Kada će on zaključiti da si baš ti Ona Prava

Facebook

Kada će on zaključiti da si baš ti Ona Prava

Imaš osjećaj da si uvijek druga po redu. Uvijek „pratilja“. Nakon tebe mnogi se muškarci žene, ali se nijedan nije bio spreman vezati za tebe. Barem ne na duge staze. Ovakva situacija te zamara, da pomalo gubiš vjeru u ljubav. Pitaš se u čemu je tajna? Zašto nekima ženama sve ide od ruke? Neke se i dvaput udaju, neke čak i više puta postanu One Prave, i uvijek se čine sretne. Ti nijednom. Uvijek si druga, manje bitna, prijateljica, sve osim Ona Prava. To zapravo i ne mora biti tako. Kada će on zaključiti da si ti Ona Prava?

Kada-će-on-zaključiti-da-si-baš-ti-Ona-Prava

Prijeđimo odmah na stvar. Ona Prava je žena s kojom muškarac smatra da bi to moglo biti to. To je žena kojoj muškarac ne smišlja izgovore, već smišlja načine kako da ju veže za sebe. Ti želiš biti ta žena muškarcu koji ti sve sviđa. U knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca tu ženu nazvala sam Vilom.

Kada se pojavi Vila, sve druge žene postaju OSTALE.

Tada se ruše svi mostovi, brišu se brojevi iz imenika – samo ako ona

kaže DA. Samo ako mu da priliku. Muškarac će učiniti sve u njegovoj

moći kako bi impresionirao Vilu.

Ona je svoja.

Drage moje, ako vam se ikada dogodilo da vas je muškarac s kojim ste se viđale, iznenada obrisao iz svojega života (blokirao, izbrisao sa svih profila – a niste bile dosadne ni naporne), to znači da je upoznao svoju Vilu.

Osobno sam bila na obje strane – i Vila i obrisana. I točno znam što se desi u glavi muškarca kada u ženi prepozna Vilu. Sve se promijeni. U njegovim očima ona je BOLJA OD OSTALIH.

Žena koja ima svoj život

Muškarci se lijepe kao pčele na med za žene koje imaju svoj život.

To su žene koje pršte od samopouzdanja, a ne nedostaje im udvarača. Mnogi drugi muškarci bivaju privučeni energijom tih žena. I to se vidi, to se osjeti. Ne trebaš ga praviti ljubomornim na neki očiti, proziran način. Dovoljno je to što te primjećuju i drugi muškarci. Tada on na tebe gleda kao na bolju priliku.

Ako si pak žena koja se boji da će muškarac pomisliti nešto krivo, ako se trudiš da ga uvjeriš kako si samo njegova i da nije istina da te drugi muškarci gledaju – ostavit ćeš dojam nesigurne žene. Ostavit ćeš dojam žene koja se stalno opravdava. Žene s kojom je lako.

A nikada nije potpuno lako s Onom Pravom jer za nju se treba boriti. I u konačnici, kada se za nju izbori osjeća se kao pravi sretnik.

S druge strane gledano, ako taj isti muškarac osjeti da se žena na sve moguće i nemoguće načine želi osigurati da ga neće izgubiti, on odjednom prestaje mariti za taj odnos. Pretjeran trud sa ženske strane donosi kontraefekt. Nestaje uzbuđenje, adrenalin, euforija i zaključuje da ti i NISI Ona Prava.

Zašto? Ne zna ni on. Jedino objašnjenje kojeg se može dosjetiti jest da mu to baš i nije to. I to je to.

Knjige na akciji

Jesi li ti Ona Prava?

Da bi muškarac zaključio da si ti Ona Prava nije dovoljna snažna fizička privlačnost. To je i razlog zbog koje se mnoge veze zapale kao vatra pa vrlo brzo i izgore u tome plamenu. Da bi se stvorila magična privlačnost između tebe i muškarca koji ti se sviđa, potrebno je da se povežete na fizičkoj, emocionalnoj i na intelektualnoj razini.

Upravo zato nije dobro „žuriti u krevet“ jer tada postanete fizički intimni prije negoli ste se uspjeli povezati na drugim razinama.

Najbolji način za povezivanje na svim spomenutim razinama je da ne srljate te da se trudite dejtati umjesto srljati u vezu.

  • Jako si mi privlačan i zaista ti je teško odoljeti, ali naći ću način da ti odolim dok te malo bolje ne upoznam 😉

Ovo je primjer koketne rečenice kojom pravite laganu distancu i istovremeno muškarcu dajete do znanja da će morati pričekati za daljnje zbližavanje. Ono što je najbolje od svega, komplimentirate mu na samom početku, a takva „odbijenica“ će ga izludjeti i željet će vam biti bliže.

[booking_product_helper shortname=”booking lovran”]

Kada će on zaključiti da si baš ti Ona Prava? Onda kada bude uložio sav svoj trud da te osvoji. I onda kada ga budeš ohrabrila, pohvalila i motivirala na tome putu.

  • Sjajan si, nisam djevojka koju je lako fascinirati, ali tebi sve polazi za rukom. Sigurna sam da ćeš uspjeti i u tome naumu.

Ovo je primjer rečenice kojom ga motivirate da se potrudi još više i osjeća još bolje jer je na dobrom putu da vam se još više svidi.

Kada će on zaključiti da si baš ti Ona Prava? Onda kada se pored tebe bude osjećao kao pobjednik, kao muškarac koji je pobjednik samim time što je tebe osvojio.

Toliko za danas, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE