Facebook

Zašto neki muškarci ne drže do riječi

Sviđa ti se ludo, osobito zato što je bio uporan. Htio je biti s tobom i samo s tobom. U početku čak i nisi bila sigurna u svoje osjećaje, ali on je probio svaki tvoj štit, svojim trudom i upornošću. Alfa muškarac kakvog si čini se, oduvijek željela. Muškarac koji s tobom ima velike planove – sve do trenutka kada ne ispuni ono što je obećao. Jedan dan ti nudi sve na svijetu, dok drugi dan nestaje s radara. O čemu se ovdje radi? Zašto neki muškarci ne drže do riječi?

Što je sve spreman muškarac učiniti za ženu ako je uistinu

zainteresiran?

Gotovo sve. Samo nebo mu je granica.

S druge strane, što je spreman učiniti muškarac koji je nedovoljno zainteresiran? Gotovo ništa.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Zašto-neki-muškarci-ne-drže-do-riječi

Nije u redu, znam. Ponadala si se. Možda si se i zaljubila. Uostalom, tko je on da krade tvoje dragocjeno vrijeme? Ispričao ti je tako lijepe stvari da si počela maštati o vjenčanju, zajedničkom životu, djeci… i onda paf – HLADAN TUŠ.

U čemu je stvar? Je li on patološki lažljivac? NE NUŽNO.

Zašto neki muškarci ne drže do riječi? Jesu li oni profesionalni varalice? Moguće, ali često to nije slučaj. I obični dečki iz susjedstva u stanju su obećavati i ne izvršiti ono što su obećali.

On se tako osjećao u tome trenutku

Za ovu zagonetku trebalo mi je dugo vremena da ju u potpunosti odgonetnem jer i ja sam se drage moje, svojevremeno našla u sličnoj situaciji. Iako je od tada prošlo dosta vremena, još uvijek se jasno sjećam obećanja jako zainteresiranog alfa muškarca koji nudi sve – a kasnije nestaje. Zašto je tako? Što se ovdje događa?

Stvari su zapravo vrlo jednostavne. On se tako osjećao u tome trenutku. U neko drugo vrijeme (već sutradan) se više nije tako osjećao. I to je cijela istina.

Knjige na akciji

Naime, dok je obećavao, on je čak i mislio da će ta svoja obećanja ispuniti. Naravno postoje i oni koji se svjesno koriste lažima, kako bi dobili ono što u tome trenutku priželjkuju (najčešće seks), no to nije uvijek slučaj. U većini slučajeva se naprosto radi o trenutku.

KASNIJE DOLAZI DO PREMIŠLJANJA I PREDOMIŠLJANJA.

Zašto? Zašto neki muškarci ne drže do riječi? Iz više mogućih razloga.

Zašto neki muškarci ne drže do riječi

Muškarci naime žive u sadašnjem trenutku, fokusirani su na ono što se događa sada, na ono što žele i osjećaju sada.

Početni zanos često biva jači od razuma i muškarac tada može obećati stvari za koje niste čule. U takvim trenucima, muškarac zapravo ne razmišlja da ta obećanja neće moći ispuniti. Ovo se osobito odnosi na trenutke zanosa gdje muškarac ne razmišlja jasno svojom glavom, već njime upravlja testosteron (spolni hormon koji upravlja muškim seksualnim nagonom i raspoloženjem). Zapravo, što je veći nivo testosterona u određenom trenutku, to je veća inspiracija za obećanja.

Uz slatka obećanja, neće nedostajati ni spretno upakirani komplimenti – jer to je faza u kojoj muškarac daje sve od sebe kako bi impresionirao ženu koja mu se sviđa. Osobito ženu koja mu je na neki način nedostupna – koji je možda iz bilo kojeg razloga smatrao neosvojivom. Ta žena ima veću vrijednost od drugih žena u njegovim očima i uložit će dodatan trud kako bi ju osvojio. Tada sve postaje bajkovito, sve do trenutka kada prestaje biti bajkovito i on prorijedi javljanja ili pak jednostavno nestane. I ne održi svoja obećanja.

Zašto neki muškarci ne drže do riječi? Evo najčešćih razloga:

  1. Taj muškarac kao osoba nije pouzdan i inače je poznat po tome da ne drži do riječi
  2. Taj muškarac je za tebe zainteresiran samo na fizičkom polju i kada prođe seksualno uzbuđenje, on za tebe više ništa ne osjeća i zaboravlja na ono što ti je obećao
  3. U početku si mu predstavljala IZAZOV, ali mu to više ne predstavljaš (moguće je da se previše trudiš i ne ostavljaš mu prostora za zalaganje)
  4. Taj muškarac je neiskren od početka i ima skrivene namjere
  5. Prenaglio je s obećanjima i sada se povlači jer nije siguran da želi ono što ti je obećao

 

Znate li koji je najčešći razlog? BROJ 2. U velikoj većini slučajeva to je razlog zbog kojeg neki muškarci ne drže do riječi.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o tome gdje su nestali kvalitetni muškarci, a video možete pogledati klikom na LINK.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE