Facebook

Kako vratiti početni zanos muškarca

Da, neke muškarce treba zaobići u širokom luku. Ispostavilo se da je najbolja stvar koja vam se dogodila što vas netko nije htio. Nekad je super što su vas bivši zaobišli. No što kada to nije slučaj? Što kada smatrate da je vaš odnos krenuo nizbrdo zbog gluposti ili čak niti ne znate pravi razlog zbog kojega taj muškarac više i nije baš zainteresiran? Što kada je taj muškarac ok, ali više nije zagrijan? U ovoj situaciji postavlja se ključno pitanje: Kako vratiti početni zanos muškarca?

Najzainteresiraniji muškarac je uvijek onaj koji naknadno shvati što je izgubio.

A kada muškarac osjeti da vas ŽELI u svojem životu, to je

ono što će ga vratiti na vaš prag.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kako-vratiti-početni-zanos-muškarca-web

Drage moje dame, jeste li se ikada dovele u situaciju da ne znate što učiniti kada se vaša ideja o ljubavnoj vezi naglo raspadne? Jedna prijateljica te savjetuje kako trebaš prekrižiti tog muškarca za sva vremena, dok ti druga predlaže veliki izbor pasivno agresivnih poruka koje mu trebaš poslati? Je li se pak dogodilo da ta ista prijateljica, kada sama dođe u sličnu situaciju, ne čini ništa od onoga što ti je savjetovala? Možda mu umjesto drskih poruka, šalje one čeznutljive. Možda ga čak i moli za novu šansu. Kako god da bilo, ne ponaša se onako kako je savjetovala tebi.

Ne slušajte svačije savjete

To može biti razočaravajuće, frustrirajuće, no imajte na umu drage dame da vaše prijateljice imaju dobru namjeru. Samo je problem u tome što drugačije gledaju na situaciju u kojoj se same nalaze, a drugačije na vašu situaciju. Najveći problem u svemu jest da zapravo često ne znaju dati dobar savjet, ali svi smo mi skloni poslušati savjet od okoline. I ja sam nekada slušala savjete prijateljica koje ni same nisu imale pravi odgovor. I sve to zapravo ne vodi nikamo.

Kako vratiti početni zanos muškarca? Prije svega prestanite slušati svačije savjete.

Knjiga Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca napisana je upravo na tu temu pa ju savjetujem kao obaveznu literaturu svima vama koje se nalazite u ovoj situaciji, a danas ću vam dati neke vrlo korisne savjete.

Nestala je želja, a sa željom i njegov interes

Muškarci gube interes iz raznih razloga, kao npr:

  1. Postale ste previše dostupne
  2. Postale ste previše naporne
  3. Postale ste previše potrebite i ovisne o njemu
  4. Radite mu veliki pritisak
  5. Oko vas se ne mora truditi

 

Ovo su zapravo samo neki od mogućih razloga zbog koji se muškarci povlače, no ono što zajedničko svima ovima razlozima jest – nestanak želje s njegove strane.

Želja je ono što muškarca potiče da pomiče brda. Kada je u njemu pobuđena, želja ga potiče da se dokaže, bude još bolji, snažniji i važniji. Želja je pokretač, koji onda kada nestane, povlači za sobom i interes muškarca.

U novom ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem između ostalog, govorila sam o važnosti motiviranja muškarca da se oko vas angažira kako biste potaknule i zadržale njegovo zanimanje. Poanta jest:

Muškarac se želi iskazati, dokazati, želi pronaći osobu koja će u njemu prepoznati junaka. A ako nema prostora da se iskaže, kako će postati junak? I kako će poželjeti ostaviti još bolji dojam u vašim očima? Kako, ako nema prostora da se iskaže?

Mnoge žene u najboljoj namjeri muškarcima oduzimaju priliku da se iskažu, bilo da su previše dostupne ili se previše trude oko njega.

Kako vratiti početni zanos muškarca? Sjetite se kako ste se ponašale u početku kada je bio jako zainteresiran. Velika je vjerojatnost da ste bile fokusirane više na sebe, a manje na njega. Vrlo vjerojatno i niste bile sigurne da li želite ulagati u taj odnos, zato i niste pretjerivale s ulaganjem. Zato drage moje, kada želite vratiti početni zanos muškarca, vratite stvari na početak.

3D-Tajne-uspjesnog-dopisivanja-s-muskarcem-web

Poruke s prigovorima

Vraćanje stvari na početak prije svega podrazumijeva da nećete biti opterećene s ishodom vaše veze koja najvjerojatnije još i nije veza. To podrazumijeva da ćete napraviti korak u natrag i prije svega razmisliti zašto se dotični prestao javljati onako učestalo kao prije? Vjerujem da mnoge od vas možete prepoznati da li se nalazite u nekoj od prethodno navedenih kategorija. Ako ste npr. previše potrebite i ovisne o njegovoj pažnji, velika je vjerojatnost da je to ponašanje koje se kod vas sustavno ponavlja. Moguće je da je i prošli odnos završio i prije negoli je počeo upravo zbog toga. I to je ujedno alarm za uzbunu. Ali ne uzbunu pred njim, nego je važno da same sebi priznate što radite na početku svake veze. Je li nešto od navedenog u ovoj kolumni? Ako jest, onda je važno da se to ponašanje eliminira čim prije.

Dakle, ako ste muškarcu poslale bezbroj poruka kako biste se uvjerile u njegov interes, a samim tim e ga udaljile od sebe, onda je jasno da će ga svaka nova poruka dodatno udaljiti. Zato stanite na loptu.

Također, poruke s prigovorima neće imati puno efekta u vezi koja još nije definirana. Ako se muškarac povukao iz nekog razloga nevezanog uz vaš odnos (posao, obiteljski problemi i slično), ubrzo će mu i vaš odnos postati problem.

Ne, ne trebate glumiti da je sve ok

Ne, ne trebate glumiti kako je sve ok, ali isto tako ne trebate ulaziti ni u rasprave s muškarcem kojega tek upoznajete. On ne smatra da vam nešto duguje. I zato prigovori bilo kakve vrste neće imati efekta.

Ono što možete drage dame, jest ukazati mu na to da je bio zanimljiviji dok se trudio, primjerice:  – Kod muškarca me najviše impresionira preuzimanje inicijative. Moram priznati da sam u početku bila više impresionirana, ali vjerujem da nisam još ništa vidjela 😉“

Na ovaj način mu dajete jasan smjer, ukazujete da vas ne impresionira njegovo nejavljanje, ali da i dalje vjerujete u njegovu muškost.

3D-Muskarac-u-vezi-web

Vježbajte činiti ništa

Najvažnije od svega jest da vježbate činiti ništa. To znači da se pod hitno trebate vratiti u žensku energiju, osobito ako ste na sve načine pokušavale zadobiti njegov interes.

Kako vratiti početni interes muškarca? Vratite se u žensku energiju. Opustite se i ne činite ništa. Dajte mu prostora da se javi, pojavi i da napravi korak prema vama.

Ako se stalno trudite, ne ostavljate mu prostora da se angažira. I to u njemu ubija onu želju koja ga vodi do nebeskih visina u nastojanju da vas zadivi. Zašto uostalom ne uživati u ulozi žene? Zašto preuzimati ulogu muškarca kada će on samo onda kada se osjeća kao muškarac istinski željeti nešto više od neobaveznog odnosa? Zašto?

Stvar je izbora

Drage moje, ako mislite da ćete zadržati muškarca time što se pretjerano trudite, što ga nagovarate, molite, stojite mu na raspolaganju, činite mu sitne usluge, onda pročitajte ovu kolumnu za nekoliko mjeseci ili godina kada taj isti muškarac završi s drugom ženom. One koje se ne probude sada, probudit će se tada, ali bolje ikada, nego nikada. Svaka od vas zaslužuje ljubav, poštovanje i sreću, i svaka od vas može imati život kakav priželjkuje. Stvar je izbora. Za početak je dovoljno da odaberete cijeniti sebe.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link. Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od prošloga tjedna u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Vaša Nelly

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE