Kako ga zaintrigirati u samo nekoliko sekundi?

Facebook

Kako ga zaintrigirati u samo nekoliko sekundi?

Muškarac koji ne pokazuje interes. Muškarac koji je izgubio interes. Ili pak muškarac koji ne zna ni da postojiš. Kako ga zainteresirati brzo, spontano, prirodno? Ovo je pitanje koje mi često postavljaju prijateljice, poznanice, čitateljice… Ključ dobivanja interesa muškarca je vrlo jednostavan: da biste potaknule interes muškarca, najprije ga trebate zaintrigirati.  Tema današnje kolumne je: Kako ga zaintrigirati u samo nekoliko sekundi?

Uvod u razgovor

U prošloj kolumni dotaknuli smo temu – Kako postići da on “lovi” tebe?

Zaključili smo da je ok pokazati muškarcu da ti je privlačan. OK je pokazati interes. ALI TREBA ZNATI KADA OTIĆI. POŽELJNO je započeti zanimljiv razgovor, ali taj razgovor ne smije trajati vječno – recimo ako razmijenite par zanimljivih rečenica, odlučite se vratiti svojem društvu i ostavite ga zainteresiranog – jamčim vam da će “doći po još”.

– Što da mu kažem i kako da ga zainteresiram? – upitala me moja prijateljica Barbara, ispijajući koktel u jednom od popularnih gradskih klubova, promatrajući tipa koji također tamo već neko vrijeme zalazi. Visok, zgodan, pomalo atletske građe – bio je definitivno Barbarin tip (i tip svake druge žene 😀 ) . 

– Zasigurno možeš učiniti nešto više osim što ga promatraš iza šnite ananasa (na Pina Coladi) – odgovorih joj. Zapravo, odi sada do njega i pokaži mu da postojiš. To će biti dobar početak – odgovorih joj u humorističnom tonu.

Poznavajući moj sarkazam, Barbara se nasmijala, komentirajući – Da, evo trčim! Reći ću mu da ga već dugo gledam i da je vrijeme da stokiranje pređe u nešto više od toga.

– Hmm … možeš i tako, čak bi i “upalilo” da to izvedeš na PRAVI NAČIN, odgovorih joj.

– Nemoj me zezati, uzvratila je ispijajući gutljaj koktela, dok je bacila kratki pogled na frajera naslonjenog na šank. I što je uostalom PRAVI NAČIN? – upitala je znatiželjno.

Vjerujem da se i mnoge od vas sada pitaju – što je pravi način? Kako uspostaviti komunikaciju s muškarcem kojem se želiš svidjeti?

Vrlo jednostavno: LEŽERNO. OPUŠTENO. I POMALO ZAIGRANO. 

Da li me pratite? Pokazat ću vam točno što mislim time na primjeru Barbare. Ovo je jako efikasno – stoga, čitajte pažljivo ;).

Kako ga zaintrigirati u samo nekoliko sekundi?

Hmm.. ZAIGRANO? Što time želim reći?

Drage moje dame, upoznavanje, koketiranje, kreiranje prvih dojmova o osobi .. sve je to jedna vrsta igre – zabavne igre – ako pitate muškarce. Igra koju NE TREBA SHVATITI OZBILJNO. Drugim riječima, ako muškarcu pristupiš ozbiljnog izraza lica i započneš komunikaciju ozbiljnijim temama, želeći da te shvati “ozbiljno”, velika je vjerojatnost da dotični neće osjetiti onu iskru koja je potrebna da komunikacija krene korak dalje. Čak i ako je frajer vrlo ozbiljan poslovni čovjek, ne želimo da se osjeća kao da je na poslu, zar ne?

PRVE SPOJEVE I UPOZNAVANJA NE TREBA SHVAĆATI OZBILJNO. ŠTO LEŽERNIJE, TO BOLJE.

– No dobro, mislim da sam zainteresirana za još jedan koktel. To znači da će jedna od nas dvije morati prošetati do šanka i naručiti da ne čekamo konobara. Ako odem ja i pokažem ti kako naručiti cugu i zainteresirati frajera, možda će frajer krivo shvatiti – prozborih kroz smijeh. – Štoviše,  sigurna sam da će krivo shvatiti. Haha. Odi sada, odmah, sada je prilika! – rekoh joj odlučno.

Barbara me pogledala pomalo zbunjeno, popila gutljaj Pina Colade rekavši – OK, hajde da vidimo, što mi je činiti?

Nakon što sam ju ohrabrila i dala joj upute, odlučila sam ipak otići s njom do šanka, iako sam se držala po strani – ali dovoljno blizu da čujem što se događa.

– Oprosti, mogu li se progurati na samo dvije sekunde da naručim piće? – upitala ga je, ljupko i simpatično.

– Možeš i na više od dvije sekunde, uzvratio je gospodin ZGODNI, a pritom se široko nasmijao.

– Mogu? – upitala je u koketnom tonu. Da sam ovo znala prije, hmm… ne bih morala čekati … da naručim.

– Nisi imala pravu informaciju, odgovorio je, promatrajući je s interesom te odmah pozvao konobara i naručio piće.

Ovdje dakako nije bila namjera da frajer naruči/plati cugu, no obzirom da se i to dogodilo – to ukazuje na njegov interes što je i više nego dobro.

– O pa hvala, uzvratila je, ja nikad ne uspijevam ovako brzo naručiti – zahvalila se u vrlo zaigrano-koketnom tonu.

I pogodite što? Frajer se zainteresirao. INSTANTNO.

Obratite pozornost na zadnju rečenicu. Rečenicu koja će osvojiti njegov interes u samo nekoliko sekundi. Čak i ako djeluje kao besramno laskanje, muškarcu će goditi spoznaja da je “spasio damu u nevolji” – odnosno da je učinio nešto bolje ili brže nego što bi učinila ona.

A što je bilo dalje? Ne propustite novu kolumnu, a do tada isprobajte ove male komunikacijske taktike i javite mi kako je prošlo. Dogovoreno?

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

Kako-pronaci-ljubav-do-ljeta-SKNelly-web

Kako pronaći ljubav do ljeta

Kako pronaći ljubav do ljeta Umorna si od svega, od novih pokušaja, od lažnih priča, od muškaraca koji ti svašta obećavaju, a na kraju ništa ne ispune? Svaki puta kada

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE