Share on facebook
Facebook

Veza sa zauzetim muškarcem

Znam, nisi to planirala. Nisi sanjala o tome da ćeš se zaljubiti u zauzetog muškarca. Možda nisi ni znala da je zauzet, ali kada si saznala već je bilo kasno. Zaljubila si se preko ušiju. I to što ti prijateljice govore kako to nije ok, nimalo ne olakšava stvar. Ti si zaljubljena i želiš ga za sebe. Samo se postavlja jedno drugo pitanje – koje su njegove namjere? Veza sa zauzetim muškarcem može biti vrlo neizvjesna, osobito onda kada on nije potpuno iskren prema tebi.

„Ne želim te povrijediti, ali ne osjećam ono što bi ti željela. Ne zaslužujem te tako dobru i milu. Najbolje bi bilo da se udaljimo na neko vrijeme. Previše toga mi se događa u životu. Treba mi pauza od svega.“ reče donedavno zanesen muškarac, zamišljeno gledajući u daljinu. Kao da razmišlja o dubini života i postojanja, njegova bajka naglo postaje balada, a od tebe se ovdje očekuje duboko suosjećanje i razumijevanje. Jer on još nije pronašao smisao postojanja. I on te ne želi povrijediti, a zapravo te već povrijedio. Da nije pomalo smiješno, bilo bi žalosno, ali ti si, draga moja, već navikla na taj scenarij.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Veza-sa-zauzetim-muškarcem

Pismo čitateljice

Zaljubila sam se, sramota me reći, ali u oženjenog muškarca. U početku mi je obećavao brda i doline, a onda je samo nestao, blokirao me na svim kanalima. Nisam znala da je oženjen kada smo se upoznali, imala sam svoje sumnje, ali sam željela vjerovati u bolji scenarij. Kada sam slučajno otkrila pravu istinu (duga je to priča kako sam saznala), najprije je porekao sve, a onda mi je priznao da je oženjen. Govorio je da nije sretan u braku, a onda sam saznala da mu žena čeka drugo dijete. Tada je među nama izbila velika svađa i blokirao me svugdje. Napominjem da me prije toga povremeno blokirao što me jako živciralo, no sada je svemu došao kraj. Znam da je bolje da krenem dalje, ali pokušavam razumjeti kako je moguće da on nakon svega tako hladno prekida sa mnom i da je toliko lagao.

Drage moje dame, ovo je tema o kojoj mi pišete svakodnevno. Naime, mnoge od vas su zaljubljene u zauzetog muškarca, muškarca koji ima djevojku ili je pak oženjen. Različite su vrste ljubavničkih odnosa, no jedna strana često izvuče deblji kraj kao žena iz ove priče koja je povjerovala u bajku, i na koncu bila razočarana.

O moralu

Napominjem da ovo nije kolumna u kojoj ću vam dijeliti moralne lekcije, jer svaka od vas ima svoje moralne vrijednosti na temelju kojih odlučuje u kakvu vezu će se upustiti. Ono što je izuzetno važno jest da budete na oprezu onda kada su u pitanju zauzeti muškarci, jer mnogi nažalost nemaju ozbiljne namjere.

Veza sa zauzetim muškarcem može biti poprilično stresna jer on je rijetko kada tu onda kada ga trebaš. Možda ti i govori lijepe riječi, možda je s njim lijepo i uzbudljivo, no on najčešće nije osoba na koju se možeš osloniti. Na kraju krajeva, ti si ta koja provodi blagdane i rođendane sama. Ti si ta koja čeka i često ne dočeka onaj bajkoviti scenarij o kojem ti je možda pričao.

Super-paket S.K.Nelly

Muškarac koji je spreman ostaviti sve zbog tebe

Da, moguće je. Moguće je da će on ostaviti sve – zbog tebe. Moguće je da se zaljubio preko ušiju i da smatra da je tek sada sa tobom pronašao pravu ljubav. Moguće je da će prekinuti vezu sa sadašnjom djevojkom ili pak podnijeti zahtjev za razvod braka. Moguće je da će on učiniti sve da bude s tobom, onako kako treba, za sva vremena, u dobru i u zlu, na blagdane i u bilo koje vrijeme. Moguće je.

Kako postići da se muškarac u tebe bezglavo zaljubi, objasnila sam detaljno u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, no idemo vidjeti je li se tvoj muškarac već zaljubio? I što je sve spreman učiniti za tebe?

Prije svega, valja imati na umu da zaljubljen muškarac, koji s tobom ima ozbiljne namjere i koji zaista namjerava raskinuti vezu u kojoj se nalazi, neće dugo čekati. Takav muškarac te neće predugo zavlačiti i pričati bajke, već će biti maksimalno iskren prema tebi i željet će biti s tobom što prije – na pravi način.

Veza sa zauzetim muškarcem može postati prava veza, no tada nećeš čekati godinama da on podnese zahtjev za razvod, tada nećeš slušati priče o još jednom obiteljskom okupljanju na kojem se mora pojaviti. Tada ćeš od njega dobiti jasan i konkretan plan što namjerava poduzeti da bi raščistio situaciju i postupio koliko toliko fer prema tebi i prema ženi s kojom je još uvijek u vezi. Dugim riječima, ako namjerava prekinuti tu vezu, prekinut će ju. Ako se namjerava razvesti, razvest će se. Ako namjerava biti s tobom u pravoj vezi, tada više nećeš biti sama na blagdane i na svoj rođendan. Neće biti sumnje u njegove osjećaje, namjere, planove jer će sve biti potkrijepljeno njegovim djelima.

Muškarac lažljivac

Nažalost, muškarac iz priče je tipičan lažljivac. Njegova namjera najčešće nije ostaviti djevojku ni suprugu, već vrlo vjerojatno traži dašak uzbuđenja koji mu donosi novi odnos. Moguće je da je sa svojom partnericom već dugo godina u vezi i da nije iskusio uzbuđenja koja donose novi počeci. Ovo se osobito odnosi na muškarce koji se vežu za srednjoškolsku ljubav, a u kasnijim godinama žele „proživjeti propušteno“. Zbog toga se upuštaju u razne avanture, a često skrivaju da su zauzeti onda kada smatraju da bi to moglo zasmetati osobu s kojom se viđaju. Također ne žele da im ta nova žena stvori probleme sa stalnom partnericom pa zato u početku pokušavaju skrivati svoja kretanja.

Takvog muškarca prepoznat ćete po tome što vam se javlja samo periodično, a povremeno vas „iz čista mira“ blokira na Viberu, WhatsAppu i na ostalim komunikacijskim kanalima. Onda vas opet odblokira u vrijeme kada nije sa ženom ili s djevojkom.

Na taj način se želi pobrinuti da mu neće stići tvoja poruka u pogrešno vrijeme. Ako pak ti saznaš da je zauzet i suočiš ga s time, dolazi do svađe i on te blokira na svim komunikacijskim kanalima. Možda će ti reći da si ti kriva za sve, ali zapravo je njegov cilj spriječiti mogućnost da njegova draga sazna za vašu malu avanturu.

Veza sa zauzetim muškarcem koji traži samo malo uzbuđenja i nema ozbiljne namjere, vrlo brzo će postati razočaravajuća – jer on neće biti tu za tebe kada ga trebaš. Na takvog muškarca se nikada nećeš moći osloniti jer će povremeno nestajati, a javljat će se kada to njemu odgovara. Njega zapravo baš i nije briga za tvoje osjećaje i ako mora birati – odabrat će svoju ženu/djevojku.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Muškarac koji iskreno vara

Ovo je muškarac koji je najčešće ostvaren u karijeri, vodi „miran obiteljski život“, njeguje imidž finog obiteljskog čovjeka, dok ljubavništvo postaje njegov životni stil. Njegova supruga je najčešće okupirana odgojem djece, dok on pod krinkom posla odlazi na „svoje male izlete“ i proživljava novu mladost s nekom novom, mlađom, veselijom ženom. Druga žena ne mora nužno biti mlađa, ali je često veselija od njegove prave žene. Na kraju krajeva nije frustrirana s njegovim ponašanjem jer kada je s njom – on joj nastoji udovoljiti na razne načine. Ovdje je često riječ o uspješnom muškarcu koji može financirati luksuznije odmore, poklone i razna iznenađenja. No sve to ima svoju cijenu. On je od početka jasan i daje joj do znanja da nema namjeru ostaviti svoju ženu. I to ne čini zato što želi biti iskren, nego zato što ne želi probleme.

Muškarac koji iskreno vara, iskren je radi sebe, a ne radi tebe. On ne želi probleme sa ženom. On ne želi da se sazna za njegove male izlete. Ti si za njega idealna ako pristaješ na ono što on nudi i ako mu ne stvaraš pritisak. U protivnom, čim mu počneš stvarati pritisak, postaješ bivša.

Životni stil

Drage dame, ako ste se susrele s ovim tipom muškarca, imajte na umu da je varanje žene i ljubavništvo njegov životni stil. On želi iskusiti sve čari života, doživjeti uzbuđenja koja je možda propustio u mlađim danima, a pritom zadržati ugled finog obiteljskog čovjeka. I ne, on nema grižnju savjesti ni zbog tebe, ni zbog nje. Taj muškarac misli isključivo na sebe.

Veza sa zauzetim muškarcem može biti vrlo bolna ako nisi svjesna realnosti situacije. Mnoge žene se nadaju da će taj muškarac ipak pasti na njihove čari, zaljubiti se i ostaviti ženu, samo postoji jedan problem – on je već odlučio da to neće učiniti. I u rijetkim situacijama će se ova situacija odviti tebi u prilog.

Surovo je znam, ali morate biti svjesne u što se upuštate

Veza sa zauzetim muškarcem nikada nije jednostavna, osobito ako su vaša očekivanja malo drugačija od onoga što on nudi. Drage moje dame, budite pametne i razmislite – vrijedi li trošiti svoje dragocjeno vrijeme na drugo mjesto u nečijem životu? Svaka od vas zaslužuje biti prva i može biti prva.

Da, postoje veze u kojima se on odlučuje za drugu ženu. U svojim knjigama objasnila sam kako postići da se muškarac u tebe zaljubi do ludila, no ponekad treba sagledati realnost situacije. Neki muškarci od početka imaju jasne namjere koje ne uključuju ništa ozbiljno. Budite pametne i ne nasjedajte na svakakve priče. Gledajte djela, a tek onda riječi.

Knjige na akciji

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

U našoj web trgovini birate između eKnjiga i tiskanog/štampanog izdanja: prednost eKnjiga koje se šalju na vaš mail u .PDF formatu jer to što ih možete čitati ODMAH i ne trebate čekati na poštara! Ako ste pak ljubiteljice standardnih tiskanih knjiga, ne brinite, knjige se šalju u cijeli svijet, te nakon slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Kako prepoznati njegove namjere

Kako prepoznati njegove namjere Znate se kratko vrijeme. On je jak na riječima, ali nerijetko slab na djelima. Obećaje puno, ali još ništa od obećanog još uvijek nisi vidjela. Priča

Nastavi čitati

VELIKA LJETNA AKCIJA UZ KOD "SVE10" + BESPLATNA POŠTARINA ZA HRVATSKU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

AKCIJA TRAJE SAMO DO 30.6.