Facebook

Kako prepoznati njegove namjere

Znate se kratko vrijeme. On je jak na riječima, ali nerijetko slab na djelima. Obećaje puno, ali još ništa od obećanog još uvijek nisi vidjela. Priča o budućnosti, ali u sadašnjosti se još uvijek nije iskazao. Kada se vidite, izgovori ti mnoštvo komplimenata, a potom nestane i na više od tjedan dana. Njegovo ponašanje je toplo – hladno i zbog svega toga se pitaš kako prepoznati njegove namjere?

Zainteresiranog muškarca lako je prepoznati.

To je onaj koji zove svaki dan, pa čak i nekoliko puta dnevno, zanima

ga gdje ste, što radite, želi vas čuti i vidjeti što je češće moguće.

Naravno, oni razboritiji imaju mjeru i paze da vas svojom pažnjom

prerano ne umore. Nakon ludog dana na poslu, ako je preopterećen

obavezama, muškarac koji je zainteresiran željet će čuti upravo vas – ako

ništa, onda na kraju dana kad padne u krevet od umora. Poslat će vam

SMS, poželjet će vam laku noć, ali će se javiti. Ako je uistinu zainteresiran,

on će vam to pokazati djelima, i ne postoji opravdan razlog

zbog kojega se neće javiti danima. Jasno?

Isječak iz knjige Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja

Kako-prepoznati-njegove-namjere

Ako ste se ikada pitale zašto je njegovo ponašanje zbunjujuće, onda vam ovaj djelić knjige Muškarac u šaci sve govori.

Uistinu zainteresiran muškarac je jasan, njegovo ponašanje nije zbunjujuće, kontradiktorno i ne nalikuje na igrice. Taj muškarac za igrice nema vremena jer te želi tu pored sebe, čim prije. Želi te pokazati ljudima, upoznati te sa svima. Želi biti s tobom, pored tebe, želi ti čuti glas, osjetiti miris. Želi te blizu i to vrlo jasno pokazuje. Njegove namjere nisu uvijene u maglu. I ne, nije mu problem sjesti u auto i voziti satima samo da te vidi. Naći će način da te nazove s dugog kraja svijeta, samo da ti čuje glas. Za njega nema prepreka – sve dok je uistinu zainteresiran.

Kako prepoznati njegove namjere? Obratite pažnju na njegova djela – jesu li u skladu s njegovim riječima?

Znakovi da nema ozbiljne namjere

Puno je znakova da muškarac nema ozbiljne namjere, ali spomenut ću samo neke od njih:

  1. Javlja ti se samo periodično (nema kontinuiteta u komunikaciji)
  2. Inzistira na viđanju u četiri zida
  3. Ne pokazuje nikakvu želju da te nekamo izvede
  4. Uvijek je „prezaposlen“
  5. Obećaje ti puno za vrijeme seksualnog uzbuđenja, ali ništa od toga ne izvrši
  6. Priča o vama u futuru, ali se nikada ne možeš na njega osloniti
  7. Kasni i krši dogovore
  8. Ne upoznaje te s obitelji i prijateljima
  9. Govori ti kako on nije tip za vezu
  10. Odmjerava i komentira tvoje prijateljice

Ako vam ovo zvuči poznato drage dame, imajte na umu da niste jedine. Mnoge žene povjeruju u mušku nespremnost za vezu, i nadaju se da će se stvari s vremenom promijeniti. A on istovremeno živi svoj život, viđa se s drugim ženama i ne, nema ozbiljne namjere s tobom. Uvijek ima neku uhodanu priču s kojom uspijeva „sjediti na više stolica“ i moguće je da još nekoliko žena misli da su s dotičnim u vezi. On ostavlja sve opcije otvorene, ne zatvara si vrata, zato se uvijek može javiti za seks onda kada je usamljen.

Knjige na akciji

Kako prepoznati lažljivca

S lažljivcima je lako. Lako ih je prepoznati, Oni obično ne vode računa o tome  što su kome rekli pa je najbolji način da mu isto pitanje ponovite nakon što prođe neko vrijeme. Ako dobijete različite odgovore, znate s kime imate posla. Lažljivci mijenjaju priče, prilagođavaju se prostoru i vremenu i misle da su najpametniji u svojim spletkama. Ne razmišljaju o tome da će biti otkriveni.

Drugi način prepoznavanja lažljivca je intuicija. Vjerujem da su mnoge od vas bile u situaciji kada vam je intuicija govorila da nešto nije u redu, da je nešto čudno u cijeloj priči. Na kraju se vrlo vjerojatno ispostavilo da jest čudno. Saznale ste puno toga, i mnogo stvari koje niste očekivale.

Postoje muškarci koji žive dvostruke živote. Predstavljaju se kao prezaposleni poslovnjaci, a zapravo su već godinama oženjeni i imaju obitelj. Nove djevojke traže uglavnom u drugim gradovima ili državama, a glavni pokazatelj dvostrukog života je to što ih nikada nema na blagdane. U tim periodima nestaju, isključuju mobitel, a često imaju i rezervni mobitel za svoje „male izlete“. Takvi muškarci su u stanju slagati sve i svašta, od imena i prezimena do najsitnijih detalja.

U novoj epizodi emisije „Na kavi s NellyKako znati da li on govori istinu govorila sam o tome kako prepoznati govori li on istinu, pa ako želite znati više, obavezno pogledajte!

Kako prepoznati njegove namjere? Ako je konkretan, jasan, ako poznajete ljude iz njegove okoline, velika je vjerojatnost da su njegove namjere ozbiljne. S druge strane, ako je sve između vas potpuno nesigurno i nepredvidivo, ako ništa što obeća ne izvrši i pritom često nestaje, njegove namjere nisu ozbiljne. I da, moguće je da imate posla s lažljivcem.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Kako znati je li on zauzet

Kako znati je li on zauzet Stižu blagdani, za neke najljepše doba godine. Za tebe možda još jedan podsjetnik da si sama, usamljena i još uvijek u potrazi za nekime

Nastavi čitati
S.K.Nelly-blog

Veza sa zauzetim muškarcem

Veza sa zauzetim muškarcem Znam, nisi to planirala. Nisi sanjala o tome da ćeš se zaljubiti u zauzetog muškarca. Možda nisi ni znala da je zauzet, ali kada si saznala

Nastavi čitati

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE