Facebook

Što ga sprječava da se zaljubi u tebe

Nisam se zaljubio. Ovo je vrlo bolna rečenica, osobito ako dolazi od strane muškarca u kojega si se ti zatreskala kao tinejdžerica. Moguće je da je on inicirao vaše susrete, moguće je da je bio jako zainteresiran – i paf. Nije se zaljubio. Bilo bi dobro da postoji pravilnik za muškarce, što je fer, a što nije fer prema ženama s kojima se viđaju. Još bi bolje bilo kada bi oni zaista ta pravila i slijedili, bilo bi svakako puno manje povrijeđenih žena. No takva pravila ne postoje. I ne, u ljubavi ništa nije fer. I da, svi se imamo pravo predomisliti. A muškarci – oni se često predomišljaju. Ma kraju krajeva:  što ga sprječava da se zaljubi u tebe?

Što-ga-sprječava-da-se-zaljubi-u-tebe

Drage moje dame, ovo će biti jako zanimljiva tema za sve vas. Sigurna sam da je svaka od vas imala barem jednu ovakvu „nimalo fer situaciju“ u kojoj muškarac naglo ulazi i naglo izlazi iz ljubavnog odnosa. Mnoge od vas misle: sve bi bilo dobro da su stvari od početka jasne. Ili je zainteresiran ili nije. Znate što?

Stvari i jesu jasne. Od početka. Kada muškarac pokazuje interes, zainteresiran je. Onda kada prestane pokazivati interes, prestaje biti toliko zainteresiran.

Greške koje trebate izbjeći

Muškarci ne razmišljaju jednako kao mi žene. Točka.

Upravo zato je jako važno da izbjegnete pretpostavke oko njegovih želja, razmišljanja, očekivanja. Ako polazite od onoga što želite vi i kako razmišljate vi, ako gledate na stvari isključivo iz ženske perspektive, izgledno je da će doći do nerazumijevanja s potencijalnim partnerom.

Greške koje vi drage moje dame trebate izbjeći (ako želite da vaša veza ode korak naprijed umjesto unatrag) su sljedeće:

  1. Pretpostavljanje da on želi isto što i ti

Ako ti muškarac u početku govori da si lijepa, divna, posebna, to ne znači nužno da on želi s tobom vezu. To samo znači da ga privlačiš i da te želi bolje upoznati. Upravo zato tumačenje muškog ponašanja iz ženske perspektive može biti vrlo škakljivo.

  1. Popunjavanje „komunikacijskih rupa“

Ovo se često događa onda kada se muškarac ne javi u očekivano vrijeme ili kada se dogodi nešto, što se ne uklapa u rutinu vašeg odnosa. To je za žene znak uzbune koji vodi do nepromišljenih postupaka. Tada uslijede pitanja : Zašto? Kako? Zar nešto nije u redu? Ljutiš se? Takva pitanja imaju jedan jedini cilj: što prije dobiti potvrdu da je sve u redu. Možda i stigne odgovor koji očekujete, ali nakon nekoliko takvih pitanja, ostavit ćete dojam nesigurnosti.

Sveprisutnost

Drage moje, ako mislite da stalno morate biti u njegovoj blizini da biste se osigurale kako neće doći do prekida komunikacije, onda se nalazite na sigurnoj ljubavnoj nizbrdici. Vaša sveprisutnost ne jamči da će se on poželjeti vezati i podići vaš odnos na novu razinu. Štoviše, kada muškarac dobije dojam da ne mora učiniti ništa da bi te zadržao, vrlo brzo će te prestati gledati kao „rijetki dijamant“.

Knjige na akciji

Što ga sprječava da se zaljubi u tebe

Da bi se zaljubio, muškarac mora ulagati trud, vrijeme i sve što ima u vaš odnos. Ako to izostane, nikada se neće ludo zaljubiti – barem ne u tebe.

Mi žene volimo znati kako stojimo, kamo idemo – volimo analizirati i planirati. I to je sasvim ok. No ako naše ponašanje proizlazi iz nesigurnosti, onda dolazi do problema u komunikaciji sa suprotnim spolom. Prije svega morati znati sljedeće:

To što je on u početku zanesen s tobom – ne garantira ništa.

Što time želim reći? To da ponašanje obje strane utječe na daljnji razvoj vašeg odnosa. I muškarci i žene, onda kada postanu jako zainteresirani, znaju pokazivati veliku nesigurnost – koja sasvim sigurno odbija drugu stranu. Sigurno ste i vi drage moje, barem jednom izgubile interes za muškarca koji se ponašao nesigurno.

Što ga sprječava da se zaljubi u tebe? Tvoje ponašanje u čijoj podlozi leži tvoja nesigurnost.

[booking_product_helper shortname=”booking lovran”]

Jedna od najvećih početnih grešaka koje primjećujem kod žena, su pokušaji dobivanja bilo kakve reakcije od muškarca koji počinje pokazivati znakove nezainteresiranosti. To mogu biti raznorazna pitanja, prozivke, ultimatumi, slike s drugim frajerom na Instagram Story-u i štošta drugo… Sve samo da se izazove nekakva reakcija. Nažalost, takve manipulativne taktike neće vam donijeti ništa drugo nego gubitak interesa s njegove strane. I paf, do jučer je bio zainteresiran, a danas je već drugi, hladan i neprepoznatljiv čovjek.

Muškarac koji je u početku tobom zanesen, vrlo lako se može u tebe zaljubiti i samim time poželjeti definirati vaš odnos kao pravu vezu. No to se neće dogoditi ako mu ne daš priliku da se iskaže kao muškarac.

Ponekad se naprosto trebaš opustiti i dopustiti mu da te impresionira. Na tome putu ga trebaš ohrabrivati, dati mu na važnosti i uživati u rezultatima (u prošloj kolumni govorila sam o umijeću koketiranja).

Kada će muškarac za ženu učiniti sve, pogledajte klikom na VIDEO, a ako izbjegnete sve navedene greške na početku ljubavnog odnosa, na dobrom ste putu da se dotični u vas zaljubi.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE