Facebook

Tajna koja će vam promijeniti ljubavni život

Postoji nešto što vam muškarci nikada neće reći – nešto zbog čega se vežu za jednu ženu, a drugoj nestaju s radara. Oni to ne čine namjerno. Nikako. Muškarac često neće znati opširno objasniti zašto mu je jedna žena zanimljivija od druge. Ne očekujte detaljnu analizu. Nije za očekivati da će vam muškarac koji se odlučio za drugu ženu, detaljno objasniti zašto se to dogodilo. Kada izgube interes za određenu ženu, muškarci najčešće kažu „To nije bilo to“ ili ako se zaljube, onda kažu „To je to.“ Ipak, postoji odgovor na to pitanje, a to je tajna koje će vam promijeniti ljubavni život. Što će vas u njegovim očima učiniti onom jedinstvenom, onom koju želi pored sebe, bez obzira na sve? Odgovor nije onaj koji očekujete. Čitajte pažljivo.

Ne ovo nije click bait. Nije ovo jedan od mnogih tekstova na internetu na koje morate kliknuti, a unutra se ne nalazi očekivani sadržaj. To nije u mojem stilu. U mojem stilu je da vam istinski pomognem i da ovo vrijeme koje provedem pišući kolumne, rezultira nečim korisnim, poučnim, informativnim.

 

Tajna-koja-će-vam-promijeniti-ljubavni-život

Prava informacija u pravo vrijeme čini čuda, a ja to najbolje znam.

Moja prva ljubavna razočarenja bila su kao i vaša, nekome mala, meni najveća. Potraga za odgovorima nije bila laka. Nije me imao tko savjetovati. Nitko stručan. Vrlo mlada i vrlo neupućena, tražila sam odgovore. Bilo je tu bezbroj tekstova na internetu, ali često sam ostajala razočarana dobivenim informacijama. Kako bih dobila odgovor na bilo kakvo pitanje, bilo je potrebno pročitati dugu prodajnu stranicu gdje autor ne daje nikakav odgovor. Zato sam krenula u vlastito istraživanje muško ženskih odnosa. I upravo zato znam koliko pravi savjet znači – u pravo vrijeme.

Zašto neke žene s lakoćom osvajaju muška srca, dok druge nikako da uspiju u tome naumu? Muškarci im kradu dragocjeno vrijeme, ali se ne obavezuju ninašto. Zašto?

Odgovor na ovo pitanje nije onaj koji možda očekujete.

Nije ljepota

Ne, nije ljepota. Nisu najljepše noge, najtanji struk, lice iz Voguea. I same ste često „padale“ na muškarce koji nisu klasično lijepi. Nisu imali savršeno isklesano tijelo iz časopisa. Vjerojatno nisu bili ni blizu tome idealu. To je ionako vanjština. Na kraju krajeva, rijetko koji muškarac izgleda senzacionalno. To zapravo nije ni bitno. Fizički izgled je važan i fizička atraktivnost može biti veliki plus kada govorimo o prvom dojmu. Ipak, za razvijanje kvalitetnijeg odnosa između dvoje ljudi, potrebno je mnogo više od toga.

Tajna koja će vam promijeniti ljubavni život? Morate znati što u muškim očima razlikuje onu ženu za koju su se spremni vezati od one s kojom ne žele ništa više od površnog odnosa.

Knjige na akciji

Tajna koja će vam promijeniti ljubavni život

Što će vas u njegovim očima učiniti onom jedinstvenom, onom koju želi pored sebe, bez obzira na sve? Odgovor nije onaj koji očekujete.

Muškarac će se poželjeti vezati za onu ženu pred kojom se osjeća sigurnim izraziti svoje osjećaje, želje, misli…

Pa zašto onda muškarci bježe glavom bez obzira od žena koje ih potiču na izražavanje tih istih osjećaja, želja, misli – od žena koje im u startu nude sigurnost veze?

Zato što nije u pitanju ta vrsta sigurnosti. Da razjasnimo.

Muškarci se žele osjećati sigurnima pored žene. Žele osjećati da ih ta žena neće ismijati kada izraze svoje emocije. To je žena koja ih ohrabruje da budu najbolja verzija sebe i pritom ih ohrabruje da mogu biti svoji, ponekad snažni, ponekad ranjivi. To je žena koja ih čini snažnima i kada su najranjiviji.

ALI NE NA NAČIN DA SRLJA U VEZU.

Drage moje dame, valja razlikovati „žene spasiteljice“ o kojima ste imale priliku čitati u knjizi Muškarac u šaci od žena koje su uspješne na ljubavnom polju. Žene spasiteljice samovoljno preuzimaju ulogu majke, muškarca guše pretjeranom brigom i nikada za to ne dobiju hvala. Postoje i žene koje neumorno trče za muškarcima i ponašaju se kao da su na audiciji za suprugu.

Sve to ne ohrabruje muškarca da se otvori i poželi emotivno vezati.

Muškarac će se vezati za ženu pred kojom se osjeća sigurnim biti svoj, ali tome prethodi nešto drugo.

INTERES.

Da, dobro ste pročitale drage dame. Interes.

Ona žena koja zainteresira muškarca na način da mu ostavi dovoljno vremena i prostora da ju osvaja, a pritom ga zna ohrabriti i učiniti da se osjeća cijenjenim, ona je ta. To je žena s kojom on želi podijeliti svoje najdublje misli. Ona je žena s kojom se on želi povezati.

[booking_product_helper shortname=”booking lovran”]

Sigurnost

Sigurnost tada počinje igrati veliku ulogu.

Ako je muškarac motiviran ući u vezu bez pritiska, on se osjeća nagrađenim. A ako se pred tom istom ženom osjeća sigurnim podijeliti svoje emocije, tada počinje osjećati da bi to moglo biti to.

Suprotno tome, muškarci mogu biti jako okrutni prema nesigurnim ženama i onima koje smatraju da im oni nešto duguju. Istovremeno, ti isti muškarci u stanju su skidati zvijezde s neba onima koje su uspjele zadržati njihovo zanimanje; te žene su zvijezde u njihovim očima.

Stoga drage dame, ne srljajte. Ne nudite sigurnost veze frajerima koji su tek ušli u vaš život. Pustite ih da se izbore za sebe. Kasnije će znati cijeniti sigurnost koju osjećaju pored vas, onda kada s vama požele podijeliti svoje dublje misli.

Ono što je za vas drage moje, zanimljivo jest da se neke stvari mogu popraviti. Amadea, žena o kojoj sam u proteklo vrijeme puno pisala, pravi je primjer takve promjene. Njezina preobrazba od nesigurne žene do one za koju se muškarac želi vezati, može poslužiti kao inspiracija svima vama koje želite promijeniti način na koji vas muškarci doživljavaju.

Ako želite znati još više na ovu temu i savladati gradivo s odličnom ocjenom, savjetujem vam da pročitate knjigu Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Najnovije s Youtubea

Povezane objave