Facebook

Što muškarci misle, a što govore

Često se pitaš što je on mislio time što je rekao? Vodiš duge rasprave s prijateljicama i tražiš sva moguća rješenja zagonetke zvane – muškarac- Muškarci su zapravo vrlo jednostavni i lako je dešifrirati što su željeli reći čak i onda kada to umotaju u „fini celofan“  Što muškarci misle, a što govore? Idemo vidjeti.

Kada žele sjediti na više stolica, muškarci igraju svoju provjerenu igru (osobito ženskari), a žene koje ne razumiju što se događa, bivaju prve izbačene iz te igre.

 Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Što-muškarci-misle-a-što-govore

 

Drage moje dame, ako ste se ikada pitale: što je pisac (muškarac) želio reći, ova kolumna mogla bi vam olakšati puno toga i uštedjeti puno vremena provedenog u analizi.

Što muškarci misle, a što govore? Muškarci često kažu ono što misle, no nerijetko misle jedno, a govore drugo. Zašto je tako? Zato što je njima tako lakše i jednostavnije.

Primjeri iz knjige Muškarac u šaci

Muškarac će ići pješice preko cijeloga svijeta ako smatra da ste vi ta. U suprotnom, ako smatra da to niste, postoje brojni načini da izmigolji iz vašeg zagrljaja.

Što muškarci misle, a što govore? Uglavnom su u izboru uvijek isti, provjereni načini:

  1. Nejavljanje (scenarij: najbolje da se pritajim jedno vrijeme – ako joj se ne javim ili prorijedim javljanje, malo ću zahladiti odnos, a uvijek joj se mogu opet javiti jer nećemo završiti odnos u svađi). 2. Trenutno sam pretrpan obavezama (scenarij: ovo je najbezbolniji način da je se riješim).
  2. Nisam tip koji želi vezu (scenarij: ne želim vezu s njom jer je prenaporna, ali joj to ne mislim reći direktno kako bih izbjegao dramu).
  3. Nisam spreman za vezu (scenarij: viđao bih se i dalje neobavezno, ali nije me dovoljno privukla da bih ušao s njom u vezu).
  4. Živimo predaleko (scenarij: imam još neke aktualne kombinacije koje mi se motaju po glavi i nisam siguran isplati li mi se dolaziti/putovati zbog nje).
  5. Mislim da bi svatko trebao krenuti svojim putem (scenarij: najbolje je odmah napraviti rez, nadam se da mi se sada neće rasplakati)

 

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Nisam se zaljubio

Nisam se zaljubio zapravo znači upravo to – nisam se zaljubio.

Znam, teško je prihvatiti takvu vrstu odbijanja, kada ti muškarac jasno govori da nije zaljubljen u tebe – no kada to učini, najčešće je u pitanju istina. Ipak, to ne mora značiti da se neće nikada u tebe zaljubiti. U knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca govorila sam o tome kako postupiti u takvoj situaciji i ponovno zainteresirati muškarca. To je dakako jedna opcija, dok je druga naprosto krenuti dalje.

Nisam siguran što želim

Ovo je jedan od omiljenih muških izgovora kojima se služe da odgode mogućnost ulaska u vezu i ozbiljnijeg vezivanja. Naime u većini slučajeva to znači sljedeće:

Muškarac koji ne zna što želi, nije siguran da li želi biti s tobom.

I ne, nema izgovora. Ne tražite izgovore za muškarce koji su stalno zbunjeni i u neznanju. Čak i oni sramežljivi, smotani muškarci znaju se izboriti za sebe onda kada žele određenu ženu pored sebe. OK?

Kako saznati što on želi objasnila sam u jednoj od prethodnih kolumna pa ukoliko već niste, svakako ju pročitajte.

Knjige na akciji

Želim tebe pored sebe, sada i za sva vremena

Kada ćeš znati da on želi vezu? Reći će ti to, jasno i glasno bez uvijanja. Ili će ti pokazati svojim ponašanjem. Uglavnom, tu neće biti zabune, sve će biti jasno.

Kada te muškarac želi pored sebe, sada i za sva vremena, on će ti to jasno dati do znanja, bez rečenica upakiranih u maglu. Vrlo je jednostavno.

Ukratko, možemo reći da je cilj muškarca biti solo i ne vezati se dok ne naiđe ona prava jer muškarci se potajno boje da će „zaglaviti“ s pogrešnom ženom. Zato na najmanji znak uzbune bježe glavom bez obzira ili smišljaju izgovore kojima si ostavljaju odškrinuta vrata ako „požele navratiti“.

Što muškarci misle, a što govore? Kada im je neugodno reći pravu istinu, muškarci nerijetko uljepšavaju realnost i kažu nešto što će proći bezbolnije. Onda kada uistinu žele vezu ili korak dalje u vezi, bit će direktni i jasni, i reći će ono što žele bez uvijanja.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.  Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Kako postići ljubavni preokret

Kako postići ljubavni preokret Nisi zadovoljna s trenutnom ljubavnom situacijom. Možda si sama i ne znaš kako, ni gdje nekoga upoznati. Moguće je i da se nalaziš u lošoj vezi

Nastavi čitati

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE