Facebook

Zašto će se on IPAK javiti

On se ipak javio!!!! – jutros mi javlja sretno i uzbuđeno, jedna od vas, dragih i vjernih čitateljica. Zapravo često od vas dobivam ovakav feedback. Moram naglasiti da sam izuzetno sretna i ponosna na vas koje ste štivo iz knjige, bloga i savjete s Instagram savjetovanja shvatile ozbiljno. Shvatile ste u čemu ste do sada griješile kada su u pitanju muško-ženski odnosi i primijenile ste dane savjete. Stvari su se počele mijenjati. NABOLJE. I dalje će se mijenjati SAMO NABOLJE. Kako je moguće da nezainteresiran frajer koji se ne javlja, PROMIJENI MIŠLJENJE? MOGUĆE JE. Mnoge od vas sada to već dobro znaju i uspješno primjenjuju naučeno, a za one koje još ne znaju, idemo vidjeti – Zašto će se on IPAK javiti?

S.K.Nelly

Kada shvatiš da nemaš što izgubiti

U prošloj smo kolumni pričali o razlozima zbog kojih muškarci ne odgovaraju na SMS-ove, zašto se neki odmah javljaju, a neki s danima/tjednima zakašnjenja. Te su stvari zapravo vrlo jasne i logične, no ponekad nam treba malo više vremena da prihvatimo situaciju kakva jest – ako se tip ne javlja ili ako se javlja vrlo rijetko – NIJE ZAINTERESIRAN.

Mnogima od vas je teško pustiti frajera koji vam se sviđa, držite se za onu tanku nit – bolje da se javlja i toliko koliko se javlja, nego nikako – zabluda je koja će vam odnijeti dane, mjesece i godine, a donijeti samo dodatna razočarenja.

Što zapravo time želim reći?

Frajer koji ti baca mrvice, mjesecima, i godinama, naposljetku (kada nađe onu pravu) samo će obrisati tvoj broj iz imenika i blokirati te na društvenim mrežama (ako mu to poznanstvo bude predstavljalo problem s ONOM PRAVOM). Na kraju krajeva, što manje vremena izgubiš, to je bolje za tebe.

Ponekad je lakše smišljati hrpu izgovora i razloga da bismo sami sebi objasnili zašto nas netko ne želi. Ipak, kad priznaš sama sebi tu “gorku istinu”, postaje puno lakše. Kao teret s leđa, bacaš zablude koje su ti samo oduzimale vrijeme. Tada shvatiš da nemaš što izgubiti. Barem ne po pitanju toga frajera. On ionako nije zainteresiran. Dakle, u ovoj situaciji, možeš samo dobiti (ili ostati na istome).

Knjige na akciji

Zašto će se on IPAK javiti

No dobro, sada kada su se mnoge od vas suočile s istinom i prihvatile činjenicu da je muškarac s kojim se viđaju, sve, ali ne i ozbiljno zainteresiran, idemo na drugu stranu priče.

To ne mora ostati na tome. Kako će se situacija dalje odvijati, ovisi isključivo o vama.

Kako to mislim? I zašto će se on IPAK javiti?

“Vaš fizički izgled i ponašanje uvelike utječu na rad hormona potencijalnog partnera. Zato ako ste u startu muškarca privukli fizičkim izgledom, o vašem ponašanju ovisi hoće li se dotični muškarac zaljubiti u vas ili ne. Što bi značilo da u nekoj mjeri možete itekako utjecati na rasplet situacije na ljubavnom polju. Drugim riječima, ono što činite i kako se ponašate može izazvati, povećati ili smanjiti ljubavnu kemiju između vas i osobe koja vam se sviđa.” – ovaj ulomak iz knjige Muškarac u šaci najbolji je uvod u ono što vam želim reći.

Da sumiramo – ako je ikada postojao interes s njegovo strane, onda je taj interes MOGUĆE VRATITI.

I pogodite što?

[booking_product_helper shortname=”booking lovran”]

VJEROJATNOSTI SU VELIKE.

Sada se pitate, drage moje, zašto i pobogu, kada će se on IPAK javiti? Onaj isti muškarac koji te uzima zdravo za gotovo i ne cijeni te, ma što napravila za njega.

ONDA KADA TEBI POSTANE SVEJEDNO.

I ne, ne govorim ti da trebaš glumiti da ti je svejedno – nego da ti treba biti svejedno kada je riječ o muškarcu koji te ne tretira onako kako zaslužuješ.

Nastavak slijedi za tjedan dana kada ćemo nastaviti s ovom temom malo pobliže i detaljnije.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: S.K.Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE