Facebook

Kada muškarac promijeni mišljenje

On se javlja jednom tjedno. Ponekad i rijeđe. Uglavnom ima previše posla i zato baš i nema vremena za tipkanje.  Ne, curke drage, niste u vezi i ne, nemate dečka. OK? Ipak, to ne znači da se stvari neće nužno promijeniti – nabolje. Muškarac koji vas je do jučer smatrao “rezervnom opcijom”, može promijeniti mišljenje. Svi mi s vremena na vrijeme mijenjamo mišljenje, zar ne?  Kada muškarac promijeni mišljenje, odmah ćete uočiti i promjenu u njegovu ponašanju. “Daj se javi nekad” i slične “lijene” izjave pretvorit će se u “Volio bih te vidjeti”, “Jedva čekam da te vidim”, “Jesi li slobodna sutra?”, “Prekosutra”? Ukratko: kada muškarac promijeni mišljenje, i shodno tome, njegov interes naglo poraste – ono što će vam nadalje nuditi bit će JASNO i KONKRETNO. Bez porukica uvijenih u maglu – jer muškarci su vrlo jednostavni u iskazivanju svojih namjera, onda kada nešto žele. 

3D-Muskarac-u-saci-web

Postajemo nepobjedive

U prošloj kolumni smo pričali o tome kako muškarca pobijediti u njegovoj igri – u provjerenoj igri u kojoj samo on dobiva. Malo ulaže, a dobiva puno. Igra na kvantitetu, a ne na kvalitetu. Drugim riječima ima više brojeva u imeniku koje može okrenuti – onda kada bi se malo družio. Sve su mu one privlačne i sexy, ali nijedna nema ono nešto zbog čega bi si uzeo malo truda i pokušao ju još bolje upoznati. Zašto i bi, kada mu i ovako dobro ide?

Slična situacija je bila i s Larinim frajerom. Lara ga je privlačila, ali nalazio se u okruženju gdje je upoznavao puno žena (kompleks od nekoliko velikih tvrtki) i gdje je zbog svojeg zgođušnog izgleda i šarmantnog pristupa, mogao uživati u novim poznanstvima i pažnji različitih žena. Naravno da je sjedio na više stolica. Naravno da je uz Larin broj imao još nekoliko pohranjenih brojeva – i mogu sa sigurnošću reći da je imao dobar prolaz kod žena – osobito ako uzmemo u obzir činjenicu da je u nekom momentu naglo prorijedio javljanja, poslavši Lari tek tu i tamo neku poruku. Muškarci naime, vole zabavu i ne smatraju da su učinili nešto loše time što su nekoj ženi dali nadu da bi tu moglo biti nešto više od ležernih susreta. I ovo se odnosi na sve dobne skupine – punoljetne dečke, mlađe i starije muškarce.

Sve se promijenilo, kada je Lara zaigrala njegovu igru, a mi žene, kada znamo kako nešto učiniti – postajemo nepobjedive. 

Nije dovoljno zainteresiran

Ako se prisjetimo prošle kolumne, Lara je na njegovu poruku “Daj se javi nekad”, smireno odgovorila da hoće. I nije se javila. To je muški način – koji je Lara savršeno dobro primijenila. Muškarac, onda kada nije dovoljno zainteresiran, reći će vam da će se javiti, ali to neće učiniti (ili hoće, ali onda kada se najmanje nadate – odnosno onda kada to njemu odgovara).

Larin frajer je navikao da mu se cure nakon takve poruke javljaju – nije ništa uložio, a dobiva sigurnu “akciju” (to može biti izlazak, ljubakanje, ili još bolje – neobavezni seks – ako mu se posreći). Lara mu se nije javila. Kada sam joj rekla da se “frajer” sigurno istovremeno viđa s drugim ženama, odbijala je to prihvatiti – pokušavajući me razuvjeriti, navodeći razloge zbog kojih misli da nije u tome stvar. Ipak, na njezinu sreću, shvatila je ono što joj govorim i drugi dan me upitala da li da izađe s jednim muškarcem koji ju već dugo zove na kavu.

“Naravno, ti nisi u vezi i prema tome, imaš pravo izlaziti i viđati se s drugim ljudima, isto kao što čini on” – odgovorila sam joj.

Promijeni mišljenje

Tako je i bilo, Lara je uvidjela da nema ništa od sjedenja, čekanja i gledanja u mobitel. I da treba nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo. Tko zna, možda joj bude zabavno na kavi s ovim drugim tipom. I doista, bilo je vrlo zabavno. Nije ju fizički privukao kao Igor, ali je bio vrlo šarmantan, dovoljno da mu da priliku. I dovoljno da ode s njim na još jednu kavu. Zanimljivo je što joj je baš u trenutku kada je sjedila na kavi s tim drugim tipom, stigla poruka od Igora. Iznenadila se jer je prošlo gotovo dva tjedna od njihovog zadnjeg dopisivanja. Nije mi vjerovala kada sam joj rekla da će se on ipak naposlijetku javiti i ne samo to – ON ĆE SE JAVLJATI. Onda kada promijeni mišljenje.

“Hej, gdje si ljepotice? Što kažeš da odemo na večeru, sutra, ha?”, poslao je u SMS-u.

Lara je bila na spoju i nije imala namjeru tipkati. Osim toga – bila je zatečena. Dogodilo se ono što nije očekivala. Odlučila je da će promisliti prije nego odgovori, a i imala je dogovor s prijateljicama za sutradan. 

Nakon poruke, za pola sata uslijedio je poziv. 

“Javi se, nema beda”, rekao joj je frajer s kojim je sjedila na kavi.

“Ne, nije nitko bitan, može pričekati”, odgovorila je i pritom stišala mobitel, spremivši ga u torbu.

Za sat vremena, kada se vraćala doma, uslijedio je novi poziv na koji se javila:

“Hej, pa di si mi ti Larice? Volio bih te izvesti na večeru, cugu, sutra … ima jedan sjajan restoran u blizini…” – predložio je samouvjereno.

“Bok, Igore, kako si?”, uzvratila je i to u vrlo pozitivnom tonu. “Zvuči zanimljivo, ali već imam za sutra planove. Svejedno, hvala na pozivu”, dodala je u pomalo koketnom tonu.

3D-Tajne-uspjesnog-dopisivanja-s-muskarcem-web

Promjena u njegovom ponašanju

Mnoge bi žene u ovoj situaciji ili otkazale planove s curama ili spremno predložile neko drugo vrijeme za susret, no ne i Lara. Lari se više nije žurilo. Nasuprot tome, činilo se kao da se njemu žuri. Odmah je predložio da izađu prekosutra ili možda dan nakon, no nije namjeravao odustati. Bilo je jasno da je promijenio mišljenje. Kada muškarac promijeni mišljenje, odmah ćete uočiti i promjenu u njegovu ponašanju. “Daj se javi nekad” i slične “lijene” izjave pretvorit će se u “Volio bih te vidjeti”, “Jedva čekam da te vidim”, “Jesi li slobodna sutra?”, “Prekosutra”? Ukratko: kada muškarac promijeni mišljenje, i shodno tome, njegov interes naglo poraste – ono što će vam nadalje nuditi bit će jasno i KONKRETNO. Bez porukica uvijenih u maglu – jer muškarci su vrlo jednostavni u iskazivanju svojih namjera, onda kada nešto žele. 

Promijeni mišljenje

Lara je napokon shvatila razliku između zainteresiranog i nezainteresiranog (ili napola zainteresiranog muškarca). Vjerujem da je i vama koje ste do sada bile u sličnim situacijama, i koje ste “hodale u magli”, mnogo toga postalo jasnije. Sve zapravo počinje, kada same sebi priznate istinu. I prestanete smišljati izgovore za muškarce koji ne misle ozbiljno – zapravo ne misle ništa, i ne planiraju ništa – barem ne kada ste vi u pitanju. 

Lara je nakon njegovog energičnog nagovaranja pristala da izađe s njime na večeru – no tek za nekoliko dana. U međuvremenu ju je obasipao porukama i nazvao bi ju – SVAKI DAN. Da, svaki dan – jer to rade muškarci onda kada su jako zainteresirani.  Promijena mišljenja, kod Igora, Larinog muškarca dogodila se vrlo brzo. Bilo je jasno da se dotični viđao s drugim ženama. Bilo je jasno da su mu sve (bez obzira o kojem broju je riječ – 2,3 ili više) bile podjednako zanimljive. Ipak, sve se promijenilo kada je Lara postala svjesna situacije i njegove “igre”, te odlučila učiniti isto što i on. Krenuti dalje, a pritom mu ništa ne spočitati – jer budimo realni, nema ni osnove za bilo kakvo spočitavanje frajeru s kojim NISI U VEZI. OK? 

Da zaključimo: Muškarac koji promijeni mišljenje (i ponovno se zainteresira), iznenada promijeni i ponašanje. Njegove poruke su jasne. Njegovi pozivi na spojeve su konkretni. Nema magle i nema uvijanja. Jasno?

Nastavak slijedi za tjedan dana!

Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE