Share on facebook
Facebook

Zašto će se on IPAK javiti

On se ipak javio!!!! – jutros mi javlja sretno i uzbuđeno, jedna od vas, dragih i vjernih čitateljica. Zapravo često od vas dobivam ovakav feedback. Moram naglasiti da sam izuzetno sretna i ponosna na vas koje ste štivo iz knjige, bloga i savjete s Instagram savjetovanja shvatile ozbiljno. Shvatile ste u čemu ste do sada griješile kada su u pitanju muško-ženski odnosi i primijenile ste dane savjete. Stvari su se počele mijenjati. NABOLJE. I dalje će se mijenjati SAMO NABOLJE. Kako je moguće da nezainteresiran frajer koji se ne javlja, PROMIJENI MIŠLJENJE? MOGUĆE JE. Mnoge od vas sada to već dobro znaju i uspješno primjenjuju naučeno, a za one koje još ne znaju, idemo vidjeti – Zašto će se on IPAK javiti?

S.K.Nelly

Kada shvatiš da nemaš što izgubiti

U prošloj smo kolumni pričali o razlozima zbog kojih muškarci ne odgovaraju na SMS-ove, zašto se neki odmah javljaju, a neki s danima/tjednima zakašnjenja. Te su stvari zapravo vrlo jasne i logične, no ponekad nam treba malo više vremena da prihvatimo situaciju kakva jest – ako se tip ne javlja ili ako se javlja vrlo rijetko – NIJE ZAINTERESIRAN.

Mnogima od vas je teško pustiti frajera koji vam se sviđa, držite se za onu tanku nit – bolje da se javlja i toliko koliko se javlja, nego nikako – zabluda je koja će vam odnijeti dane, mjesece i godine, a donijeti samo dodatna razočarenja.

Što zapravo time želim reći?

Frajer koji ti baca mrvice, mjesecima, i godinama, naposljetku (kada nađe onu pravu) samo će obrisati tvoj broj iz imenika i blokirati te na društvenim mrežama (ako mu to poznanstvo bude predstavljalo problem s ONOM PRAVOM). Na kraju krajeva, što manje vremena izgubiš, to je bolje za tebe.

Ponekad je lakše smišljati hrpu izgovora i razloga da bismo sami sebi objasnili zašto nas netko ne želi. Ipak, kad priznaš sama sebi tu “gorku istinu”, postaje puno lakše. Kao teret s leđa, bacaš zablude koje su ti samo oduzimale vrijeme. Tada shvatiš da nemaš što izgubiti. Barem ne po pitanju toga frajera. On ionako nije zainteresiran. Dakle, u ovoj situaciji, možeš samo dobiti (ili ostati na istome).

Zašto će se on IPAK javiti

No dobro, sada kada su se mnoge od vas suočile s istinom i prihvatile činjenicu da je muškarac s kojim se viđaju, sve, ali ne i ozbiljno zainteresiran, idemo na drugu stranu priče.

To ne mora ostati na tome. Kako će se situacija dalje odvijati, ovisi isključivo o vama.

Kako to mislim? I zašto će se on IPAK javiti?

“Vaš fizički izgled i ponašanje uvelike utječu na rad hormona potencijalnog partnera. Zato ako ste u startu muškarca privukli fizičkim izgledom, o vašem ponašanju ovisi hoće li se dotični muškarac zaljubiti u vas ili ne. Što bi značilo da u nekoj mjeri možete itekako utjecati na rasplet situacije na ljubavnom polju. Drugim riječima, ono što činite i kako se ponašate može izazvati, povećati ili smanjiti ljubavnu kemiju između vas i osobe koja vam se sviđa.” – ovaj ulomak iz knjige Muškarac u šaci najbolji je uvod u ono što vam želim reći.

Da sumiramo – ako je ikada postojao interes s njegovo strane, onda je taj interes MOGUĆE VRATITI.

I pogodite što?

VJEROJATNOSTI SU VELIKE.

Sada se pitate, drage moje, zašto i pobogu, kada će se on IPAK javiti? Onaj isti muškarac koji te uzima zdravo za gotovo i ne cijeni te, ma što napravila za njega.

ONDA KADA TEBI POSTANE SVEJEDNO.

I ne, ne govorim ti da trebaš glumiti da ti je svejedno – nego da ti treba biti svejedno kada je riječ o muškarcu koji te ne tretira onako kako zaslužuješ.

Nastavak slijedi za tjedan dana kada ćemo nastaviti s ovom temom malo pobliže i detaljnije.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: S.K.Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

Zbog tebe sam spreman na sve

Zbog tebe sam spreman na sve „Zbog tebe sam spreman na sve“, reče muškarac koji je donedavno smišljao plan za bijeg iz veze bez obaveza, da bi se nedugo zatim

Nastavi čitati