Facebook

Kako postati njegova najveća želja

Znam, zaljubljena si. Napokon si upoznala nekoga za koga smatraš da je za tebe pravi muškarac. Znam koliko je teško da ti se netko novi svidi. Znam da se inače ne zagriješ za nekoga tako lako. I znam koliko želiš da ovo uspije. I točno znam koje greške radiš da bi ti to uspjelo. I znam zašto se on hladi, a bio je zainteresiran. Postavlja se pitanje – kako postati njegova najveća želja? Idemo vidjeti što trebaš učiniti, kao i što izbjeći da bi ti se to ostvarilo. 

Muškarac ulazi u vezu radi sebe, ne radi tebe. On želi vezu, brak i život pored tebe, onda kada smatra da će njemu biti bolje i da će on biti sretniji, a ne zato da bi tebi učinio uslugu. Naravno da te zaljubljen muškarac želi usrećiti na sve moguće načine, ali njegova osnovna motivacija ulaska u vezu polazi od toga da usreći sebe.

Isječak iz HIT knjige Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Kako postati njegova najveća želja-web


Ovo je jako važno

Drage moje dame, osvojiti muškarca u pravom smislu puno je lakše nego što mislite. U današnjem tekstu imat ćete priliku osvijestiti greške koje vam stoje na putu do ljubavne sreće. 

Kada biste samo te greške eliminirale – PUNO TOGA BI SE PROMIJENILO.

Čitajte pažljivo i obavezno pročitajte do kraja, i ne zaboravite preuzeti POKLON knjigu (link se nalazi na dnu).

Prije svega idemo vidjeti kakav je to muškarac koji ti se sviđa? Je li riječ o kvalitetnom muškarcu kojeg zaista NE BI TREBALA PROPUSTITI? I tko su zapravo kvalitetni muškarci i što oni žele? 

Svaka od vas ima svoju ideju o tome što predstavlja termin kvalitetan muškarac i koje su to kvalitete koje on po vama treba posjedovati, no ako govorimo generalno, onda možemo reći da je kvalitetan muškarac perspektivan, vrijedan, da je nešto postigao u životu ili da se trudi nešto postići (ovisi koliko ima godina i u kojem životnom periodu se nalazi). Možemo reći da je emocionalno zreo, spreman za vezu, da ima određene manire, da se prema vama odnosi s poštovanjem, da izgleda privlačno /solidno/reprezentativno itd. 

Kvalitetan muškarac je onaj koji može birati i upravo zato će odabrati ženu spram sebe. Privući će ga kvalitetna partnerica, koja kao i on, radi na sebi, koja drži do sebe, koja ulaže u svoje znanje kao i u izgled, te KOJA IMA ŽIVOT I IZVAN LJUBAVNE VEZE. Dakle, to je žena koja ima interese izvan ljubavne sfere. Suprotno tome, on GUBI INTERES i to vrlo brzo za ženu kojoj on vrlo brzo postane GLAVNI FOKUS.

Kako postati njegova najveća želja? Prije svega, ne dozvoli da on prerano postane cijeli tvoj svijet. 

 

Kad bih ga barem dobila da želi vezu sa mnom

Često čujem rečenicu: „Kada bih ga barem dobila da želi vezu sa mnom, sve bi bilo super“. „Mislim da bi mi pomogao na razne načine.“ 

Nažalost tako stvari ne funkcioniraju. 

I bez obzira što taj muškarac možda ima mogućnosti da ti pomogne na razne načine, da ti uljepša život i podigne standard, on to neće učiniti za onu ženu koja ga OČAJNIČKI TREBA, za onu ženu koja ima stav žrtve. 

Kvalitetni muškarci mogu BIRATI i zato biraju KVALITETNE žene, to su one žene koje su Vile u njihovim očima, o kojima sam pisala u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca. To su one unikatne posebne žene za koje su se oni spremni boriti, a ako POSTOJI FIZIČKA PRIVLAČNOST, ti VRLO LAKO MOŽEŠ biti ta žena za njega: 

Idemo vidjeti kako da i tebi to uspije – kako postati njegova najveća želja.

 

Borba s vjetrenjačama

Drage moje dame, ono što sam primijetila kroz godine i godine rada na ovome polju jest da mnoge od vas troše energiju, iscrpljuju se, trude, ubijaju se od analiza – I SVE TO UZALUD. Drugim riječima:

Ako se grčevito boriš da uvjeriš muškarca da si baš ti ona prava za njega, on te prestaje cijeniti jer vjerojatno tu svu pažnju i nije još zaslužio. Zato umjesto da se fokusiraš na nesretnu taktiku uvjeravanja, usmjeri svu svoju energiju na rad na sebi. Umjesto da njega vučeš za rukave, moliš i nagovaraš, umjesto da se prepireš i boriš s vjetrenjačama, radi na tome da ti budeš žena kojoj će se on željeti dokazati. Tada će sve postati LAKO.

Put do sreće je najprije onaj unutarnji, jer izazov je pronaći i zadržati onog pravog dok ne pronađeš sebe. Onda kad pronađeš sebe, sve postaje lako. Mnogi će tada pokucati na tvoja vrata i pokušati se kvalificirati za mjesto onoga pravoga.

Isječak iz HIT knjige Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

 

3D-Muskarac-u-vezi-web

 

Kako postati njegova najveća želja? Idemo na konkretne korake.

 

Kako postati njegova najveća želja 

Kako bih vam dala što jasnije korake, izdvojila sam mali djelić video programa Mapa za ljubav pa idemo vidjeti koje su to ključne točke: 

     1. DAJ MU MOGUĆNOST BEZ GARANCIJE

 Jasno mu daj do znanja da ti se sviđa i da je SVE MOGUĆE (ali ne i sigurno) – to znači da ćeš mu reći da ti se sviđa, ali mu nećeš davati garancije na samom početku. Dat ćeš mu do znanja da je na dobrom putu da te osvoji, ali da još ima prostora za napredak. 

Ključ je u tome da on osjeti da napreduje, ali da uvijek postoji nešto što još može učiniti, da uvijek postoji još jedna stepenica na koju se može popeti na putu do tvojega srca. Muškarci obožavaju to uzbuđenje i taj osjećaj napretka.  

     2. NEKA INVESTIRA U TEBE

Dozvoli mu da se pored tebe osjeća kao muškarac. Drugim riječima, muškarac će učiniti sve za ženu koja mu daje na važnosti, pored koje se osjeća kao muškarac. To možeš učiniti na način da ga tražiš male usluge ili da ga tražiš za stručno mišljenje i pritom mu odaš priznanje za trud. Primjerice, neka ti ponese kofer ili neka ti da savjet u vezi nečega u čemu je dobar.

     3. ZADIRKUJ GA

Zadirkivanje je jako seksi, ali ne spuštanje ili ponižavanje. Zadirkuj ga na način da u njemu pobudiš želju da ti se dokaže. Evo primjera rečenice: „Ja mislim da bih te mogla pobijediti u…., jesi spreman na izazov?“

Drage moje dame, ako uspješno savladate ove korake, tada slijedi najvažniji – 4. korak.

 

Najvažnija stvar

     4. POSTAVLJANJE GRANICA 

Postavljanje GRANICA je KLJUČNO ako to činiš na pravi način. To je NAJMOĆNIJE ŠTO MOŽEŠ  UČINITI NA POČETKU ODNOSA. 

Zato, drage moje, ako me pitate kako postati njegova najveća želja, reći ću vam da morate naučiti postaviti granice. To ćete učiniti na koketan način – bez ljutnje i nametanja krivice. Primjerice, ako muškarac želi preskočiti fazu dejtanja i želi ubrzati stvari po pitanju seksa, evo primjera najboljih odgovora: 

„Jako si mi privlačan i ovakvom prijedlogu je zaista teško odoljeti, ali ovo nije moj tempo zbližavanja. Morat ćemo se prije toga malo bolje upoznati.“ 

„Ja mislim da je vrlo opasno da idem u tvoj stan s obzirom da si mi tako jako privlačan, a imam pravilo da se ne zbližavam s nekim koga još ne poznajem.“ 

„Ti si jedan od rijetkih koji me uspio ovako zaintrigirati, ali još uvijek se dovoljno ne poznajemo.” 

Ovakvo postavljanje granica, u kojem jasno govoriš što želiš ili ne želiš, a pritom njemu daješ na važnosti je NEVJEROJATNO PRIVLAČNO I NEVJEROJATNO EFIKASNO. Takav oblik komunikacije u muškarcu pobuđuje želju da te osvaja i da se iskaže, i tada sve kreće prirodno svojim tokom. Tada postaje lako uploviti u ozbiljne ljubavne vode. 

 

Vrijeme je za rezultate

Kako postati njegova najveća želja? Drage moje dame, ako samo savladate ove korake, na putu ste da postanete njegova Vila, žena njegovih snova. 

Postoji puno znanja koja još trebate usvojiti, ali ako krenete s ovim, vjerujte mi da ćete vidjeti promjene. Samo je jako važno da ostanete DOSLJEDNE. I tada će se SVE PROMIJENITI. Imajte na umu da:

Ljubavni život ne mora biti bitka u kojoj uvijek gubite. Može biti LAKO ako znate KAKO postupiti u određenoj situaciji.

 

BLACK FRIDAY (NAJVEĆA AKCIJA GODINE) + POKLON ZA SVE

Drage moje predivne dame! Ako usvojite samo ove savjete, na dobrom ste putu da napravite značajnu promjenu u svojem ljubavnom životu, a ako želite drastičnu promjenu i potpuni preokret u svojem ljubavnom životu, a još uvijek nemate svoje primjerke mojih knjiga koje su do sada promijenile ljubavni život tisućama i tisućama žena, ovo je jedinstvena prilika da nabavite svoje primjerke NA NAJVEĆOJ AKCIJI GODINE klikom na LINK uz -30% NA SVE KNJIGE (TISKANE KNJIGE, E-KNJIGE, PAKETE).

 

Black-Friday-2023

Knjige šaljemo u cijeli svijet, a izračun poštarine prikazat će vam se u našoj WEB TRGOVINI kada odaberete željeni proizvod i ispunite podatak od državi stanovanja.

E-KNJIGE: Prednost eKnjiga koje se šalju na vaš mail u .PDF formatu jer to što ih možete čitati ODMAH i ne trebate čekati na poštara!

TISKANE KNJIGE: Ako ste pak ljubiteljice standardnih tiskanih knjiga, ne brinite, knjige šaljemo u cijeli svijet, te nakon slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke. 

U svojim knjigama sam vam dala JASNU MAPU do uspjeha. Uz to sam za vas pripremila i poseban POKLON: eKnjigu: Zašto se muškarci povlače – i zašto je distanca prilika da postanete bliži nego ikada koju možete BESPLATNO preuzeti i čitati ODMAH. Dakle znanje je DOSTUPNO SVIMA – a ti koja čitaš ove redove si nekoliko koraka ispred mnogih drugih žena. Iskoristi svoju prednost. Vrijeme je suviše dragocjeno da bismo ga gubili na metode pokušaja i pogrešaka. 

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE