Što učiniti kada se odbjegli muškarac počne javljati

Facebook

Što učiniti kada se odbjegli muškarac počne javljati

Kako ponovno zainteresirati muškaraca koji je izgubio interes pitanje o kojem sam govorila u prošloj kolumni. Zapravo je gotovo cijela knjiga Muškarac iz snova napisana na tu temu. Neke muškarce treba zauvijek prekrižiti, no nekima ipak treba dati šansu. U životu nije sve crno bijelo, i samim time, odnos ponekad može postati bolji s tim istim muškarcem koji je nestao.  Kako ponovno zainteresirati muškaraca koji je izgubio interes? Trebate ga zbuniti. Neka ne zna na čemu je. A što učiniti kada se odbjegli muškarac počne javljati? Čitajte pažljivo.

 

Što-učiniti-kada-se-odbjegli-muškarac-počne-javljati

Drage moje dame, prošla kolumna je pisana prema vašem odabiru teme pa tako i ovotjedna kolumna donosi odgovore na pitanja koja vas najviše zanimaju. Kako biste što bolje razumjele muškarce, morate znati što njima prolazi kroz glavu onda kada odlaze i onda kada se vraćaju. Kada vas muškarac kojeg jedva poznajete olako odbaci i kada vam se prestane javljati, ne ispitujte pitanja već krenite dalje bez puno galame. Ako nije bilo drame, prozivanja, okrivljavanja, on će se javiti. U prošloj kolumni sam spomenula da mu morate postaviti IZAZOV, a danas ćemo govoriti o tome malo detaljnije. Ono što morate imati na umu jest sljedeće:

Muškarac koji se ponovno zainteresirao i počeo javljati – i dalje ne misli i ne planira ništa ozbiljno. On se naprosto javlja iz znatiželje ili zato što njemu nije krenulo onako kako je zamislio. Pritom je primijetio da se kod tebe nešto zanimljivo događa.

Ne, nije stvar u glumi

Drage moje žene, molim vas, budite pametne! I čitajte s razumijevanjem. Onda kada vas savjetujem da pokažete muškarcu kako vaš život ide dalje i bez njega, to ne znači da trebate glumiti sreću niti planirati igrokaze. To naprosto znači da se morate pobrinuti za svoj život, za svoje veselje i zabavu. Ako muškarac nije shvatio da ti treba donijeti cvijeće na važan datum, ako nije shvatio da virtualni cvijet neće zamijeniti onaj pravi, onda si taj cvijet možeš kupiti i sama. Ako nema njegovog poziva na večeru, a netko drugi te zove (novi udvarač ili prijateljica), izađi i zabavi se!

Tvoje društvene mreže ne trebaju biti otvorena knjiga, ali možeš tu i tamo objaviti neku zanimljivost. Muškarac koji ti se ne javlja danima nije zaslužio da ga strpljivo čekaš, a osobito ne da mu se opravdavaš za svaki svoj korak, onda kada se udostoji javiti.

Izađi, provedi se, objavi koju fotku na društvenim mrežama, koja će ga potaknuti na razmišljanje. Kada vidi da tvoj svijet bez njega nije stao, javit će se barem s porukom.

Knjige na akciji

Što učiniti kada se odbjegli muškarac počne javljati

Postavlja se pitanje: što učiniti kada se odbjegli muškarac počne javljati? Ništa specijalno. Komunicirati normalno bez pretjeranog oduševljenja i bez ljutnje.

Odgovori mu ljubazno bez pretjeranog interesa za njegov život.

I što će se onda dogoditi?

On će pokušati na tebe prebaciti „lopticu nejavljanja“. – Gdje si ti, što se ne javljaš? – upitat će. Mnoge žene na ovo pitanje polude i krenu mu objašnjavati da je on taj koji se ne javlja. Samo postoji jedan problem. On to već zna. Zna da se nije javljao. I vrlo vjerojatno se ni neće nastaviti javljati kada sazna po kojim sve stavkama je kriv. Zašto?

On će lako učvrstiti svoju odluku za odlaskom jer se još uvijek za tebe nije emocionalno vezao.

Je li to fer? Nimalo. No, to nije ni bitno. Muškarci su naprosto takvi, brzo mijenjaju mišljenje, lako gube interes i miču se što dalje od drame. Iako su oni krivi za štošta. Iako nisu bili fer. Tako stoje stvari.

Upravo zato, nejavljanju muškarca kojeg tek upoznaješ, ne treba pridavati značaj. Tada će on poželjeti biti ponovno značajan.

Što učiniti kada se odbjegli muškarac počne javljati? Dat ćeš mu priliku da se dokaže.

[booking_product_helper shortname=”booking lovran”]

Nova prilika

Ono u čemu mnoge žene griješe jest u procjeni muškarca „povratnika“. Naime, kada je muškarac u povratku, to uopće ne znači da se on odlučio vratiti. On je samo ponovno zainteresiran ili znatiželjan.

Tu mnoge žene griješe. Umjesto da mu daju novu priliku da se potrudi, mnoge žene muškarcima nastoje olakšati put do sebe. Objašnjavaju gdje su bile, šta su radile i da se nisu viđale s drugim muškarcima dok njega nije bilo. Nude kavu, čaj i razgovor.

I eto ti njega – opet ga nema.

Zašto? Nije dobio poticaj da se izbori za sebe. Nije dobio motivaciju. Dobio je zeleno svjetlo žene, koja ne samo da mu daje novu priliku, već čini sve da mu olakša put do sebe. A to je velika greška.

Drage dame, muškarcu koji se vraća u vaš život trebate dati priliku, ali ne i olakšati put.

Muškarci zapravo ne žele lak put. Barem ne na duge staze. Svaki muškarac će više cijeniti onu ženu za čiju se pažnju morao izboriti. I u konačnici, kada u tome naumu uspije, osjećat će se kao Supermen.

Što učiniti kada se odbjegli muškarac počne javljati? Dajte mu priliku. Motivirajte ga da vam udovolji na razne načine. I onda ga pohvalite za trud, bez ikakvih obećanja i garancija.

Toliko za danas, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave