Facebook

Zašto još nisi upoznala onog pravog

Zašto je tvoje kolegica s posla upoznala super muškarca nekoliko dana nakon prekida veze, a ti si i dalje solo? Zašto tvojoj prijateljici polazi od ruke da uvijek upozna dobre frajere koji žele vezu, a ti čini se upoznaješ samo one pogrešne? Ponekad ti se čini da je tvoj ljubavni život film u kojem se stalno događaju iste situacije. Kao vječna repriza, tvoj ljubavni život uvijek biva isti. Već gubiš nadu da će se nešto promijeniti. I počinješ sve više i više kukati. Danas ćemo govoriti o tome zašto još nisi upoznala onog pravog.

Razgovori u kojima se konstantno žalite na zlu sudbinu ili nesreću koja vas stalno prati, također će privući muškarce, ali ne one koje biste željele privući. Sasvim sigurno ćete privući one problematične koji su ili odani nekom poroku ili su pak nesigurni i pomalo psihički nestabilni, one koji u ženi traže utjehu kakvu im pruža majka.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Zašto-još-nisi-upoznala-onog-pravog

Drage moje dame, za svaku od vas postoji onaj pravi. To što još nije došao – to ne znači ništa. Sutra je novi dan i prilika da ga započneš na drugačiji način-

Zašto još nisi upoznala onog pravog? Jedan od mogućih razloga je da si potrošila dragocjeno vrijeme čekajući na onoga pogrešnoga.

Ne vjeruješ da je to moguće

Kada ne vjerujemo da je nešto moguće, lako je početi s kukanjem. Kukanje olakšava stvari barem nakratko jer uvijek postoji neki sugovornik koji također voli kukanje. Do problema dolazi kada se pojavi netko tko ne voli kukanje i tko će ti reći da se sabereš i kreneš iznova. Poslušaj tu oštru prijateljicu. Kukanje ne vodi nikamo.

Zašto još nisi upoznala onog pravog? Jer ne vjeruješ da se to može dogoditi tebi. Nekako u dubini duše uvijek sumnjaš i misliš da se dobre stvari događaju samo drugim ljudima.

Zapravo se dobre stvari mogu dogoditi svima, a vrijeme je da ih pustiš u svoj život. Vrijeme je da odbaciš kukanje jer ćeš inače privući muškarce žrtve i manipulatore.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Zašto nesigurne muškarce privlače žene s manjkom samopouzdanja

Nesigurni, emocionalno nedostupni muškarci, narcisi, manipulatori – sve su to muškarci koji svoje nesigurnosti „liječe“ u vezi. Njih najčešće ne privlače samopouzdane žene jer njima ne mogu upravljati. Takvoj ženi ne mogu lako narušiti sliku o sebi zbog koje će ona uvijek biti s njim (jer smatra da bolje ne može).

Ako privlačite ovakve muškarce, onda hitno poradite na samopouzdanju. Počnite vjerovati u sebe i u to da zaslužujete dobrog, kvalitetnog, emocionalno zrelog muškarca.

Možeš ako cijeniš sebe

Ako ne cijeniš sebe, nećeš smatrati ni da zaslužuješ nešto više od lošeg tretmana. Mislit ćeš da su povremeni susreti sve što možeš dobiti od muškarca. A to je daleko od istine. Ako ne cijeniš sebe i oni dobri muškarci bi se mogli loše ponašati jer im to dopuštaš.

Muškarac ne mora biti loš da bi bio komotan oko vašeg odnosa. To što on tebe tretira kao rezervu, ne znači da će tako tretirati drugu ženu. To znači da se on tako ponaša tamo gdje može. S druge strane, onda kada prestaneš pristajati na mrvice, sve će se promijeniti. U životu najčešće dobijemo ono što tražimo i ono što si dozvolimo.

Knjige na akciji

Zaslužuješ biti prva

Kako postati žena kojoj će muškarac dati sve govorila sam u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca , a svaka od vas zaslužuje biti prva, a ne rezervna opcija.

Zašto još nisi upoznala onog pravog? Jer tvoje vrijeme tek dolazi, vjeruj u to i kreni u akciju! Upoznat ćeš na tome putu i puno krivih, ali vrijedit će.

Zaslužuješ biti prva, a to nisi samo ako na to svjesno pristaješ. Ljubavni život može se promijeniti u jednome danu onda kada doista odlučimo odabrati sebe. Nema prave ljubavi bez poštovanja, a najprije trebamo krenuti od samopoštovanja. Tada će i drugi dobiti informaciju kako se mogu ponašati, a tako ćeš i privući prave ljude u svoj život.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE