeravaš viđati s njime pod svaku cijenu, nešto se promijeni. Kada pokažeš interes, ali ne vršiš na njega pritisak, muškarac nema razlog za smišljanje izlazne strategije. Upravo suprotno – on tada poželi ostati u blizini. Lara na Igora nije vršila nikakav pritisak, rekla mu je da joj je privlačan, no odlučila je usporiti s ponovnim zbližavanjem. Pokazala mu je da joj se sviđa, ali isto tako i da ga ne želi pored sebe pod svaku cijenu. To je izrazito važno, kada želite da se muškarac osjeća ugodno u vašem društvu. Igor je Laru počeo nazivati svaki dan – nazvao bi ju da ju čuje, zanimalo ga je što radi, čime se bavi – pa čak i onda kada je bio u inozemstvu na službenom putu. Tako to zapravo uvijek izgleda – onda kada je muškarac zainteresiran. Ne postoji udaljenost niti bilo kakva prepreka zbog koje se on ne bi mogao javiti – svaki, ali baš svaki dan. 

Muškarac koji odjednom zna što želi, ako pretpostavimo da želi vezu – zove se zainteresiran muškarac. Muškarac koji ne zna što želi, zove se nezainteresiran muškarac. Stvar je zapravo poprilično jednostavna. U nebrojenim situacijama mnoge žene razbijaju glavu analizirajući svaki njegov korak, svaku rečenicu i gestu, pokušavajući shvatiti njegovo “neobjašinjovo ponašanje”, ne bi li shvatile što “pisac želi reći”. Zapravo je sve to jedan veliki gubitak vremena. Muškarac koji ti govori da ne zna što želi – zapravo ne želi tebe, odnosno ne želi vezu s tobom. Muškarac koji zna što želi je zainteresiran i to vrlo jasno pokazuje. 

To je Lari postalo i više nego jasno, nakon što je promjena njezinog ponašanja i odnosa prema Igoru, uvelike promijenila njegovo ponašanje i ophođenje prema njoj. Prvi puta u životu, Lari je postalo jasno kako DOISTA funkcionira um muškarca – kada su u pitanju ljubavni odnosi i vezivanje. Mnoge se od vas -kao i svojevremeno Lara, osjećaju kao da se non stop vrte u krug po pitanju muškaraca i veza, jer uvijek dožive isto razočaranje. Zapravo je sasvim jasno – ako ponavljate uvijek iste pogreške u početku, rezultat će uvijek biti isti – izgubit ćete dragocjeno vrijeme na vezu koja nikada neće postati veza. Zato je iznimno važno da na početku veze znate što činite.

Prisjetimo se: Larina “veza” počela je interesom muškarca (Igora) koji je u početku bio zagrijan, da bi se potom počeo povlačiti, iznenada prorijedivši javljanja. Lara je ovoga puta, umjesto da dotičnog prozove za “nedolično ponašanje”, odlučila krenuti dalje bez pitanja i bez uzrujavanja. Ovoga puta je znala, ono što drage moje, sada znate i vi – muškarca nećete nikada prisiliti niti uvjeriti da bi trebao biti/ostati s vama. On tu odluku mora donijeti sam, a donijet će ju samo ako vaša vrijednost u njegovim očima – naglo poraste. To se naime, i dogodilo kada je Lara krenula dalje sa svojim životom – bez ikakve ljutnje, a Igor je tada, primjetivši da se Lara baš i ne javlja, preuzeo inicijativu, nastojeći ponovno uspostaviti komunikaciju. Lara je s vremenom pokazala interes, ali nije očajnički poletjela na svaku trunku pažnje koju joj je poklanjao. Nije imala velika očekivanja i izlazila je istovremeno s drugim muškarcem. Zapravo nekoliko puta je izašla na kavu s muškarcem koji joj nije bio privlačan u istoj mjeri kao Igor, no smatrala je da mu treba dati priliku. Odlučila je da želi ostvariti kvalitetnu vezu – s onim muškarcem koji će se pokazati dostojnim njezina vremena i truda. Lara je ovoga puta odabrala sebe, a muškarci to uvijek osjete. –Naime, muškarac nikada neće biti zahvalan ženi koja ga stavlja na prvo mjesto na samome početku veze. To je mjesto koje će muškarac cijeniti – samo ako ga zasluži SAM. 

“Sada znam što želim. Želim te za sebe. Samo za sebe.”

Igor je vrlo brzo shvatio da nije prioritet u Larinome životu, no činjenica da ga ona smatra privlačnim i zanimljivim, bila je dovoljna da pomisli kako bi se mogao “izboriti” za nešto više. Izlazili su na večere, u kino, zatim su uslijedile i duge šetnje, izleti u prirodu – i sve ono za što on prije nikada nije imao vremena. Nakon novih mjesec dana intenzivnog viđanja, Igor je Lari izjavio sljedeće:

“Znaš, super si cura. Stvarno. U početku, kada sam te tek upoznao, bila si mi privlačna, onako fizički i to je to, ali s vremenom si mi se počela sve više i više sviđati. S tobom je sve tako jednostavno, ne praviš dramu oko sitnica. Zapravo, ne mogu vjerovati da postoji takva žena”.

Taj isti dan Igor je rekao Lari da želi definirati njihov odnos. “Sada znam što želim. Želim te za sebe. Samo za sebe.”

“Hoćeš reći da želiš vezu?”, upitala je Lara.

“Da, želim vezu – vezu s tobom. Siguran sam u to. Pitanje je da li želiš isto što i ja?”, upitao je nestrpljivo.

Drage moje, primjećujete li koliko je zapravo sve jednostavno u muškoj glavi – onda kada je muškarac zainteresiran? Muškarac koji odjednom zna što želi, zapravo je muškarac koji je ponovno zainteresiran – ovoga puta – i više nego prije.

Nastavak slijedi za tjedan dana!

Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE