Nagla preobrazba – od prezaposlenog do zainteresiranog muškarca

Facebook

Nagla preobrazba – od prezaposlenog do zainteresiranog muškarca

Muškarac koji je zainteresiran, nikada nije toliko prezaposlen da ne bi našao vremena za jedan SMS. Muškarac koji je samo poluzainteresiran ili pokazuje tek površan interes za ležerne susrete, naći će za vas vremena, samo onda kada njemu to odgovara. Između ta dva muškarca postoji ogromna razlika. Prvi može i hoće, dok drugi može, ali neće. Ono što je zanimljivo jest činjenica da je često riječ o istome muškarcu –  odnosno, zainteresiran muškarac se vrlo lako pretvara u ovog drugoga, kojemu baš i nije stalo. Isto vrijedi i za obratnu situaciju u kojoj muškarac koji nije pretjerano zainteresiran za određenu ženu, ipak može promijeniti mišljenje. Idemo vidjeti kako izgleda ta nagla preobrazba – od prezaposlenog do zainteresiranog muškarca. 

Drage moje čitateljice, iz tjedna u tjedna dobivam sve više i više vaših mailova i poruka, i primjećujem da većinu vas prati ona vječna dilema – gdje je nestao onaj zainteresiran muškarac s početka, koji je činio sve u njegovoj moći kako bi vas osvojio, i kako to da je samo tako zahladio – doslovno preko noći. 

Kada govorimo o početnim fazama viđanja i vezama u ranoj fazi, jedno morate znati – muškarci lako mijenjaju mišljenje.  Loša vijest je ta da im treba puno manje vremena da izgube interes, u odnosu na vrijeme koje im je potrebno da se istinski zainteresiraju za određenu ženu. Drugim riječima, muškarci puno brže prelaze iz ozbiljnijeg u ležerniji odnos, nego li obratno. Dobra vijest je ta da ipak možete „okrenuti karte“ u svoju korist, naravno – ako znate kako. 

Lara, čitateljica o kojoj ste imale priliku čitati u prethodnim kolumnama, uspjela je vrlo brzo vratiti stvari na početak – u vrijeme kada se njezin muškarac doimao vrlo zainteresiran. Mnoge žene smatraju da je takav obrat situacije gotovo pa nemoguć – i isto to je mislila i Lara. Zbog prijašnjih loših iskustava i veza koje su započele obećavajuće, a završile razočaravajuće, Lara nije vjerovala u ono što zovemo “sretan završetak”. I puno vas se zapravo trenutno nalazi u sličnoj situaciji. Nije vam jasno kako je ON mogao tako brzo izgubiti sav taj silni interes koji je pokazivao na sve načine, osobito iz razloga što je ON bio taj koji je u početku inicirao svaki susret, razgovor i općenito bilo kakav kontakt. Sada vam djeluje kako on čini apsolutno sve kako bi taj kontakt izbjegao. On je toliko zaposlen da bi čovjek pomislio kako je u pitanju predsjednik države ili u najmanju ruku, predsjednik neke velike korporacije. Ako ga pak “prozoveš” za nejavljanje (što nikako nemojte činiti), postaje vrlo defenzivan, čak i pomalo ljut, te se još više udaljava. Sve u svemu, nije ni čudo što je Lara pomislila da će i ova priča završiti kao prethodne – on prorijedi javljanja, sve dok se potpuno ne prestane javljati. Ipak, Lara je do sada u takvim situacijama uvijek reagirala na isti način – predbacivanjem, ljutnjom, iniciranjem kontakta, a to smo već utvrdili – ne vodi nikamo. Suprotno tome, Larina reakcija puna ljutnje i predbacivanja je ovoga puta izostala. Umjesto toga, nastavila je dalje sa svojim životom kao da se se nije baš ništa dogodilo. Bez pitanja, bez zamjerki, pustila je dotičnog muškarca da ide svojim putem i pritom mu dala dovoljno vremena da se zapita- gdje je nestala? To se doista i dogodilo, te je Igor, ubrzo odlučio uzeti stvar u svoje ruke i provjeriti što se dogodilo s Larom, koja se činila tako zainteresirana, a ujedno i uvijek dostupna.

Primjećujete li koliku ulogu ovdje igra ponašanje?

Lara nije promijenila svoju osobnost niti svoj karakter, već samo način na koji reagira na situacije koje su itekako OČEKIVANE. Nije poanta da muškarcu trebate prešutjeti stvari koje bi ste mu mogle ili trebale reći – već je poanta u tome da morate shvatiti kako muškarcu s kojim (još) niste u vezi, nemate niti pravo bilo što spočitavati. Isto vrijedi i obratno. Ne bismo ni mi žene voljele dobivati prozivke od strane nekoga za koga smatramo da nas nema pravo prozivati, niti nam bilo što spočitavati, zar ne?

Kako biste imale uspjeha s muškarcima, važno je da budete potpuno svjesne situacije u kojoj se nalazite i ako nije bilo govora o vezi – NISTE U VEZI, OK?

Lara je, ovaj put, svjesna činjenice da se ne nalazi u vezi, Igoru dala jednaku važnost kakvu je on pridavao njoj. Dala mu je prostora i vremena, da joj se javi ukoliko to stvarno želi. I želio je. Zašto i ne bi, kada nije bilo pritiska s njezine strane, kada je shvatio da je Lara zapravo djevojka koja ima svoj život i – bez njega? Vjerojatno zanimljiv život. Naime, muškarac će poželjeti biti dio života žene koja i bez njega vodi zanimljiv život. Nasuprot tome, ako muškarac osjeti da se stvari odvijaju suviše brzo i da se previše toga odvija prerano, počet će se povlačiti i smišljati razloge zbog kojih se nikada ne stigne javiti. On se tada pretvara u onog prezaposlenog muškarca, kojem nikada ne ponestaje mašte za izgovore. Toliko je zapravo jednostavno.

Nagla preobrazba – od prezaposlenog do zainteresiranog muškarca

Večera je prošla vrlo zanimljivo. Igor je došao po Laru, i otišli su u obližnji restoran. Već ju je u automobilu pokušao poljubiti, no Lara mu je okrenula obraz i dozvolila samo prijateljski poljubac.

“Ooo, tako ćemo znači, sad smo samo prijatelji?”, upitao je zaintrigirano.

“Pa uvijek smo bili prijatelji, zar ne?” , dodirnula ga je po ruci, i uzvratila pitanjem, u vrlo koketnom tonu.

Nasmijao se i nije joj kontrirao. Uputili su se u restoran. Već su izlazili do sada, no ovaj put se potrudio s izborom restorana.

“Pa dobro gdje si ti u zadanje vrijeme? Sve čekam da se javiš, a ti ništa..” Nasmijao se i primio ju za ruku. U tome trenutku, konobar je servirao vino te je Lara eleganto povukla ruku natrag prema sebi.

“Evo me, moram priznati da mi se u zadnje vrijeme svašta događa”, uzvratila je s osmijehom, “Osim toga, mene privlače muškarci koji preuzimaju inicijativu”, dodala je koketno.

“Hmmm, a tako znači”, uzvratio je gledajući ju sa zanimanjem, “Znači, oko tebe se muškarac treba potruditi, to želiš reći?”

“Pametan dečko”, spremno je odgovorila. “Misliš li da si dorastao zadatku?”, upitala ga je pomalo drsko i odvažno, i pritom je ona njega dodirnula po ruci.

“Ne mislim da jesam. Siguran sam u to!”, odmah je uzvratio, kao da je prihvatio izazov.

Primjećujete li kako u vrlo jednostavnom razgovoru možete potaknuti muškarčevu želju za natjecanjem i dokazivanjem? Ako uspijete u tome naumu, isto kao i Lara, muškarac će poželjeti biti u vašoj blizini i najbolje od svega – željet će vas impresionirati. Muškarci vole IZAZOVE. Vole osjećaj da su dorasli zadatku. Nemojte im to oduzimati. 

Larin Igor je prošao naglu preobrazbu – od prezaposlenog do zainteresiranog muškarca, i to je zapravo vrlo jednostavan proces. Lara je tada znala ono što sada znate i vi:  sve je moguće, i sve se može promijeniti nabolje – onda i samo onda, kada znate kako.

Nastavak slijedi za tjedan dana!

Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly_blog

Zašto se bivši vraćaju

Zašto se bivši vraćaju Zašto, ali zašto se bivši vraćaju? Čak i onda kada su oni krivi za prekid. Čak i onda kada oni požele otići. Moglo bi se reći,

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖