Facebook

Što učiniti kada ti muškarac ostavlja „seen“

Dopisivanje. Poruke. Tipkanje. Novo digitalno doba. Pandemija, izolacija. Neki uspješno dejtaju online, dok su neki izgubljeni u zemlji tipkanja. Sva sreća postoji rješenje. Vi drage dame možete naučiti kako iskoristiti dopisivanje sebi u prilog. Zato je prije svega važno da razumijete muškarce i njihov način komunikacije. Važno je da ne lutate u jednosmjernim ulicama upornog traženja ljubavne sreće i da ne inzistirate na krivim ljudima. Danas ćemo govoriti o porukama koje su pročitane i neodgovorene. Što učiniti kada ti muškarac ostavlja „seen“?

Muškarac koji vam „ostavlja seen“ (odnosno pročita vaše poruke i ne odgovori ništa) – nije zainteresiran. Ako šalje kratke odgovore (npr. samo OK ili neki emotikon kao što je palac gore), a ne postavlja pitanja, također nije zainteresiran.

 Isječak iz NOVOG ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem

Što-učiniti-kada-ti-muškarac-ostavlja-seen

 

Drage moje dame, gotovo sam sigurna da sve vi znate što znači kada ti netko ostavi „seen“. Za one koje ne znaju, to znači da je osoba s druge strane pročitala tvoju poruku, ali ti nisi dobila nikakav odgovor. I sve je to ok ako nisi dobila odgovor odmah. To ne znači da ga nećeš dobiti. To može značiti da osoba s kojom se dopisuješ trenutno nije u mogućnosti odgovoriti (zbog posla i sl.), ali će odgovoriti prvom prilikom. No što kada odgovor izostane? Što kada ta osoba, taj muškarac koji ti se sviđa ima običaj – ne odgovoriti? Stvari su zapravo vrlo jasne.

Muškarac koji ne odgovara na tvoje poruke baš i nije zainteresiran.

O ovome sam detaljno govorila u novom ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem., koji je nastao kako bih vam pomogla da u kratko vrijeme promijenite način na koji se dopisujete i efekte koje postižete dopisivanjem.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Što ako ti šalje kratke odgovore

Drage dame, ako vam muškarac u većini slučajeva šalje kratke odgovore, tipa – OK, to također znači da baš i nije zainteresiran. Na taj način on nastoji biti ljubazan i ostaviti otvorena vrata da vam se može javiti onda kada to poželi (ako poželi).

Eh da, nije fer, znam. Ne bi li bilo fer da je muškarac od početka iskren i da vam jasno daje do znanja da nije zainteresiran. Da, bilo bi fer, ali koliko vas uistinu želi čuti istinu na taj način. – Sorry, ali ne zanimaš me. Nisi mi dovoljno interesantna. Malo bolno, zar ne? Previše bolno, čak i ako dolazi od strane muškarca kojeg jedva poznaješ.

Na kraju krajeva, poruka je ionako jasna. Ne trebate biti previše vješte u čitanju između redova kako biste odgonetnule što znače kratke i nezainteresirane poruke. I same ste slale takve poruke muškarcima, zar ne?

Što učiniti kada ti muškarac ostavlja „seen“

No dobro, što učiniti ili što ne činiti kada upadnete u takvo jednosmjerno dopisivanje? Bilo da vam muškarac ne odgovara na poruke ili šalje kratke poruke, ono što trebate učiniti je vrlo jednostavno.

Ne forsirajte komunikaciju. Imajte na umu da se svaki muškarac može javiti onda kada to želi.

Naime, ako ti uvijek postavljaš pitanja, a on ili kratko odgovora ili ne odgovori ništa  – ti se zapravo dopisuješ sama sa sobom. I od toga, draga moja, nemaš ništa.

Ako ti uvijek iniciraš komunikaciju, postavljaš pitanja, namećeš teme, a on samo reagira ili ne reagira – vi nemate dvosmjernu komunikaciju – dijalog, već samo monolog. Drage moje dame, bilo kakav vid forsiranja komunikacije daje vam etiketu žene koja ne cijeni sebe. I samim time stavljate pečat na taj odnos jer da bi se muškarac u vas zaljubio, on mora čeznuti za vama, on mora tražiti načine kako da vas impresionira i kako da vas osvoji.

Dakle, što učiniti kada ti muškarac ostavlja „seen“? Napravite korak unatrag – smjesta. Ovo je crveno svjetlo koje ne biste trebale ignorirati. Uostalom, vaša intuicija vam govori da nešto nije u redu. I nije. Sabotirate same sebe i trošite vrijeme na krive stvari. Umjesto da se bavite sobom i da ulažete trud u onu prekrasnu najbolju verziju sebe, vi vučete za rukav nekog muškarca koji vas vidno ne želi.

Knjige na akciji

Ima li nade za preokret

Žao mi je drage moje, ali moram biti bolno iskrena. Tako stoje stvari. Labavi odgovori ukazuju na labav interes. Muškarac koji je zainteresiran, postavljat će razna pitanja – čak i ako je sramežljiv. I oni najsramežljiviji muškarci naći će način da postave pitanje, osobito putem poruka. Poruke su tu da olakšaju komunikaciju i onima koji nisu vješti zavodnici jer imaju dovoljno prostora da osmisle pitanje ili odgovor. Dakle, izgovora nema.

No ima li nade? Može li se muškarac koji je izgubio interes ponovno zainteresirati? MOŽE, ali ne forsiranjem komunikacije s tvoje strane.

U knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca objasnila sam kako postići da se muškarac u vas bezglavo zaljubi, čak i ako je izgubio interes. Naime, muškarca nikada nećete natjerati ili nagovoriti da poželi biti ili ostati s vama. Možete ga samo, jedino i isključivo motivirati.

Ako želite da se muškarac u vas bezglavo zaljubi, onda u njegovim očima morate biti glavna nagrada, rijetki dijamant… Vaša vrijednost u njegovim očima mora porasti, a forsiranjem komunikacije činite to da vaša vrijednost opada.  Na taj način same sebi podmećete nogu i često ovo biva preneseno iz odnosa u odnos. Zato vam se može učiniti da nemate sreće u ljubavi, a zapravo imate obrazac ponašanja koji vam donosi iste rezultate.

Što učiniti kada ti muškarac ostavlja „seen“? Probudi se. Prestani mu tipkati. On ima tvoj broj. Ima mobitel koji zna koristiti onda kada to želi. Ako je imalo zainteresiran, zapitat će se gdje si nestala. I javit će se sam. Toliko je jednostavno.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link. Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave