Facebook

Ne, njemu nije stalo

“Ali on se ipak povremeno javlja i onda kada se javlja želi znati sve o meni. Istina, ne javi se i po nekoliko dana, ali tada se ponovno počne javljati i sve ga zanima. Ipak mu je stalo” – izgovori su koje nerijetko čujem od žena koje pokušavaju opravdati “neobjašnjivo” ponašanje muškarca. Drage moje čitateljice, ovakvo ponašanje je itekako objašnjivo. I sasvim sigurno, neće vam se uvijek svidjeti ono što ću vam reći. Ne, njemu nije stalo. Muškarcu koji vam se ne javlja svaki dan, nije do vas stalo – svakako ne dovoljno.

Prošla kolumna je čini se mnoge od vas potaknula da preispitate ponašanje svojeg muškarca – muškarca koji vam se sviđa ili pak onoga koji je odjednom nestao iz vašeg života. Objasnila sam vam neke od razloga zbog kojih muškarac u početku obećaje sve i svašta, a potom jednostavno nestaje. Sve postaje mnogo jasnije, onda kada znate kako funkcionira um muškarca. I ne brinite drage moje, nekada sam i ja bila na vašem mjestu. Poznajem osjećaj kada se vrtiš u krug, kao hrčak u kotaču – i bez obzira koliki trud ulažeš u ljubavni odnos, čini se kao da se nikamo ne pomičeš. Jedno razočarenje vodi u drugo – a ono zajedničko svemu tome jest da je sve u početku bilo obećavajuće. Možda i idealno. Ali više nije, odjednom nije! Baš upravo iz razloga što sam i ja nekada imala iste dileme kao vi, znam da se na ljubavnom planu može postići PUNO TOGA, samo ako znate KAKO. Upravo iz toga razloga, želim vam razjasniti ono što mnoge od vas zanima – da li mu je IPAK stalo? 

“Ali on se ipak povremeno javlja i onda kada se javlja želi znati sve o meni. Istina, ne javi se i po nekoliko dana, ali tada se ponovno počne javljati i sve ga zanima. Ipak mu je stalo” – izgovori su koje nerijetko čujem od žena koje pokušavaju opravdati “neobjašnjivo” ponašanje muškarca. Drage moje čitateljice, ovakvo ponašanje je itekako objašnjivo. I sasvim sigurno, neće vam se uvijek svidjeti ono što ću vam reći. Ne, njemu nije stalo. Muškarcu koji vam se ne javlja svaki dan nije do vas stalo – svakako ne dovoljno.

Što želim time reći? Muškarac koji vam se primjerice jedan vremenski period javlja intenzivno, a potom iznenada nestane, da bi se nakon tjedan do dvadesetak dana opet počeo javljati – vas smatra privlačnom, možda i zanimljivom. Možda ste mu samo rezervna opcija. Ali ne, njemu NIJE DOVOLJNO STALO, OK? Što prije to shvatite drage moje dame, to ćete manje dragocjenog vremena izgubiti. Naime, znam brojne situacije u kojima su muškarac i žena, na njegovu inicijativu imali samo ležeran odnos bez obaveza – on bi dolazio i odlazio, a ona je smatrala da je njemu IPAK STALO. Jednostavno nije bio spreman za vezu i to joj je dao do znanja od samoga početka. “Jadničak, prošao je težak prekid i možda nikada neće biti spreman za nešto ozbiljno” – pomisli žena koja traži izgovore za ponašanje muškarca koji među njima već izvjesno vrijeme uspješno održava distancu. I onda odjednom, taj isti muškarac naglo prorijedi javljanja. Ubrzo biva viđen kako drži za ruku neku drugu ženu u lokalnom supermarketu. Nakon toga uslijede svadbena zvona.

Gle, ipak je spreman za vezu? Naravno da jest.

Muškarac koji govori da nije spreman na vezu, u većini slučajeva nije spreman na vezu s tobom.

Duboko u sebi svi mi znamo istinu, ali to je jedan od načina na koji uljepšavamo realnost i tražimo znakove onoga u što želimo vjerovati. No, ne brinite, to je ljudski, to je normalno. Od svih ljudi na svijetu, najteže je priznati istinu  – SEBI. Možete biti objektivne u mnogo situacija, možete znati procijeniti ljubavnu situaciju najbolje prijateljice, ali svoju situaciju – e pa to je već malo teže. Nitko ne voli odbijanje. I gotovo svi preferiraju vjerovati u onaj ljepši scenarij. Scenarij u kojem je njemu ipak stalo, ali je TRENUTNO IZGUBLJEN. Drage moje dame, sada me dobro poslušajte:

Ne postoji izgubljen, a zainteresiran muškarac. Zainteresiran muškarac zna što želi. OK?

Naime, gotovo svaki muškarac može osjetiti snažnu fizičku privlačnost prema određenoj ženi, zbog koje joj se s vremena na vrijeme “vraća” i pod utjecajem testosterona, govori joj stvari koje bi svaka žena željela čuti. Ipak, to ne znači da je njemu stalo. To ne znači da on nešto za nju osjeća. Shvaćate li razliku? 

Muškarac kojemu je istinski stalo, neće dopustiti da prođu dani i tjedni prije nego li vam se ponovno javi.  Muškarac kojemu je stalo, to će itekako pokazati.

Da zaključimo: Muškarac kojemu je stalo, bit će poprilično jasan u svojim namjerama. Muškarac čije je ponašanje zbunjujuće, u većini slučajeva nema ozbiljne namjere. Njegovo ponašanje zbunjujuće je samo vama, a njemu je sasvim jasno što želi /ili ne želi.

OK?

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

P.S. Drage moje predivne dame! Zbog iznimno velikog broja upita ne stižem odgovarati sve vaše pojedinačne mailove. Stoga vas ovom prilikom molim za razumijevanje. Naredne dane pokušat ću odgovoriti na sva vaša pitanja i nadam se da neću nikoga izostaviti 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

"BESPLATNA DOSTAVA"
NA SVA TISKANA IZDANJA KNJIGA