Od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Facebook

Od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Može li zainteresiran muškarac sasvim neočekivano izgubiti interes? Može. Može li taj isti muškarac promijeniti mišljenje i zaljubiti se u tu istu ženu? Imam dobru vijest – MOŽE. Put od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca POSTOJI. I možete vratiti staru ljubav. Možete postići puno toga, naravno – ako znate KAKO.

U zadnje nekoliko dana svi pričaju o Muškarcu iz snova. Tko je taj tip? I kako ga osvojiti? Pogađate, riječ je o mojoj novoj knjizi, koja će se ubrzo naći i na vašim policama. Dugi dani, noći, tjedni i mjeseci pisanja, rezultirali su knjigom na koju sam jako ponosna, knjigom koja će vas odvesti do željenog cilja u ljubavi. Ljubav je važna. Svatko zaslužuje imati nekoga pored sebe. To ponekad podrazumijeva traženje i osvajanje nove osobe, a ponekad vraćanje i osvajanje bivšeg partnera. Kako god da bilo, sve je moguće.

Zaslužuješ osobu koja će te tretirati s poštovanjem. Zaslužuješ muškarca na kojeg ćeš se moći osloniti. Zaslužuješ pravu vezu. Zaslužuješ pravog muškarca koji će željeti samo TEBE. Zaslužuješ svojeg – Muškarca iz snova.

Ali tko je zapravo muškarac iz snova, kakav je? U ovom kontekstu muškarac iz snova nije lik iz bajke već muškarac koji vas tretira s poštovanjem, onaj koji doista nazove onda kada je rekao da će to učiniti, onaj koji je spreman na sve kako bi vas osvojio. Muškarac iz snova nije određen tip muškarca – on takvim postaje kad je zaljubljen. Drugim riječima, muškarac iz snova je zaljubljen muškarac koji zna što želi i pritom ima jasne i ozbiljne namjere prema ženi u koju je zaljubljen. To je muškarac kakvog će pored sebe poželjeti svaka od nas.

–  Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Drage moje dame, najbolji način na koji vam mogu pomoći u svojim knjigama, kolumnama, i općenito, u svima objavama jest iskrenost. To je ono što ste navikle od mene i to je ono što uvijek možete očekivati. Znate li što ću vam još reći? Ne slušajte svačije savjete. Ne dopustite da vas netko osuđuje jer ne želite isto od života što i ta osoba. Puno vas mi se javlja s raznim dilemama i problemima kojima ne možete objektivno pristupiti jer uvijek postoji ta vražja okolina koja osuđuje i pametuje. 

Ne dozvolite da vas itko osuđuje zbog onoga što želite. 

Ne postoji pravo vrijeme za vezu, zaruke, brak. Niste ništa propustile ako nemate sve ostvareno kao vaše vršnjakinje. Pravo vrijeme za ljubavni uspjeh dolazi onda kada znate kako ostvariti ono što želite na ljubavnom planu. Za sve vas moje drage čitateljice, pravo vrijeme za ljubav je SADA. 

Pravo vrijeme za ljubavnu sreću je vrijeme kada odaberete sebe. 

Ako je vaša trenutna ljubavna situacija naizgled beznadna, ne očajavajte. Imajte na umu da je SVE U VAŠIM RUKAMA. Vi drage moje birate kako će vas muškarac tretirati. Vi drage moje možete ITEKAKO utjecati na svoje ljubavne rasplete.

Može li zainteresiran muškarac sasvim neočekivano izgubiti interes? Može. Može li taj isti muškarac promijeniti mišljenje i zaljubiti se u tu istu ženu? Imam dobru vijest – MOŽE. Put od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca POSTOJI. I možete vratiti staru ljubav. Možete postići puno toga, naravno – ako znate KAKO.

Ako je ikada postojao interes s njegove strane, onda je taj interes moguće i vratiti. 

Ako želite da vas muškarac s kojim se viđate tretira kao djevojku (a ne kao “utjehu” kada je usamljen), to možete postići lako.

Ono što NE MOŽETE, jest skupljati mrvice i sitne znakove pažnje bilo kojeg muškarca i očekivati da će se nešto dogoditi u smjeru u kojem želite da se dogodi. NEĆE SE NIŠTA DOGODITI. Nećete dobiti ono što želite. Osim razočarenja – a to ne želite zar ne? 

Želite li čuti nešto što su mi otkrili muškarci? Kada muškarac osjeti da je žena koja mu se sviđa uvijek prisutna u njegovom životu i da će mu tolerirati svakakvo ponašanje, samo da mu bude blizu, on tada počinje osjećati da može i bez nje. Iako mu se sviđala u početku, iako mu je bila zanimljiva. I tada njegov interes kreće silaznom putanjom. A moglo je biti drugačije.

Previše veza propada zbog nepromišljenih poteza s obje strane. I nema to veze sa sudbinom. Upravo zato je nastala knjiga Muškarac iz snova kao odgovor na vaša pitanja:

  • Kako u njegovim očima postati Ona Prava?
  • Vaš novi sjajan život i kako ga ostvariti?
  • Zašto muškarci odlaze onda kada to najmanje očekujete?
  • Kako vratiti interes muškarca – čak i kada se to čini nemoguće?
  • Zašto neke veze nikada ne postanu ozbiljne, i kako izbjeći zamku veze bez obaveza?
  • Kako vratiti njegov interes ako ste u vezi, braku ili odnosu bez obaveza?
  • Prekid veze kojeg je inicirao on – kako postići da on inicira pomirenje?
  • Što pretvara nezainteresiranog u zaljubljenog muškarca?
  • Što će ga vratiti na vaš prag?

Knjiga je trenutno u pretprodaji, a sve informacije možete naći klikom na link.

U idućoj kolumni ispričat ću vam priču o tri dame koje su me angažirale kao osobnog love coacha i na ovaj način izrazile želju da podijele svoja iskustva s vama, kako biste naučile na njihovim primjerima.

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE