Facebook

Kako znati je li on zauzet

Stižu blagdani, za neke najljepše doba godine. Za tebe možda još jedan podsjetnik da si sama, usamljena i još uvijek u potrazi za nekime s kime ćeš dijeliti radost oko blagdana. I onda se pojavi on, zanimljiv na sve načine, zgodan, šarmantan, simpatičan. Ali postoji jedan problem: povremeno je divan i šarmantan, a nekad šalje samo kratke poruke. Malo ga ima, malo ga nema. Nekad naprosto nestane na neko vrijeme i nema ga danima. Što se događa? Kako znati je li on zauzet?

Uistinu zainteresiranog muškarca prepoznat ćete po trudu koji ulaže u vaš odnos. To je muškarac koji je uvijek u blizini, čak i ako je tisućama kilometara daleko. To je muškarac koji će naći način da ti čuje glas, čak i s drugoga kraja svijeta. To je muškarac koji će ti na sve načine dati do znanja da želi baš tebe.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi- od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Kako-znati-je-li-on-zauzet

Pismo čitateljice

Draga Nelly, obožavam tvoje kolumne, video emisije Na kavi s Nelly, a pročitala sam i prve dvije knjige. Naručila sam novu knjigu Muškarac u vezi i nestrpljivo čekam poštara! Javljam ti se u nadi da ćeš odgovoriti i na moje pitanje kao što si odgovorila čitateljicama u prošlim kolumnama. Postoji jedan muškarac kojeg sam upoznala na Tinderu. Komunikacija nam je super, iako on ponekad nestaje pa sam počela sumnjati da ima nekoga. Kao da mu je mobitel povremeno isključen. Ili sam ja blokirana da mu ne mogu pisati. Od početka mi je govorio kako sam mu lijepa, seksi, napeta i da mu se jako sviđaju moji načini razmišljanja, pogled na svijet… Jednom mi je čak rekao da bi me ženio već sutra.

Kako je moguće da se tako zagrijan muškarac povremeno javlja s toliko ushićenja, a onda nestaje s lica zemlje? Baš kao u tvojoj knjizi Muškarac u šaci, imam dojam kao da su ga oteli vanzemaljci, a onda se samo odjednom pojavi i počne se javljati kao da se ništa nije dogodilo. Ovo traje već nekoliko mjeseci i moram napomenuti da se još nismo uspjeli vidjeti uživo. Što mi je činiti?

Evo još jedno pismo čitateljice koja je anonimno podijelila svoju priču kako bi i ona i sve žene u sličnoj situaciji dobile odgovor na ovo pitanje. Naime, jako često mi se javljaju žene s ovakvom situacijom – muškarac koji u startu djeluje čarobno, ali vrlo brzo počinje slati dvostruke signale. Sad ga ima, sad ga nema. Malo je tu, malo nestaje s lica zemlje. Zašto? Zato što je – ili zauzet ili se skriva iza lažnog profila. Lažne profile je lako nanjušiti jer će osobe koje ih kreiraju izbjegavati bilo kakav drugi oblik komunikacije osim tipkanja. No što je sa zauzetima?

Periodično javljanje

Kako znati je li on zauzet? Puno je pokazatelja da je muškarac zauzet, a jedan od njih je periodično javljanje.

 Periodično javljanje može naravno ukazivati i na manjak interesa ili da je dotični u raznim kombinacijama. Ipak, zauzet muškarac (bilo da je u vezi ili oženjen) bit će posebno oprezan oko svojih „izleta“. Imajte na umu drage dame, da će vam zauzeti muškarci u početku skrivati da su zauzeti, kako bi isprobali svoje šanse, no čim to krene u smjeru viđanja – mnogi će vam priznati da su zauzeti. I ne, to ne čine radi vas, nego radi sebe.

Kako znati je li on zauzet? Zauzet muškarac će se potruditi da u startu uspostaviti pravila viđanja jer ne želi probleme u vezi ili u braku. On samo želi mali izlet iz svoje predvidive svakodnevnice.

Oni koji žive u drugim gradovima najčešće neće biti iskreni, izvlačit će se na posao, a svima njima je jedno zajedničko – blokirat će vas onda kada budu sa djevojkom/ženom. Oni uigrani prevaranti vas neće blokirati jer imaju drugi broj za takve avanture, a neki će naprosto željeti zadržati svu komunikaciju isključivo na društvenim mrežama.

Kako znati je li on zauzet? Zauzet muškarac vam najčešće neće željeti dati svoj broj mobitela ili će vam dati broj koji koristi samo za avanture.

Drage moje dame, zapravo već sada možete uvidjeti kako su stvari vrlo, vrlo jednostavne – zauzeti muškarci imaju određene obrasce ponašanje koji se uporno ponavljaju i zato ih je vrlo lako prepoznati.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Zauzet muškarac ne provodi s tobom blagdane

Muškarac koji s tobom ne provodi blagdane je već oženjen (ili je u vezi). I to je najveća istina koju ćete čuti po pitanju zauzetih muškaraca.

Zato ako se pitate zašto vaš novi muškarac nema namjeru s vama provesti blagdane, znajte da ih provodi sa ženom, djecom ili pak sa djevojkom u krugu obitelji. Možda vam kaže istinu, a možda izmisli hrpu izgovora – no jedno je sigurno, nećete ga vidjeti na Božić, Novu godinu ili bilo koji drugi praznik. Ovo je ujedno i prilika da se uvjerite u ono u što ste sumnjale jer niti jedan muškarac koji je solo, a kojemu se istinski sviđate, neće propustiti priliku da s vama provede blagdane.

Kako znati je li on zauzet? Za vrijeme blagdana nestat će s lica zemlje, a nakon blagdana će se javiti kao da se ništa nije dogodilo.

Zauzeti muškarci i veze bez obaveza

Zauzeti muškarci obožavaju veze bez obaveza, a osobito one sa zauzetim ženama. Naime, zauzete žene im neće stvarati probleme jer i same moraju paziti da se ta avantura drži u tajnosti. Ipak, do problema dolazi kada se žena počne zaljubljivati – tada se zauzet muškarac naglo povlači jer ona može postati prijetnja njegovo vezi/braku. Tada on počinje određivati tempo viđanja jer želi preuzeti kontrolu nad situacijom, a ako se druga strana istinski zaljubi i počne vršiti pritisak – on naglo prorjeđuje javljanja, a zatim ju blokira na svim komunikacijskim kanalima.

Muškarac koji ne smatra da si ona prava, ali te smatra privlačnom, zanimljivom, poželjnom, neće otići iz tvojega života. On će se nastaviti javljati i inicirati komunikaciju, željet će te vidjeti onda kada to njemu najbolje odgovara i onda kada je njemu pogodno. On neće otići, ali će vašoj vezi dati novi smjer i novu dimenziju. U jednom trenutku će ti dati sve, a u drugom ništa, jer ga naprosto neće biti tu kada ga zatrebaš. Bit će fin, šarmantan i romantičan onda kada je prisutan, no sve će uvijek nestati onda kada ode. Obećat će ti puno, ali u vrijeme kada niste zajedno, sva njegova obećanja će pasti u vodu. Ta veza ima svoje ime i poznata je svima vama, a zove se veza bez obaveza.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Kako znati je li on zauzet? Vrlo je jednostavno – udaljit će te od sebe, a možda i blokirati na komunikacijskim kanalima, čim počneš razvijati osjećaje za njega.

Knjige na akciji

Ima li nade za nešto više

  • Ima li nade za nešto više, može li se on zaljubiti u mene i ostaviti nju?– pitanje je koje se samo po sebi nameće u ovakvim situacijama.

 

Odgovor je jednostavan – ima nade, i može. To nije isključeno. Ipak, u velikom broju slučajeva, kod takvih muškaraca varanje predstavlja stil života. Oni žele očuvati imidž finog obiteljskog čovjeka, a ujedno u tajnosti proživljavati razno razna uzbuđenja.

Drage moje dame, znam da ne možemo birati tko će nam se svidjeti, u koga ćemo se zaljubiti – ali uvijek imamo opciju uključiti razum. Muškarci s kojima razgovori idu samo u smjeru seksa, uzbuđenja i zabave, ne vide vas kao svoju buduću ženu. I na takve ne trebate gubiti vrijeme jer svaka od vas zaslužuje biti voljena, obožavana, cijenjena – na blagdane i na bilo koji dan u godini.

Ako želite konačno postati ona prava kvalitetnom muškarcu onda vam savjetujem da pročitate moju novu knjigu Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze i to čim prije! Postati ona prava je lako, a to ćete uvidjeti i same!

Velika Božićna akcija: Promijenite svoj ljubavni život i život napuštenih životinja!

Drage dame, prosinac je pravo vrijeme darivanja, a nema boljeg dara od knjiga koje će vam promijeniti ljubavni život! Tijekom prosinca knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i Muškarac u vezi možete kupiti na SPECIJALNOM BOŽIĆNOM POPUSTU, a za sve čitateljice unutar Hrvatske vrijedi i BESPLATNA POŠTARINA!!! Knjige dakako šaljemo u cijeli svijet, a ako se ne nalazite u Hrvatskoj, izračun poštarine prikazat će vam se u našoj WEB TRGOVINI kada odaberete željeni proizvod i ispunite podatak o državi stanovanja.

Svojom narudžbom pomažete i plemenitom cilju: za svaku kupnju u našoj WEB TRGOVINI 10% od ukupnog iznosa donirat ćemo udruzi Hrabre njuške čiji se volonteri danonoćno bore da spase što više napuštenih životinja. Svi koji me znaju, dobro znaju da sam osjetljiva na napuštene, ulične životinje, one koje nemaju topli obrok, zdjelicu vode kad su žedne, ruku da ih podraga i toplo utočište u ove hladne zimske dane. Zato budimo njihov glas, a svatko od nas može nahraniti uličnu životinju, pomoći joj oko udomljenja, spasiti jedan život. Svatko od nas može ne okrenuti glavu kad ugleda životinju u nevolji jer svatko, ali baš svatko može učiniti nešto, zato odaberimo biti bolji ljudi!

Božićna-akcija-hrabre-njuške

Važna obavijest: Knjige Muškarac u šaci i Muškarac iz snova od sada možete kupiti i u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova konačno su izašle na tržištu u Srbiji! Za sada ih možete naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com. Knjige su odnedavno dostupne i u knjižarskom lancu Vulkan, a za točne lokacije javite se također direktno našem izdavaču na www.korisnaknjiga.com.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Kako prepoznati njegove namjere

Kako prepoznati njegove namjere Znate se kratko vrijeme. On je jak na riječima, ali nerijetko slab na djelima. Obećaje puno, ali još ništa od obećanog još uvijek nisi vidjela. Priča

Nastavi čitati
S.K.Nelly-blog

Veza sa zauzetim muškarcem

Veza sa zauzetim muškarcem Znam, nisi to planirala. Nisi sanjala o tome da ćeš se zaljubiti u zauzetog muškarca. Možda nisi ni znala da je zauzet, ali kada si saznala

Nastavi čitati

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE