Ništa ne duguješ muškarcu koji ti se baš i ne javlja

Facebook

Ništa ne duguješ muškarcu koji ti se baš i ne javlja

Kada postanete svjesne da se muškarac viđa i s drugim ženama, osjećate se (sasvim razumljivo) ljutito i povrijeđeno. Sve što tada kažete, muškarcu baš i nije najjasnije – naprosto zato što on smatra da vam ništa ne duguje. Nikada riječ veza nije bila niti spomenuta – barem ne s njegove strane. Ali pogodite što? U ovoj situaciji, u kojoj vas muškarac ne shvaća ozbiljno, ni vi njemu apsolutno ništa ne dugujete. APSOLUTNO NIŠTA. Puno žena to zaboravlja – pa čak i opravdavaju svoja kretanja muškarcu s kojim NISU u vezi. Suludo zar ne? Zapravo je stvar vrlo jednostavna – ništa ne duguješ muškarcu koji ti se baš i ne javlja.

 

Gdje je nestao

Drage čitateljice, u prošloj kolumni bilo je govora o mrvicama – mrvicama pažnje koje dobivate od muškarca koji vam se sviđa. Mrvicama koje vam podgrijavaju nadu da će se jednoga dana, odnos koji ne obećava, pretvoriti u nešto više. Možda u vezu. Ili u brak. Svakako u nešto više od ovoga sada. Ipak, realnost je potpuno drugačija. Naime, ako u ljubavi pristanete na mrvice, mrvice su jedino što ćete i dobiti. Zaključili smo da je sve to zapravo stvar odluke. Vi drage moje čitateljice, odlučujete da li ćete pod svaku cijenu ostati u odnosu koji vas ne zadovoljava ili ćete zatvoriti vrata muškarcu koji vas ne shvaća ozbiljno. Muškarcu kojem baš i nije stalo. Muškarcu koji vam se baš i ne javlja. 

Vi koje ste bile ili još uvijek jeste u sličnoj situaciji, znate dobro o čemu govorim. Već ste se imale priliku uvjeriti, da kako vrijeme prolazi, a vi strpljivo čekate da se nešto promijeni –  strpljenja vam polako nedostaje. Jer NIŠTA SE NE MIJENJA. Ili još gore, za neke se promijenilo na način da je muškarac, koji vam je do sada povremeno poklanjao samo mrvice pažnje – naprosto NESTAO. Moram li reći gdje je  nestao? Jasno je, zar ne?

Ništa-ne-duguješ-mupkarcu-koji-ti-se-baš-i-ne-javlja-web

Ne, ništa ne duguješ muškarcu koji ti se baš i ne javlja

Muškarci se kao i žene, mogu bezglavo zaljubiti. Muškarci su uz to, i stručnjaci za održavanje veza bez obaveza. To je okruženje u kojem se muškarac osjeća prirodno – jer u muškom svijetu po tome pitanju sve je zapravo jednostavno. Dok se ne zaljubi, on ne razmišlja o vezi, štoviše – više je fokusiran na čuvanje svoje slobode. I da, rekla sam ovo i ponovit ću vam bezbroj puta – ako niste u vezi, on se vjerojatno viđa s drugim ženama – sve ovisno o tome koliko mu to prilike i okolnosti dozvoljavaju. Oni privlačniji čine to češće iz jednog jednostavnog razloga – više žena za njih pokazuje interes. 
Kada postanete svjesne da se muškarac viđa i s drugim ženama, osjećate se (sasvim razumljivo) ljutito i povrijeđeno. Sve što tada kažete, muškarcu bas i nije najjasnije – naprosto zato što on smatra da vam ništa ne duguje. Nikada riječ veza nije bila niti spomenuta – barem ne s njegove strane. Ali pogodite što? U ovoj situaciji, u kojoj vas muškarac ne shvaća ozbiljno, ni vi njemu apsolutno ništa ne dugujete. APSOLUTNO NIŠTA. Puno žena to zaboravlja – pa čak i opravdavaju svoja kretanja muškarcu s kojim NISU u vezi. Suludo zar ne? 

Evo kako to otprilike izgleda

  • Moram mu objasniti zašto se nisam stigla javiti na njegov poziv da ne pomisli da mi nije bita
  • Moram mu objasniti da sam bila vani s prijateljicom da ne pomisli da se viđam s nekim drugim
  • Moram ga uvjeriti da sam dobra i ozbiljna cura za vezu koja puno ne izlazi. 

i na kraju četvrta, ali “pobjednička” zabluda:

  • Ako mu se prestanem javljati, počet će se javljati nekoj drugoj.

On se javlja nekoj drugoj

Drage moje dame, ako ste se prepoznale u zabludi broj 4, onda imam lošu vijest: ON SE VEĆ JAVLJA NEKOJ DRUGOJ. Jer znamo već da se tebi baš i ne javlja. To nije nikako ono što biste ovom trenu željele čuti, ali morate biti svjesne toga, da vas ljudi koji vam govore ono što biste željele čuti – nikada  neće odvesti do željenih rezultata. Primjerice, u raznolikoj ponudi citata na društvenim mrežama, svatko će naći za sebe ono što ga ohrabruje i čini sretnim. Naime, ono što sam primijetila jest da mnoštvo tih citata ohrabruje ono što biste željeli čuti. Od mene, primjerice nećete čuti nešto tipa: Jednoga dana doći će prava ljubav na vaš prag, samo treba stprljivo čekati i od toga dana sve će biti kao iz bajke. LOL. Ovako nešto bih ja napisala kada bih pisala ono što biste željele čuti. Ali NIŠTA OD TOGA.

Nema ništa od strpljivog čekanja, i nadanja da će vam se jednom osmijehnuti sreća. Onda kada se i dogodi da upoznate osobu koja vam je vrlo kompatibilna, velike su šanse da ćete “uprskati stvar” ako ne znate kako funkcionira um muškarca (isto naravno vrijedi i obratno). Nema ništa od života u vlastitoj iluziji. Romantika može biti divna, ali nemojmo biti romantični po pitanju muškarca koji se javlja jednom tjedno (ili još gore, jednom mjesečno). Romantično postaje onda kada te muškarac obasipa pažnjom. Onda kada ga zanima gdje si, što radiš i kako si. Onda kada te želi bolje upoznati. Sanjarenje o muškarcu kojem očigledno nije stalo, nije romantika, nego zabluda. OK?

3D-Muskarac-u-vezi-web

Ništa ne duguješ muškarcu koji ti se baš i ne javlja

Sada kada smo, prošle “hladan tuš”, prijeđimo na stvar,  U konačnici dolazimo i do onoga najvažnijeg dijela, a to je: Ništa ne duguješ muškarcu koji ti se baš i ne javlja.

Zato drage moje dame, idući puta kada osjetite potrebu opravdati vaša kretanja muškarcu koji za vas ne pokazuje dovoljan interes, smjesta se zaustavite. Vaša kretanja nisu njegova briga. I ne, ne dugujete mu apsoluto ništa. OK? 

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave