Facebook

Zašto te on želi, ali se ne trudi da te bolje upozna

Znam, zbunjujuće je, muškarac koji te tako silno želi, a opet kao da mu nije dovoljno stalo da te istinski upozna. Znam, frustrirajuće je. Kako i zašto je povremeno topao i zainteresiran, a povremeno hladan i distanciran? Kada je s tobom dao bi ti i obećao sve, a kada niste zajedno, kao da odjednom zaboravlja na sva svoja obećanja. Malo je reći da ovakva situacija frustrira, osobito kada ti se on jako, ali baš jako sviđa. Postavlja se pitanje: Zašto te on želi, ali se ne trudi da te bolje upozna?

Prava je istina da čak i jaka fizička privlačnost s njegove strane ne znači da je on spreman na korak dalje. Ne znači da mu je do tebe stalo. To samo znači da ga neodoljivo privlačiš. I upravo zato će u tvojoj blizini obećavati brda i doline, ali čim se udalji, sve će naglo pasti u vodu. Jer on se, draga moja, za tebe nije emocionalno vezao.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi- od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Zašto-te-on-želi,-ali-se-ne-trudi-da-te-bolje-upozna

 

Muškarac u vezi i kako doći do te veze

Drage moje predivne dame, prije nego što krenem s današnjom temom, podsjećam vas da je prije nekoliko dana izašla moja NOVA KNJIGA  – Muškarac u vezi- od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze. Knjigu sam posvetila upravo vezama, brakovima, kao i djevojkama i ženama koje tek žele ući u vezu ili pak promijeniti status veze bez obaveza u onu kvalitetnu ljubavnu vezu. Ako ste ikada mislile da je nemoguće ostvariti ljubavnu sreću, ja sam tu da vam dokažem suprotno, a ova knjiga će vam uštedjeti deset godina dragocjenog vremena na metode pokušaja i pogrešaka – ako je pročitate. Ako ste se ikada pitale kako uistinu zainteresirati muškarca na duge staze i kako ostvariti dugoročnu vezu ili brak s kvalitetnim muškarcem, onda je ovo štivo koje će vam promijeniti ljubavni život. U današnjoj kolumni ću vam otkriti neke dijelove knjige, te govoriti o važnoj temi:

Zašto te on želi, ali se ne trudi da te bolje upozna? Zato što se još uvijek nije za tebe emocionalno vezao. To je ujedno i jedina i prava istina u većini slučajeva kada ne znate što je posrijedi.

Što se zapravo događa u njegovoj glavi

Voli me, ne voli me, voli me, ne voli me… Dok ti istovremeno provodiš stotine analiza u svojoj glavi, u njegovoj su glavi stvari vrlo jednostavne: ili je zaljubljen ili nije. Ako je zaljubljen, znat ćeš da je tako, jer njegovo ponašanje neće biti zbunjujuće. Ako nije zaljubljen, njegovo ponašanje će itekako biti zbunjujuće.

Zašto te on želi, ali se ne trudi da te bolje upozna? Zato što trenutno nije u tebe zaljubljen, ali to ne znači da se neće zaljubiti.

Ovakvo ponašanje muškarca objasnila sam u novoj knjizi, a u kratkim crtama to izgleda ovako:

Muškarac koji ne smatra da si ona prava, ali te smatra privlačnom, zanimljivom, poželjnom, neće otići iz tvojega života. On će se nastaviti javljati i inicirati komunikaciju, željet će te vidjeti onda kada to njemu najbolje odgovara i onda kada je njemu pogodno. On neće otići, ali će vašoj vezi dati novi smjer i novu dimenziju. U jednom trenutku će ti dati sve, a u drugom ništa, jer ga naprosto neće biti tu kada ga zatrebaš. Bit će fin, šarmantan i romantičan onda kada je prisutan, no sve će uvijek nestati onda kada ode. Obećat će ti puno, ali u vrijeme kada niste zajedno, sva njegova obećanja će pasti u vodu. Ta veza ima svoje ime i poznata je svima vama, a zove se veza bez obaveza.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi- od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Jeste li se prepoznale u ovom scenariju drage moje? Zvuči li vam vrlo poznato? Meni itekako, jer sam i sama bila u ovakvoj situaciji. Znam koliko to frustrira, kada nemaš odgovore na sva pitanja. Svakako, sada kada znate o čemu je riječ, bit će puno lakše poduzeti prave korake i dati vašem odnosu pravi smjer.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

U čemu je problem

Problem nije ni u vama drage dame, niti u muškarcima s kojima se viđate. Glavni problem najčešće leži u tome što muškarci ne razumiju žene, kao što ni žene ne razumiju muškarce. Kada su u pitanju ljubavni odnosi i razmišljanja o istima, muški i ženski um funkcioniraju na različite načine.

Naime, žena u početku više razmišlja o vezivanju i budućnosti veze u odnosu na muškarca koji je fokusiran na sadašnji trenutak. To pak ne znači da se on uopće ne želi vezati, to samo znači da on trenutno ne razmišlja o vezi.

Do problema dolazi kada druga strana, u ovom slučaju žena, njegove promjene u ponašanju poprati brojnim pitanjima kojima želi osigurati svoj status. No u tome postoji jedan mali problem:

Muškarac u toj fazi još uvijek ne zna što želi, ne osjeća pravu povezanost i neće vam moći dati potvrdu koju tražite. Zato je iznimno važno da u ovoj fazi ne izvršite pritisak.

Važnost njegovog angažmana

U prošloj kolumni sam naglašavala važnost njegovog angažmana, kao početnu točku za početak kvalitetnog odnosa. Ponovimo:

Muškarac je zanesen onda kada je angažiran i kada za svoj angažman dobiva priznanje  ̶  kako na početku veze, tako i dugoj vezi ili u braku.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi- od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Mnoge žene propuste

Ne biste vjerovale koliko je ovo važno i koliko će vam samo ova spoznaja promijeniti ljubavni život. Mnoge žene propuste priliku i ne ostvare vezu s kvalitetnim muškarcem koji im se jako sviđa upravo iz straha da će ga izgubiti. Taj strah je nerijetko popraćen nestrpljenjem i zato stvari završe i prije nego su započele.

Kvalitetni, privlačni, poželjni, emocionalno zreli muškarci imaju OPCIJE i upravo zbog toga neće dobro reagirati na nesigurna pitanja od strane žene s kojom je tek sve počelo. Početni entuzijazam će jako brzo splasnuti ako on osjeti da se ti grčevito držiš za ideju veze. Čak i ako nije tako, čak i ako ne pokazuješ znakove očaja, ali mu maksimalno olakšavaš put do sebe – može se dogoditi da početni zanos nestane preko noći. To ne znači da će se on tada s tobom prestati viđati, to samo znači da neće razmišljati o tebi kao o svojoj novoj djevojci.

Zašto te on želi, ali se ne trudi da te bolje upozna? Naprosto mu nisi izazov, i to je ona prava, surova istina.

Knjige na akciji

Kako preokrenuti situaciju

Kako, ali kako preokrenuti situaciju? Je li to uopće moguće? MOGUĆE JE. ITEKAKO. Prije svega je važno da se saberete. Razmislite što je najgori scenarij? Pobogu, niti jedan muškarac nije kisik bez kojeg nećete moći disati. Na kraju krajeva, sve smo mi u nekom momentu izgubile interes za muškarca koji je izgubio kompas i vlastiti identitet u želi da nas osvoji.

Svatko mora imati mjeru da bio i ostao privlačan. Ni kvalitetni muškarci kao ni kvalitetne žene ne traže partnere koji odišu očajem.

Zašto te on želi, ali se ne trudi da te bolje upozna? Jer ga za tebe veže samo fizička privlačnost. Tako za sada stoje stvari i to je sasvim ok. Sve je ok ako on za sada osjeća samo fizičku privlačnost. Tu se otvara prostor za nešto više jer da nema fizičke privlačnosti, bilo bi jako teško ostvariti nešto više od prijateljskog odnosa. Zato, gledajte na stvari s pozitivne strane.

Ako postoji fizička privlačnost tada vam preostaje da se povežete na intelektualnoj i emocionalnoj razini.

Ali kako da se povežemo, kada me on ne želi bolje upoznati

Da, mnoge od vas misle da je to nemoguća misija. Kako se povezati, kada on želi samo susrete u četiri zida? Prije svega morate, ali zaista morate prestati pristajati na „ono što se nudi“. I ne, to ne znači da mu trebate očitati bukvicu i držati lekcije o moralu kada vas pozove u svoj stan. Izbjegavajte bilo kakav oblik ljutnje i pasivne agresije. Ostanite smirene i pozitivne. Recite mu da vam se sviđa, da vam je jako privlačan i da ga smatrate jako zanimljivim muškarcem, ali da to nije vaš tempo zbližavanja. Potom mu recite što bi vam odgovaralo, na način da mu postavite izazov. Evo primjera:

  • Jako si mi privlačan i zaista ti teško odolijevam, no ovo nije moj tempo zbližavanja. Predlažem da idemo korak po korak, a prvi korak je da me pozoveš na kavu ili na moj omiljeni sladoled. Volim vaniliju, a na tebi je da otkriješ što još volim 😉

 

Ovakvim pristupom na ležeran način i dalje pokazujete interes, ali i stav kojim mu jasno dajete do znanja da ne planirate pristati na „ono malo što se nudi“. Detaljnije o ovoj temi govorila sam u emisiji „Na kavi s Nelly“, a video možete pogledati klikom na link.

Kako do brzih rezultata

Put od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze zapravo je vrlo JEDNOSTAVAN. I ne, ljubavni odnosi ne moraju biti komplicirani ako ih takvima ne učinimo sami. Ako primijenite samo ovo što ste pročitale u današnjoj kolumni, očekujte značajne pozitivne promjene. Ako pak želite drastičnu promjenu i potpuni preokret u svojem ljubavnom životu, onda vam preporučujem da pročitate moju novu knjigu Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, te odmah potom primijenite naučeno i gledate rezultate.

Svoj primjerak možete nabaviti po akcijskoj cijeni samo u pretprodaji klikom na link, a sjajna vijest je ta što za područje Hrvatske vrijedi i BESPLATNA POŠTARINA. Knjige se šalju iz Zagreba u sve države, tako da ne morate brinuti kako doći do svojeg primjerka, čak i ako se nalazite na drugom kraju svijeta!

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz još jednu važnu obavijest: na RTL televiziji počelo je emitiranje planetarno popularnog showa Brak na prvu gdje sam dio stručnog teama. Više o emisiji saznajte klikom na link, ono što vam mogu reći jest da vas očekuje jako zanimljiva sezona, a vama preostaje da pogledate!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE