Facebook

Što garantira uspjeh u ljubavi

Uspjeh. Svi ga želimo. Bilo u ljubavi ili na drugim poljima života, uspjeh je ono čemu težimo – htjeli mi to priznati ili ne. O uspjehu u karijeri govori se više i otvorenije se pristupa temi, dok je ljubav pomalo osjetljiva tema, a ljubavni neuspjeh nešto što se vješto skriva od očiju javnosti. Postavlja se pitanje: što garantira uspjeh u ljubavi? I ima li uopće garancije?

Drage moje čitateljice, u proteklim kolumnama govorili smo o temama vezanim uz ljubavni uspjeh, a danas nastavljamo u istome smjeru. S obzirom da je početak godine i da je siječanj mjesec u kojem se pomno planiraju uspjesi za naredne mjesece, ovo je zapravo vrlo prigodna tema jer je moj cilj da vas sve usmjerim i pripremim za vaše osobne ljubavne uspjehe. Ljubavni uspjeh? Očekujte ga. Ako znate što činite, bez obzira na vašu prošlost, neuspjele veze, vezice i brodolome, ova godina može biti potpuno drugačija – ako imate potrebno znanje i ako ga primijenite. Bezbroj puta sam vam to rekla, ali ponoviti ću još jednom:

Kada je u pitanju ljubavna sreća, sve je u vašim rukama. Kako se postavite prema suprotnom spolu i kako “odigrate karte” – takav uspjeh očekujte u ljubavi.

Uspjeh. Svi ga želimo. Bilo u ljubavi ili na drugim poljima života, uspjeh je ono čemu težimo – htjeli mi to priznati ili ne. O uspjehu u karijeri govori se više i otvorenije se pristupa temi, dok je ljubav pomalo osjetljiva tema, a ljubavni neuspjeh nešto što se vješto skriva od očiju javnosti. Postavlja se pitanje: što garantira uspjeh u ljubavi? I ima li uopće garancije?

Nedavno me jedna djevojka upitala da li joj mogu garantirati da će joj jedna od mojih knjiga pomoći u njezinoj ljubavnoj situaciji. Mogu li to garantirati? Naravno da ne. Moje su knjige do ovoga trenutka pomogle tisućama i tisućama žena da promijene ljubavni život – pa zašto onda ne dajem garanciju uspjeha? Vrlo je jednostavno: obzirom da ja ne mogu znati hoće li ta osoba primijeniti savjete iz knjiga, kako onda mogu garantirati pojedini uspjeh? Polovična primjena savjeta također neće rezultirati uspjehom. Primjerice, žena koja učini sve što joj je rečeno u knjizi i ponovno zaintrigira muškarca koji je za nju prethodno izgubio interes, ako se vrati starim obrascima ponašanja i počne istoga muškarca bombardirati porukama i pozivima – neće ostvariti željeni uspjeh. Možda i hoće, ali kratkoročno. Slično je i s osobama na dijeti koje smatraju da postoje dani kada se mogu najesti kolača. Željeni rezultat će naravno izostati, a nema trenera koji će vas ohrabriti u takvom polovičnom pristupu gubljenja kilograma. 

Žene koje su ostvarile fascinantne rezultate čitajući moje knjige ili nakon Individualnog coaching-a, su one žene koje su dobivene savjete doista primijenile. Dakle, ako primijenite naučeno, ostvarit ćete ljubavni uspjeh kakvom se niste nadale ni u najluđim snovima. S druge strane, ako istovremeno primjenjujete savjete susjede, tetke, bakice ili poznanice koja vam gleda u šalicu, ili u karte i govori ono što biste željele čuti, ne očekujte uspjeh, ok?

Okrenite novi list

Drage moje dame, siječanj je savršeno vrijeme da počnete ispočetka i okrenete novi list. Sve što vas je možda obeshrabrilo u posljednje mjesece i godine, iskoristite kao lekciju koja će vas učiniti jačima nego ikada. Jednu situaciju moguće je gledati iz dva potpuno različita ugla. Žena koja je psihički slomljena i povrijeđena zbog ljubavnog razočarenja može krenuti u dva smjera: može se prepustiti vječnom samosažaljenju ili ustati, obrisati suze i uzeti svoj život u svoje ruke. 

Neki dan mi se javila jedna djevojka s kojom sam radila upravo na ovakvoj promjeni. Pronašla me onda kada je svakodnevno bila na rubu plača, kao rezultat prekida veze u kojoj ne samo da nije bila cijenjena, već je bila i izigrana te iskorištena od strane bivšeg partera, emocionalno i financijski. Riječ je o prekrasnoj i pametnoj djevojci koja je unatoč tome, povjerovala bivšem partneru da nije dovoljno dobra u svakom pogledu. Njezino samopouzdanje bilo je ozbiljno narušeno i činilo joj se nestvarno da će ponovno biti sretna. I doista, u situaciji poput njezine, kada ti se čini da ti se srušio cijeli svijet, i ne djeluje realno da ćeš možda vrlo brzo biti ponovno sretna. Čini se stvarno tek onda kada se to dogodi. Prije nekoliko dana poslala mi je sliku s novim dečkom – sretnija nego ikada. Ona je djevojka koja je unatoč ljubavnom brodolomu koji je doživjela, obrisala suze i odlučila odabrati sebe. Svakog dana bila je na rubu suza, ali odlučila je biti jaka i doista je poslušala sve moje savjete. To je jamčilo njezin uspjeh. To je bila garancija uspjeha. Bila je voljna poslušati i primijeniti ono što joj je rečeno, a nema boljeg učenika od onog doista sluša i primjenjuje naučeno znanje. Činjenica je da osjećaji ne izblijede odmah pa čak i ako je riječ o lošem bivšem partneru, koji te nije cijenio, ni tebe ni tvoje vrijeme. Činjenica je da žene nerijetko šalju poruke ili na bilo koji način pokušavaju uspostaviti kontakt sa tim istim muškarcem koji ih je povrijedio i nije ih ničime zaslužio. I što učiniti u takvoj situaciji, kada je u pitanju takvo iskušenje? Jedna od prvih stvari koje naučim žene jest da odaberu sebe. A kada žena odabere sebe, onda joj nije problem odoljeti ovakvim iskušenjima. Ova djevojka je odlučila odabrati sebe i zbog toga sam od samoga početka znala da ću ju vrlo lako odvesti do željenog cilja. 

Ako se prepoznajete u ovoj priči, drage moje dame, ako se osjećate povrijeđeno i izigrano od strane određenog muškarca onda je pravo vrijeme da kažete samoj sebi – sada je dosta.

Nitko ne može okrenuti novi list umjesto tebe. OK?

Muškarac te neće učiniti jačom osobom, već će kvalitetan muškarac poželjeti biti dio tvojega života kada u tebi prepozna jaku osobu – osobu koja drži do sebe. Muškarac slabić ili iskompleksiran muškarac će te pokušati učiniti slabom, pokušat će umanjiti tvoje samopouzdanje kako bi se on osjećao superiornim.

Ono što uvelike povećava šanse za ljubavnim uspjehom je VOLJA. Nedavno me jedna čitateljica pitala u kojem poglavlju knjige se nalazi savjet za njezinu situaciju – da ne mora čitati baš sve. To mi je jasan pokazatelj da osoba neće ostvariti željene rezultate. Molim vas, ne budite u skupini lijenih. Odbacite lijenost smjesta. Pročitajte cijelu knjigu. Čitajte, čitajte puno knjiga. Nabavite planer i pažljivo planirajte svoje vrijeme. Onoga trenutka kada doista naučite poštovati svoje i tuđe vrijeme – tada nećete biti voljni gubiti svoje dragocjeno vrijeme na razne iluzije o vezama koje nisu veze i muškarcima koji vas ne shvaćaju ozbiljno. Isti muškarac može promijeniti mišljenje i ponovno se zaljubiti u istu ženu za koju je izgubio interes – može, ali ako se to još nije dogodilo, znači da ste ili zapele za pogrešnog muškarca ili nešto radite krivo. A ako nastavite s istim pristupom, očekujte iste rezultate. OK?

Toliko za danas drage moje dame, a novi blog slijedi za tjedan dana 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

a

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE