Trenutak kada ON shvati da nije centar tvojega svijeta

Trenutak kada ON shvati da nije centar tvojega svijeta

Ako muškarac prerano postane centrom tvojeg svijeta, taj isti muškarac će uskoro “tvoj svijet” možda sasvim nenadano, i napustiti. Znamo već kako to ide, polako se prestaje javljati, a onda ako i ustraješ u uspostavljanju ponovnog kontakta, on izmisli da je obolio od rijetke zarazne bolesti. Oboje znate da to nije istina, ali što se može. “Piši kući propalo”. U prošloj kolumni, dotakli smo se onih pozitivnih stvari u vezi, zbog kojih muškarci požele ostvariti kvalitetniji odnos. Danas ćemo otići korak dalje – korak do zanimljivog trenutka. To je trenutak koji mijenja SVE. Trenutak kada ON shvati da nije centar tvojega svijeta.

Trenutak kada ON shvati da nije centar tvojega svijeta

Kada postaje zanimljivo?

Ako niste pročitale prošlotjednu kolumnu onda ju brzo pročitajte i ponovimo:

Žene koje imaju kontrolu nad svojim životom muškarcima su jako seksi. Ako te muškarac doživi kao ženu koja ima potpunu kontrolu nad svojim životom i osjećajima, ženu s kojom nije lako manipulirati, tu će započeti njegovo ISTINSKO DIVLJENJE.

Tada dolazimo do trenutka kada ON shvati da nije centar tvojega svijeta. I tada postaje zanimljivo.

Postoji dobra i loša strana onoga što ću vam sada reći, a  osobito se odnosi na prošle ljubavne odnose koji možda i nisu imali najsretniji završetak.

  1. Dobra strana je što ćete znati kako reagirati u novonastalim situacijama na početku ili u ranijoj (uvijek delikatnoj) fazi ljubavne veze.
  2. Loša strana je što ćete otkriti kako je zapravo JEDNA REČENICA mogla PROMIJENITI SVE (i nije moralo niti trebalo završiti loše kao što je možda završilo).

Što želim reći?

Uzmimo da je muškarac prorijedio javljanje, a uz to nenadano otkazao jedan od rijetkih spojeva. To ukazuje na tri smoguća scenarija:

  1. Ili je iz nekoga razloga počeo gubiti interes
  2. Ili je sasvim slučajno i nesvjesno (i dalje donekle zainteresiran) ostavio takav dojam
  3. Ili to radi namjerno – kako bi razmislio o vašem odnosu i provjerio tvoju reakciju

U sva tri slučaja, ako IZGUBIŠ KONTROLU i u afektu izbaciš bojicu riječi ili poruka tipa:

– Reci u čemu je problem? U zadnje vrijeme se ne javljaš… Uvijek se ja prva moram javiti. Što ti misliš, da mi možeš otkazati spoj u zadnjoj sekundi? Nisam se ovome nadala. Ne od tebe. Mislila sam da si drugačiji.

ISHOD JE UVIJEK LOŠ

Sve u svemu, obično reakcija na njegovo nesmotreno ponašanje bude kombinacija ljutnje, povrijeđenosti i pasivne agresije. U svakom slučaju, ako se želiš riješiti frajera u 5 sekundi, ovih par rečenica u kombinaciji – pobjedonosna je formula s kojom ćeš ga ohladiti u trenu.

S druge strane, ako želiš pozitivan ishod situacije – prije svega moraš preuzeti kontrolu nad svojim reakcijama. Ako ne želiš da pobjegne glavom bez obzira, ZABORAVI NA BURNE REAKCIJE. Ni mi žene ne volimo burne reakcije muškarca (osobito na početku veze). To može djelovati pomalo očajnički ili čak zastrašujuće, a to svakako želimo izbjeći. Stoga, ako muškarac otkaže spoj u zadnji čas i nazove te tonom nesvjesnog nesretnika, svakako mu trebaš dati do znanja da nisi oduševljena njegovim potezom, ali kako? Prije svega, smiri tenzije. Pobogu, ne ovisi ti život o tom jednom spoju! Potom mu smireno, ali odlučno daj do znanja ono što misliš i osjećaš.

– U redu, shvaćam, ali zamolit ću te da mi drugi puta javiš na vrijeme kako bih mogla napraviti druge planove. 

I PAF

Nesvjesni muškarac odjednom postaje SVJESTAN. Svjestan da se ne može igrati tobom ni tvojim vremenom. Tako jasna rečenica, bez tenzija, optužbi, bez pasivne agresije ili neke vrste očaja. Rečenica koja postavlja granice. Rečenica koja od jednog otkazanog spoja ne pravi BIG DEAL.

Rečenica nakon koje uslijedi trenutak kada ON shvati da nije centar tvojega svijeta.

Samo jedna rečenica, a toliko moćna. 

Trenutak koji je promijenio sve

Ako si muškarcu hladno i jasno dala do znanja da mora poštovati tebe i tvoje vrijeme i pritom mu nisi spočitala da je kao svi drugi, muškarac će ostati pozitivno iznenađen. Potrudit će se da više ne napravi istu pogrešku. Potrudit će se da ti idući put javi na vrijeme, ukoliko treba otkazati ili odgoditi susret. Sasvim sigurno će shvatiti da mu takvo nesmotreno ponašanje ne ide u prilog. Ne biste vjerovale koliko je ovo važno. Toliko važno da determinira dalji razvoj ljubavnog odnosa. 

Znate li što je još zanimljivo? Ukoliko nije navikao na ovakvu reakciju žene s kojom se viđa, njegov interes će tada postati OZBILJNIJI. 

Nastavak slijedi za tjedan dana! 🙂 

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: S.K.Nelly

Fotografija: Josip Čekada

P.S.

NOVO: YouTube emisiju „Na kavi s Nelly“ u kojoj ću odgovarati na vaša najčešća ljubavna pitanja, od sada možete pratiti dva puta tjedno na kanalu S.K.Nelly.

Ako tražite idealan poklon, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću. Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review 2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@sknelly.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave