Facebook

Zašto muškarci mijenjaju mišljenje

Dolazi, odlazi. Intenzivno te osvaja. Ti si posebna, unikatna, prelijepa. Nikada nije upoznao takvu ženu. Nema što ti nije rekao. Misliš da sanjaš jer samo u snovima se događa ovakav klik. Sve je obećavajuće i misliš da će biti još ljepše, još bolje, još uzbudljivije. Počinješ maštati o vašoj budućnosti jer on je taj koji je prvi spomenuo ono što će biti. Kao da se podrazumijeva da ćete za godinu, dvije biti zajedno. I onda uslijedi šok. On odjednom zahladi i čini se da se predomislio oko vašeg odnosa. Što se dogodilo? Zašto muškarci mijenjaju mišljenje?

Zašto muškarci odlaze kada se najmanje nadate? Zato što i

njima ta odluka često dođe sasvim nenadano.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Zašto-Muškarci-mijenjaju-mišljenje

Zašto muškarci mijenjaju mišljenje – čini se tako lako? Zašto nerijetko odlaze kada to najmanje očekujete? Onda kada vam treba postati najbolje? Drage dame, morate znati da muškarci koji iznenada odlaze, najčešće ne temelje svoju odluku kao posljedicu velikog broja dana, mjeseci, i godina racionalnog razmišljanja.

Muškarac koji odlazi neće razmišljati o tome da ti nećeš završiti u košu za smeće, već vrlo vjerojatno u zagrljaju nekog drugog sretnog muškarca. Nijedan muškarac na odlasku nije razmišljao što on time gubi.

A zašto je promijenio mišljenje?

Što se ovdje događa

Muškarci se brzo PREDOMISLE onda kada se još uvijek nisu emocionalno vezali. Doduše, nešto brže kada gube interes za određenu ženu. Drugim riječima, muškarci puno brže prelaze iz veze u ležerni odnos, negoli iz ležernog odnosa u vezu.

Najčešći razlozi zbog kojih muškarac koji je donedavno bio intenzivan u svojem osvajačkom naumu, iznenadno mijenja ponašanje su sljedeći:

  • Od početka je bio zainteresiran za neobavezno viđanje
  • Želio je nešto više. Jednostavno se PREDOMISLIO
  • Mora napraviti distancu jer je već ZAUZET

 

Ovaj prvi je želio samo uzbuđenje, neobavezan odnos – od samog početka. Ovaj drugi je bio zainteresiran, ali nešto u tvojem PONAŠANJU ga je odbilo. Možda si postala previše dostupna ili si počela vršiti pritisak, možda si neumorno tražila njegovu pažnju… Puno je mogućih razloga, a svaki od navedenih gasi vatru u ljubavnom odnosu.

Muškarci čeznu za ženama koje moraju osvajati. Ako osjete da to ne moraju činiti, već da je veza s tom ženom nešto što im je ponuđeno na pladnju, tada početni entuzijazam nestaje. A muškarac se polako distancira i uzima prostor za sebe.

 Ovaj treći muškarac koji radi distancu jer je već zauzet, najčešće je tip muškarca kojem su avanture stil života. Samim time već ima ustaljen način na koji održava takve veze. Ispočetka, dok je žena nezainteresirana, ulaže ogroman trud da ju osvoji. Kasnije, kada ona „zagrize“ i kada se ozbiljno zainteresira, počinje mu predstavljati problem jer on nije slobodan čovjek. Distanca je tada prvi potez kojim se želi osigurati da su stvari pod kontrolom i da mu djevojka/ili supruga neće saznati za njegove male izlete.

Knjige na akciji

Zašto muškarci mijenjaju mišljenje i zašto se vraćaju

Ako pretpostavimo da nije u pitanju emocionalno nezreli muškarac koji brzo osvaja i brzo ide dalje, te da nije u pitanju ni onaj zauzeti/oženjeni, onda nam ostaje onaj koji se jednostavno predomislio. Nešto ga je u tvojem ponašanju odbilo (isto kao što se tebi dogodilo s nekim drugim muškarcem) i on se vrlo brzo i naglo ohladio. Dovoljno je to što se tvoje ponašanje razlikuje od ponašanja na početku poznanstva. Ako si tada bila zanimljiva, nedorečena, intrigantna, te si sad postala otvorena knjiga, velike su vjerojatnosti da mu više ne predstavljaš izazov.

Dobra vijest je ta da se i to lako može promijeniti. Muškarac koji je jednom promijenio mišljenje po pitanju vašeg odlaska, može se ponovno predomisliti i ponovno zainteresirati.

Zašto muškarci mijenjaju mišljenje i zašto se vraćaju? Zato što se iznenade kada vide da ženi koju su udaljili od sebe nije propao svijet. Ako muškarac koji je sam odlučio otići u tebi ponovno vidi onu osobu za koju se zainteresirao na početku, vrlo je vjerojatno da će preispitati svoju odluku. I javit će se sam.

Dakako da se to neće dogoditi ako mu inbox zatrpaš pitanjima: zašto, kako, zbog čega. Zato, drage moje, ako muškarac svojom voljom odlazi ili pravi malu distancu, dajte mu da uživa u onome što je odabrao. Na vama je drage dame da se pobrinete za sebe i sačuvate svoje dostojanstvo.

U novoj epizodi emisije „Na kavi s Nelly“ govorila sam o tome zašto će se on sjetiti tebe čak i ako je on odlučio otići. Obavezno pogledajte i primijenite naučeno!

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Kako uspješno koketirati

Kako uspješno koketirati Ljubavni odnosi ne bi trebali biti shvaćeni toliko ozbiljno na samom početku. Ležerni dejtovi u kojima će biti puno flerta, a malo obećanja, baza su za jedan

Nastavi čitati