Facebook

Kako saznati što on zapravo želi

Njegovo ponašanje je zbunjujuće. Šalje ti dvostruke signale. Kada ste zajedno, govori ti lijepe stvari. Lijepa si, prekrasna, pametna, posebna, nikada prije nije upoznao takvu ženu… To su riječi koje ti upućuje kada ste zajedno, ali već sutradan krši sva obećanja jer ga nema na radaru. Što on zapravo želi? Postavlja se pitanje: kako saznati što on zapravo želi?

Muškarci mogu biti jako okrutni prema nesigurnim ženama i onima koje smatraju da im oni nešto duguju. Istovremeno, ti isti muškarci u stanju su skidati zvijezde s neba onima koje su uspjele zadržati njihovo zanimanje; te žene su zvijezde u njihovim očima.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

 

Kako-saznati-što-on-zapravo-želi

Mnoge žene misle da muškarac koji govori lijepe riječi, onaj koji ti priča o svojoj obitelji, slatkim nećacima i o psu kojeg obožava … misli ozbiljno. Ali sve to zapravo ne znači ništa. On ti zapravo sve to priča jer mu je u tome trenutku lijepo s tobom i zato što voli i želi pričati o sebi. I ne, nije mu ni na kraj pameti da razmišlja o tebi kao o majci svoje buduće djece (osim ako je već tada u tebe ludo zaljubljen). Nažalost, mnoge žene ovakve razgovore tumače da se dotični muškarac spreman vezati i zato dožive hladan tuš onda kada on promijeni ponašanje.

Zapravo su stvari vrlo jednostavne:

Muškarac koji stalno mijenja ponašanje nije dovoljno zainteresiran. Tebi njegovo ponašanje djeluje kontradiktorno, a njemu je sasvim logično. Ili si Ona Prava ili nisi. Ako nisi, onda ti se javlja povremeno jer za ženu koju smatra onom pravom će uvijek naći vremena. Ona je PRIORITET. Ona je zvijezda u njegovim očima. Toliko je jednostavno.

Kako saznati što on zapravo želi? Obratite pozornost na djela.

Zašto su djela važnija od riječi

Zašto, zašto su djela važnije od riječi? Odgovor je jednostavan: što će ti obećanje, ako se nikada ne izvrši? Što ti znače riječi ako od svega toga neće biti ništa? Što ti znači kad ti kaže da će te sutra nazvati i odvesti na večeru, a na kraju ni ne nazove? Što ti znači kada ti kaže da će se javiti sutra, i onda se nje javi narednih deset dana?

Ti realno nemaš ništa od takvog odnosa. Jedino nadu da će biti bolje jer svaki puta kada se vidite, on ti govori lijepe riječi. A lijepe riječi izrečene u trenucima seksualnog uzbuđenja ne znače puno. Osobito ako nisu potkrijepljene djelima.

Kako saznati što on zapravo želi? Slušaj ga što ti govori i usporedi njegove riječi s djelima. Ako nema podudarnosti, velika je vjerojatnost da njegove namjere nisu nimalo ozbiljne.

Znači li to da je sve izgubljeno? Znam, onda kada ti se muškarac jako sviđa, teško je prihvatiti da se ti njemu ne sviđaš na isti način. Teško je prihvatiti da si ti njemu samo jedna opcija. Znam, teško je. Ono glavno pitanje koje si postavlja većina vas jest: može li se to promijeniti? MOŽE. U mnogo slučajeva može.

Ako je postoji interes s njegove strane, onda je moguće taj interes usmjeriti tamo kamo želiš.

Knjige na akciji

Što učiniti ako se nalaziš u ovakvoj situaciji

Svaka situacija je specifična i različita, ali postoje stvari koje se mogu staviti na zajednički nazivnik – a to je oklijevanje, i zbunjujuće ponašanje muškarca. Takvo ponašanje ne ukazuje na to da mu se uopće ne sviđaš (jer da nema fizičke privlačnosti ne bi bilo ni želje za fizičkim kontaktom), već naprosto na to da nema ozbiljne namjere.

Kako saznati što on zapravo želi? Pitaj ga kako gleda na vaš odnos. Postavi mu jednostavno pitanje bez sugestija i pritiska:

  • Zanimljiv si muškarac, ali moram priznati da je tvoje ponašanje ponekad zbunjujuće. Baš sam znatiželjna. Zanima me kako ti vidiš naš odnos?😉

 

Ovakvo ležerno pitanje ne stavlja težinu na cijelu situaciji niti pritisak na njega da se mora izjasniti, već mu daješ priliku da ti kaže kako vidi vaš odnos. Velike su šanse da će muškarac koji je do sada bio nedosljedan reći da ne želi vezu. Tada mu trebaš reći da ti je zapravo drago što je iskren jer ti želiš vezu koja ne mora biti realizirana s njim. To mu naravno trebaš reći bez ljutnje.

On ti zapravo ništa ne duguje

Imaj na umu sljedeće:

Niti jedan muškarac ti ništa ne duguje, osobito na početku veze. Isto vrijedi i obratno. Njega ne dira to što si ti u njega zaljubljena, ako on nije zaljubljen u tebe. Isto vrijedi i za onog beznadno zaljubljenog muškarca koji te silno želi, ali ti ne želiš njega. Nije fer, znam, ali tako je. Ljubavni odnosi često nisu fer.

Sve u svemu, ako ti muškarac jasno daje do znanja da ne želi vezu s tobom, onda ga trebaš saslušati i ostati dostojanstvena. U nebrojenim slučajevima su muškarci počeli pokazivati ozbiljniji interes za ženu tek kada je ona pokazala jasan stav, onda kada se izjasnila da joj trenutni odnos ne odgovora i krenula dalje.

Naravno, u svemu tome treba izbjeći dramu. Drama mijenja kontekst razgovora, i čak i ako govoriš prave stvari, tvoje riječi mogu biti pogrešno shvaćene.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o tome kako se postaviti prema muškarcu onda kada želiš ozbiljnu vezu, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Što ima ona, a nemam ja?

Što ima ona, a nemam ja? Smatraš da si bolja od nje, pametnija, ljepša, profinjenija. I ne razumiješ zašto je on bio nespreman za vezu s tobom, a spreman s

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE