Facebook

Nova godina, bezbroj želja na ljubavnom planu.

Novu godinu dočekujemo na razne načine, uz pjenušac, vatromet … neki odlaze na putovanje, neki odabiru ludi tulum, dok neki ostaju doma ili biraju doček na otvorenom. Kako god da bilo, Nova godina se slavi i dok ispraćamo godinu koja je već iza nas, i sebi i drugima želimo sve najbolje te ostvarenje svih želja. Ipak, postoji nešto što često zaboravljamo, a to je da je da smo za ostvarenje naših želja uglavnom zaslužni sami. Stoga, ne čekajte da vam se ostvare želje, ostvarite ih sami. Kako ostvariti želje na ljubavnom planu u 2020? Umjesto želja postavite ciljeve, a snove pretvorite u planove. To dakako vrijedi i na ljubavnom polju. Drage moje dame, ne oslanjajte se na sreću niti na frajera koji će iznenada ući u vaš život i čarobnim štapićem ukloniti sve vaše probleme – jer neće.

Kako ostvariti želje na ljubavnom planu u 2020

Stara je tako brzo proletjela

Drage moje prekrasne dame, evo nas u Novoj godini. Stara je tako brzo proletjela, da se nismo ni snašli, zar ne? Za mene je ovo bila istovremeno najbolja i najgora godina u životu. Iako nikada nisam bila tip žene koja je maštala za majčinstvom (već sam uvijek bila potpuno nespremna za tu ulogu), moj život uljepšala je mala Robin Sofia. Rodila sam ju hitnim carskim rezom, nakon što je ustanovljeno da je pupčana vrpca omotana oko njezina vrata. Srećom sve je prošlo u najboljem redu, a Robin Sofia veseli svoje roditelje svakoga dana. To je događaj koji je obilježio moju 2019. godinu. Nažalost, iste te godine, 2 mjeseca prije poroda, izgubili smo našeg mačka Edgara. Mačji FIV i kronična upala pluća odnijela su moju veliku ljubav na drugi svijet i ništa više nije bilo isto.

Život piše neke svoje stranice

Sve vi koji pratite moj blog, i koje ste čitale moje knjige, znate da je Edgar uvijek bio tu pored mene, pisao, radio sa mnom, dijelio sve… To su situacije u životu kada ste nemoćni i ne možete spasiti onoga koga volite – bilo da ja riječ o čovjeku ili životinji. Tada život piše neke svoje stranice s kojima se morate učiti živjeti. Nešto na što ne možete utjecati. Zašto vam ovo pišem? Vi znate da nemam običaj pisati o sebi, a osobito ne hvalospjeve. Mislim da trebam s vama, koje me vjerno pratite i koje čitate svaku moju objavu, podijeliti ono što me ne razlikuje od bilo koje od vas. Sve mi dijelimo sličnu bol, sličnu tugu, i isto tako sreću, veselje, radost. U pitanju su samo nijanse. Svi smo mi i sretni i nesretni. Na neke stvari u životu možemo, a na neke ne možemo utjecati.

Svi želimo biti sretni

Ljubavni život je ono na što itekako možete utjecati, a tome svjedoče vaše priče koje me iznova inspiriraju da svakoga dana činim što više kako bih pomogla što većem broju žena da ostvare ono što žele na ljubavnom planu. Prije svega, htjela bih se zahvaliti svima vama koje ste uzele malo vremena i ostavile recenzije na našoj Google Business i Facebook stranici. Kada vidim kako izgleda moja misija i moj rad u vašim očima, onda mogu reći da zaista radim posao iz snova. Za mene nema ljepšeg osjećaja od spoznaje da su moje knjige, blog ili savjetovanje zaslužni za nečiju sreću. Zato danas želim govoriti o željama i o sreći, jer svi mi imamo želje i svi želimo biti sretni.

Ne oslanjajte se na sreću

Nova godina, bezbroj želja. Novu godinu dočekujemo na razne načine, uz pjenušac, vatromet … neki odlaze na putovanje, neki odabiru ludi tulum, dok neki ostaju doma ili biraju doček na otvorenom. Kako god da bilo, Nova godina se slavi i dok ispraćamo godinu koja je već iza nas, i sebi i drugima želimo sve najbolje te ostvarenje svih želja. Ipak, postoji nešto što često zaboravljamo, a to je da je da smo za ostvarenje naših želja uglavnom zaslužni sami. Stoga, ne čekajte da vam se ostvare želje, ostvarite ih sami. Umjesto želja postavite ciljeve, a snove pretvorite u planove. To dakako vrijedi i na ljubavnom polju.

Drage moje dame, ne oslanjajte se na sreću niti na frajera koji će iznenada ući u vaš život čarobnim štapićem ukloniti sve vaše probleme na ljubavnom planu – jer neće.

U vrijeme blagdana volim gledati Božićne filmove (pa čak i one iste, koje sam već pogledala bezbroj puta) jer takvi jednostavni filmovi sjajno služe za opuštanje malih sivih stanica. Ove godine je bio filmski maraton na Doma TV, a većinom su to bile romantične komedije. U jednom trenutku, gledajući film u kojem ona njemu govori kako ga voli nakon svega nekoliko dana poznanstva, pomislih si: Nije ni čudo što mnoge žene vjeruju u romantični sudbonosni susret gdje sve postaje čarobno, i muškarac koji je zapravo princ na bijelom konju, spašava stvar i rješava sve probleme. U stvarnosti su stvari potpuno drugačije. I ne, ljubavne izjave nakon nekoliko dana ili nekoliko tjedana poznanstva nisu dobra ideja. 😀

Možda jesam cinik po prirodi, ali kada su u pitanju muško-ženski odnosi, znam što govorim.

Vesele komedije sa happy end-om su dobrodošle, odmaraju nas i opuštaju, ali nemaju veze sa stvarnim životom. Zato je i nastaje problem kada počnemo vjerovati u filmsku projekciju. Dolazi do razočarenja.

Amadea, žena o  kojoj ste imale prilike čitati u prethodnim kolumnama, bila je jedna od žena koja sanja sretan završetak. Svake nove godine poželjela je da joj se ostvari želja – da konačno upozna Onoga Pravoga s kojim će ostvariti ljubavnu sreću. Same želje nisu ju odvele tamo gdje je željela. Amadea je naposljetku naučila sljedeće:

Za vlastitu ljubavnu sreću ili za uspjeh na ljubavnom polju odgovorni smo sami. I ne, nitko nam ništa ne duguje, čak ni muškarac za kojega smo mislile da nam duguje – on misli suprotno lol :D.

Ono što vam želim reći jest da ITEKAKO možemo utjecati na ono što se događa na našem ljubavnom planu. Kako je to Amadei pošlo za rukom?

Jednostavno. Amadea je promijenila svoje PONAŠANJE, kao posljedicu promjene percepcije o muško-ženskim odnosima. To je općenito ono što je najvažnije, ono čemu posvećujem najviše pažnje tijekom Individualnog Coachinga. Da bih vam uistinu pomogla promijeniti vaš ljubavni život, odmah krećemo od promjene percepcije – odnosno, kada doista shvatite kako muškarci razmišljaju o vezivanju i sagledate stvari iz njihova ugla, ništa više neće biti isto.

Amadea je vrlo brzo vratila interes muškarca koji je odjednom, bez obrazloženja ZAHLADIO. Prisjetimo se, njihov ponovni susret na domjenku bio je vrlo iznenađujuć, osobito za njega, koji je sasvim sigurno očekivao ogorčenu i povrijeđenu Amadeu, a umjesto toga sreo je onu samopouzdanu i veselu Amadeu, zadovoljnu vlastitim životom. Onu istu Amadeu za koju se u početku tako jako zainteresirao. I sada ga je ponovno zanimala jer prisjetimo se:

Muškarci ne vole biti nesretni, a osobito ne krivi za nešto što se dogodilo u vezi koja zapravo nije veza.

Muškarci su zapravo rijetko kada oduševljeni krivnjom. Osjećaj krivice nešto što će ih zasigurno ohladiti, barem na neko vrijeme.

Stoga, ako se želite riješiti muškarca, sastavite popis sa stavkama po kojima je kriv.

Što želim time reći? Ne brkajte pojmove. Muškarac s kojim niste u definiranoj vezi ne želi nositi prevelik teret, a samim time bilo kakve pasivno agresivne poruke dodatno će ga ohladiti. I ne, on neće popraviti svoje ponašanje ako mu objasnite zašto bi se trebao osjećati krivim.

Amadea je dotičnome svojevremeno spočitavala i prigovarala za nejavljanje, što je njega dodatno ohladilo. Ipak, na vrijeme se zaustavila i prestala mu slati poruke koje joj baš i nisu išle u prilog. Umjesto toga, prebacila je fokus na sebe. Susret na domjenku zato i nije bio tako strašan. Ona više nije bila toliko opsjednuta razmišljanjem o njemu. Nakon domjenka ponovno joj se počeo javljati.

Kako ostvariti želje na ljubavnom planu u 2020

Što želiš postići? – pitanje je koje postavim svima ženama koje mi dođu na Individualni Coaching.

Prvotno, Amadea mi je rekla da ga želi natrag, a kasnije, nakon što je vrlo uspješno vratila njegov interes, ustanovila je da nije potpuno sigurna da li uopće želi biti s njim. Kako god da bilo, njezina želja je bila da joj se on počne javljati kao i na početku – kada su se upoznali. I tu želju je ostvarila svojim postupcima. Ostvarila je ono što je željela.

Zato drage moje dame, ako ove godine želite promijeniti svoju ljubavnu situaciju, onda imajte na umu da je sve u vašim rukama. Na neke stvari ne možemo utjecati, ali možemo utjecati na način na koji će nas okolina percipirati. Možemo utjecati na to kako će nas određeni muškarac tretirati nakon što jasno postavimo granice i standarde ponašanja.

Kako ostvariti želje na ljubavnom planu u 2020? Muškarcu trebate dati do znanja da cijenite sebe. Tada će vas i on cijeniti.

Isti muškarac može biti dobar prema jednoj ženi, a loš prema drugoj. Jednoj može slati poruke, cvijeće, poklone, skidati zvijezde s neba, a drugoj se može javljati samo kada je zainteresiran za povremene susrete. Prvu prije svega cijeni, a drugu očigledno ne cijeni. Kako ostvariti želje na ljubavnom planu u 2020? Kako postići da se muškarac zaljubi?

Da bi se u vas zaljubio, muškarac vas mora poštovati.

Za sve vas drage moje, koje još uvijek tražite svoju bolju polovicu ili želite popraviti postojeći ljubavni odnos, moj novogodišnji savjet je sljedeći: kupite planer i počnite planirati. Svoj život morate, ali naprosto morate uzeti u svoje ruke.

Ne čekajte muškarca da vam pokaže put do sreće. Muškarci vole žene koje već znaju put. I na tome putu im se žele pridružiti.

Stoga, zadatak tjedna jest da želje pretvorite u ciljeve i planove. Čim prije – bolje.

Toliko za danas, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz najljepše želje za 2020!

Vaša Nelly

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE