Kako promijeniti ljubavni život na Valentinovo

Facebook

Kako promijeniti ljubavni život na Valentinovo

Promjena. Svaka od vas ju priželjkuje ako je barem mala promjena nabolje. Bilo da ste u vezi ili solo, svaka od vas želi neki korak dalje, neko lijepo iznenađenje ili pomak na ljubavnom planu. Valentinovo je samo jedan dan kada se obilježava dan zaljubljenih, no cijela veljača slovi kao mjesec ljubavi, mjesec zaljubljenih. Koja god bila tvoja situacija, ne možeš pobjeći od srca koja ukrašavaju gradove koja su često podsjetnik da kod tebe baš i ne cvatu ruže na ljubavnom planu. Postavlja se pitanje: kako promijeniti ljubavni život na Valentinovo? I nije stvar u Valentinovu, svaki dan je prilika da promijenimo ljubavni život. No kada već govorimo o ljubavi, zašto ne iskoristiti Valentinovo kao podsjetnik da itekako možemo unijeti željene promjene u ljubavni život – ako znamo kako.

Sve smo u nekoj fazi života bile suočene s istim ili sličnim izazovima i sve mi ITEKAKO možemo drastično poboljšati svoje izglede na ljubavnom polju. Svaka od vas može naučiti kako se postaviti i dobiti svu željenu ljubav, pažnju te ostvariti sretan i skladan ljubavni odnos. Ne, nijedna od vas nije rođena da bi bila rezerva, druga opcija ili nebitna. To nije stvar loše sreće, zle sudbine ili bilo koje vanjske sile. To je stvar ODABIRA.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

 

Kako-promijeniti-ljubavni-život-na-Valentinovo

 

Pismo čitateljice

Draga Nelly, obraćam ti se jer sam očajna. Bliži se Valentinovo koje je za mene samo još jedan podsjetnik da nemam sreće u ljubavi. Mislila sam da sam konačno pronašla muškarca za nešto ozbiljno. Ali kako se bliži Valentinovo, on je sve hladniji i ne pokazuje nikakav interes da me negdje izvede. Spominje društvo i kako planira na skijanje s dečkima. Javlja se samo kada se ja javim prva, a nekad mi ni ne odgovori na poruku. Ne izvodi me na javna mjesta i kada se viđamo, to je samo kod njega ili kod mene doma. Vezala sam se za njega i zato me boli ova situacija. Razmišljala sam o tome da mu najavim neko iznenađenje za Valentinovo pa možda odustane od putovanja s prijateljima. Ne znam kako da ga nagovorim da ostane sa mnom. Što da radim? Bojim se da ću ga izgubiti. Očajna sam. Volim ga.

Ovo je tipična situacija u koju se žene dovedu onda kada zaslijepljene vlastitim osjećajima ne vide realnost situacije. Zanemaruju prve znakove nepoštovanja od strane muškarca do te mjere da toleriraju njegovo loše ponašanje. Manjak inicijative s njegove strane ili pak viđanje u četiri zida odjednom postaje „normalno“, jer ona pristaje na „ono što se nudi“, a pritom osjeća golemu frustraciju postojećim odnosom. Pokušava ga nagovoriti i pridobiti ulaganjem dodatnog truda, dok se on trudi sve manje i manje jer uviđa da se ne mora truditi. Ona ga pokušava osvojiti svojom ljubavlju, a on joj ne uzvraća jer ne osjeća isto. Poanta priče jest:

To što ti njega voliš neće natjerati njega da zavoli tebe. Očajnički potezi s tvoje strane ga neće zadržati, nego udaljiti jer on ne želi biti primoran ući u vezu.

Zašto daješ popust na svoje dostojanstvo

Ako se nalaziš u ovakvoj i sličnoj situaciji, onda se najprije zapitaj – Zašto daješ popust na svoje ljudsko dostojanstvo? Zašto samu sebe stavljaš u koš rezervne, nebitne, zadnje? Je li taj muškarac uistinu vrijedan toga? Naravno da nije.

Ponižavanje nije ljubav. Klečanje na koljenima nije ljubav. Ponašanje uzrokovano očajem nije ljubav. Takvo ponašanje predstavlja manjak samopoštovanja i ne možemo to upakirati pod ljubav.

Ljubavni odnos se temelji prije svega na poštovanju, a u zdravom ljubavnom odnosu samopoštovanje prethodi svemu. Najprije trebamo poštovati sebe na način da ne pristajemo na sve kako bismo zadržali određenu osobu. Upravo pristajanje na sve vodi ka gubitku te osobe.

Ako je u pitanju emocionalno nezreo, narcisoidan, toksičan muškarac, tada je moguće da neće tako lako doći do prekida, jer on traži ženu s manjkom samopouzdanja i samopoštovanja. To je žena s kojom će toksičan muškarac lako upravljati. No oni kvalitetni muškarci neće dugo ostati. Kvalitetan, samopouzdan muškarac traži ženu koja cijeni sebe. Jer ako uvidi da žena koja mu se sviđa ne poštuje sebe-  u nastojanjima da ga zadrži, vrlo brzo će krenuti u potragu za nekom drugom ženom.

Kako promijeniti ljubavni život na Valentinovo? Počni cijeniti sebe. Sve počinje od toga koliko cijenimo sebe. To nije nešto što možemo preskočiti i zanemariti.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Kako promijeniti ljubavni život na Valentinovo

Valentinovo samo po sebi nije dan koji bi vam trebao predstavljati opterećenje, ali može biti podsjetnik za sagledavanje vlastite situacije. Žena u ovoj priči očigledno nije sretna. Upala je u začarani krug nagovaranja i uvjeravanja muškarca da ju treba voljeti. No stvari nažalost ne funkcioniraju tako.

Općenito, ako muškarac nema namjeru s vama provesti Valentinovo, to je znak da gubite vrijeme – ili na krivog muškarca ili na nesretne strategije i manipulacije.

U ovom slučaju, žena iz priče, stalno djeluje u muškoj energiji, trudi se maksimalno, a njegovu inertnost nagrađuje dodatnim trudom. Čak i da je riječ o kvalitetnom muškarcu, on se može ponašati bezobzirno jer mu ona to dopušta. Nikada mu nije pokazala granice pa on ni ne misli da čini nešto loše time što ju ne zove i nikamo ne izvodi. On spaja „ugodno s korisnim“ i nalazi se s njom kada želi seks, a pritom ostavlja otvorene opcije da naiđe ona prava. Time što joj se ne javlja svakodnevno, daje joj do znanja „neće biti ništa od nas“ i smatra da je korektan. Ona smatra da će joj se njen trud kad-tad isplatiti jer će on uvidjeti kako mu je lijepo s njom, no to se neće dogoditi.

Kako promijeniti ljubavni život na Valentinovo? Neka ovo Valentinovo bude tvoja prekretnica, dan kada ćeš odlučiti unijeti željene promjene u svoj život. Neka ovo bude prvi dan tvoje sreće, kada ćeš donijeti odluku da budeš sretna. Donesi odluku da ćeš od sada pametnije.

Da, ljubavni život može biti prekrasan

Muškarac koji te ne namjerava izvesti nikamo na Valentinovo nema s tobom ozbiljne namjere. Stoga, imaš dvije opcije:

  1. Postaviti granice i reći mu da ti ovakva vrsta odnosa ne odgovara, a potom krenuti dalje
  2. Krenuti dalje odmah bez puno objašnjenja ako smatraš da si mu već dala do znanja što želiš

Ako mu je imalo stalo, on će te naći. U protivnom, ne gubiš ništa jer ionako nemaš ništa, barem kada je on u pitanju. Ljubavni život može biti prekrasan onda kada postoji uzajamna ljubav, poštovanje i uvažavanje. Kada samo jedna strana ulaže trud, u ovom slučaju žena, tada postojeći odnos u najboljem slučaju vodi u vezu bez obaveza – nikako u kvalitetnu vezu.

Kako promijeniti ljubavni život na Valentinovo? Odluči da ćeš ovaj put odabrati sebe i da nećeš čekati da ti određeni muškarac pokloni malo pažnje. To malo pažnje ionako nije dovoljno i ne vodi nikamo. Iskoristi ovaj dan da jasno definiraš svoje želje kako bi ih što jasnije mogla izraziti. Sjedni na mjesto vozača u svojem životu. Biraj svoj put i ne dopusti da te drugi vozaju kamo oni žele.

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Postani ona prava pravom muškarcu

Muškarac se neće vezati za ženu koja mu je dobra, pogodna, prikladna. Neće cijeniti ženu s kojom je sve lako. Ona će mu i dalje biti lijepa, privlačna, zanimljiva, ali zbog nje srce neće iskakati iz grudi. Pomisao na nju u njemu neće izazvati uzbuđenje i onu ludu želju koja je pokretač svega. Taj isti muškarac često neće ni znati objasniti točan razlog zbog kojega mu je splasnulo oduševljenje oko te žene. On će samo znati da mu to nije to.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Upravo zato ovaj odnos ne napreduje, i žena iz priče ne dobiva ljubav koju traži. Možda je ona tome muškarcu i draga i simpatična, ali ju ne vidi kao buduću djevojku. Barem ne sada kada njezino ponašanje ukazuje na manjak samopoštovanja. Takvo ponašanje je ubojica privlačnosti i upravo zato takvi odnosi ostaju na površnoj razini, a završavaju kada naiđe neka nova zanimljiva osoba.

Kako promijeniti ljubavni život na Valentinovo ili na bilo koji drugi dan? Osvijestite se i prihvatite realnost situacije. Odlučite da ćete od danas pametnije i drugačije. I držite se toga. Neka ovo Valentinovo predstavlja dan odluke, a sve počinje odlukom.

Više o ovoj temi poslušajte u mojem najnovijem YouTube videu klikom na LINK.

SUPER AKCIJA: Za ovo Valentinovo poklonite si novi sretniji, ljubavni život!

Drage moje predivne dame! Ako usvojite samo ove savjete, na dobrom ste putu da napravite značajnu promjenu u svojem ljubavnom životu, a ako želite drastičnu promjenu i potpuni preokret u svojem ljubavnom životu, a još uvijek nemate svoje primjerke mojih knjiga koje su do sada promijenile ljubavni život tisućama i tisućama žena, ovo je prilika da ih nabavite na SUPER AKCIJI POVODOM VALENTINOVA!  Naručiti možete u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK, a birate između eKnjiga i tiskanog/štampanog izdanja.

Prednost eKnjiga koje se šalju na vaš mail u .PDF formatu jer to što ih možete čitati ODMAH i ne trebate čekati na poštara! Ako ste pak ljubiteljice standardnih tiskanih knjiga, ne brinite, knjige se šalju u cijeli svijet, te nakon slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke.

*AKCIJA VRIJEDI SAMO DO 14.02.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

 

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Uspjeti je zapravo lako

Uspjeti je zapravo lako Uspjeti je zapravo lako. I u životu i u ljubavi. Naravno, ako znaš kako. Iz mojeg iskustva, uvijek i najbolje prolaze oni koji su spremni poslušati

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE