Zašto nije nazvao nakon odličnog spoja i što učiniti kada se to dogodi?

Facebook

Zašto nije nazvao nakon odličnog spoja i što učiniti kada se to dogodi?

Sjajan spoj! Zapravo savršen! Fin, galantan, zanimljiv muškarac. Nije jedan od onih koji te pozovu na večeru pa ti kažu da je najbolje da se nađete na pola puta do restorana. I povrh svega, ostave samo dovoljno novca za polovicu računa, smatrajući da ti trebaš podmiriti svoj dio. Možda si imala iskustva s nepažljivim, škrtim, neumjesnim muškarcima, možda si već i umorna od upoznavanja. I onda u tvoj život uđe on – čini se najbolji do sada. Bez pretjerivanja. Spoj prođe odlično i ne možeš dočekati njegovu poruku, poziv, bilo koji oblik komunikacije! I onda se razočaraš – jer on se u konačnici ne javi. Postavlja se pitanje: Zašto nije nazvao nakon odličnog spoja?

Zašto-nije-nazvao-nakon-odličnog-spoja

Nisi tip očajnice, nikada nisi ostavljala dojam takve u nijednoj vezi. Za ljubav nećeš moliti, makar ostala sama. Ponosna si. Nećeš bilo koga pored sebe. Ali svidio ti se on, napokon normalan muškarac s kojim je spoj prošao – odlično. Čak bi se moglo reći – savršeno. Nema razloga da ti se on ne javi. Ili ima?

Gdje je nastao „kratki spoj“?

Ne bi bila toliko iznenađena da nije molio za tvoj broj putem Instagrama, da ti nije lajkao sve slike, svaki story. Bio je dežuran na tvojim profilima i kada je konačno došao do tvojeg broja, uslijedio je spoj iz bajke. Fin, dotjeran, mirisan, došao je po tebe točno na vrijeme i odveo te u čaroban restoran. Zezali ste se, na večeri je bila opuštena atmosfera, a na povratku doma je uslijedio i poljubac. Nije bio uporan, naporan, ni vulgaran, već fin, pristojan i odmjeren. Muškarac po mjeri.

Zato si mu (nakon što si ga čekala naredni dan da ti se javi do kasnih večernjih sati) i odlučila poslati poruku: – Hej, šta se radi? Bilo mi je lijepo sinoć. J

I kao odgovor dobiješ samo: seen.

Ne srljaj

Čekala si cijeli dan da se javi i onda si odlučila „Uzeti stvar u svoje ruke“ i napisati mu malu slatku porukicu. I onda dobiješ seen. Poražavajuće. Čekaš jer nisi očajnica, no odlučuješ postaviti još jedno pitanje jer želiš znati: što se dogodilo? (uostalom, tko i ne bi htio znati što se dogodilo?). Zašto nije nazvao nakon super spoja? I zašto ti je ostavio seen? Drugim riječima, vidio je poruku i nije se udostojio da na nju odgovori.

I eto tebe, nervozno tipkaš (a nisi očajnica): – Hej, jel’ nešto nije u redu? Ne javljaš se pa sam se zabrinula…

I eto te, nisi očajnica, ali upravo si ostavila dojam očajnice broj 1.

Kada šalješ poruke, i pritom ne čekaš da dobiješ odgovor, već ubrzo šalješ i sljedeću poruku, ne bi li ubrzala komunikaciju – ostavljaš dojam vrlo nesigurne žene.

Ako nakon ove poruke pošalješ još jednu poruku, tipa:Mislila sam da si drugačiji – šanse su male da će ti se dotični muškarac ikada više javiti.

Poanta jest:

Ako ti se muškarac kojeg jedva poznaješ, nakon predivnog spoja, ne javi – ne srljaj, nego se prisjeti da ga jedva poznaješ. Uspori. Koji god da razlog bio u pozadini njegova nejavljanja, pritisak i negodovanje s tvoje strane neće imati dobar efekt. Štoviše, takvo ponašanje je ubojica privlačnosti.

I da, razumijem, ti u suštini nisi očajnica, ali si ostavila takav dojam.

No, vratimo se malo unatrag – zašto je tako fin, šarmantan muškarac odjednom zašutio? Zašto se nije javio odmah ujutro nakon prvoga spoja? Do svega ovoga ne bi došlo da on nije promijenio svoje ponašanje. Ti ne bi poslala čak tri poruke koje odišu očajem.

Zašto nije nazvao nakon odličnog spoja?

OK, prijeđimo odmah na stvar. Nije nazvao iz jednog jednoga razloga: NE ŽURI MU SE.

A ne žuri mu se javiti iz više mogućih razloga:

  1. Svidjela si mu se, ali ne dovoljno: nije osjetio „klik“ ili privlačnost kakvu je očekivao
  2. Nešto mu se nije svidjelo na tebi zbog čega mu daljnje viđanje s tobom nije prioritet
  3. Ima curu pa „ne može“ svaki dan u izlazak (o da, mnogi dejteri su lažljivci ove vrste)
  4. Trenutno ima „više kombinacija“, a ti mu nisi prioritet
  5. Testira te da vidi kako ćeš reagirati na njegovo nejavljanje

Svemu tome zajednički nazivnik jest: NIJE  DOVOLJNO ZAINTERESIRAN.

Je li se ponio fer? Naravno da ne.

Moram li ponoviti da u ljubavnim odnosima gotovo ništa nije fer?

Ipak, to ne mora nužno biti nešto loše. S obzirom da su mnoge od vas već pročitale moju drugu knjigu Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, onda znate da se čak i nedovoljno zainteresiran muškarac može ponovno zainteresirati. Isto tako dobro znate da vas nestrpljivost i kuckanje slatkih i bilo kakvih porukica neće odvesti nikamo. Osobito ako su vaše poruke UZASTOPNE.

Slanje uzastopnih poruka muškarcu (na koje ne dobivaš odgovor) garantira INSTANT gubitak interesa s njegove strane.

Zaključimo: Zašto nije nazvao nakon odličnog spoja? Trenutno nije dovoljno no zainteresiran.

Knjige na akciji

Što učiniti kada se to dogodi?

Postavlja se pitanje, što učiniti u ovakvoj situaciji? Je li problem reći muškarcu da ti je bilo lijepo na prvome spoju? APSOLUTNO NE. U čemu je onda stvar?

U pogrešnoj procjeni trenutka.

Muškarcu itekako možeš reći da ti je bilo lijepo s njim no poželjno je da mu to kažeš na samom spoju, koketnim tonom:

  • Baš mi je zabavno večeras, sjajno si ovo organizirao – rečenica je kojom ga motivirate da se sljedeći put još više potrudi oko izlaska.

Nakon toga čarobnog spoja, na odlasku mu možeš reći da ti je bilo sjajno večeras, ali pusti njega da inicira komunikaciju. Osobito ako je u pitanju „alfa mužjak“ koji se itekako zna javiti, onda kada to želi.

[booking_product_helper shortname=”booking lovran”]

Poanta jest:

  1. Ako se ne javi sutradan, nije pretjerano zainteresiran. I to nije nikakav razlog za uzbunu.
  2. Ako je imalo zainteresiran, javit će se neki drugi dan (a pretpostavimo da jest jer ste imali odličan prvi spoj spoj).
  3. Bilo kakvo „ubrzavanje“ situacije s tvoje strane postići će kontraefekt, jer ako si tome muškarcu od početka bila izazov, izazov mu moraš i ostati

U suštini, žene koje muškarcima oduzimaju priliku da se potrude, propuštaju priliku da vrlo lako postanu One Prave.

Zaključak današnje kolumne jest: ako ti se muškarac ne javi nakon idealnog spoja, ostani sabrana i ne ispituj ga što se dogodilo. Pusti ga da se javi sam. Ako je imalo zainteresiran, javit će se. Ako nije, sjeti se da on nije jedini muškarac na planeti.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Što ima ona, a nemam ja?

Što ima ona, a nemam ja? Smatraš da si bolja od nje, pametnija, ljepša, profinjenija. I ne razumiješ zašto je on bio nespreman za vezu s tobom, a spreman s

Nastavi čitati