Muškarac koji ti se javlja u gluho doba noći ne želi vezu (s tobom)

Prvi spojevi su uvijek pomalo intrigantni, a upoznavanje potencijalnoga partnera u ranoj fazi ljubavnog odnosa može biti pomalo zbunjujuće. Muškarci i žene općenito imaju drugačije poglede na vezu, a osobito na timing kada je u pitanju vezivanje. Upravo zato ponašanje s muške strane u ranijoj fazi poznanstva može biti krivo protumačeno sa ženske strane. Muškarac ponekad može djelovati izuzetno zagrijan, no valja imati na umu da neki njegovi postupci ne ukazuju na ozbiljne namjere. Muškarac koji ti se javlja u gluho doba noći ne želi vezu (s tobom). Osobito ako je to jedino vrijeme u koje se javlja.

Muškarac koji ti se javlja u gluho doba noći - S.K.Nelly

On se javlja.

Subota. Tri ujutro, vraćaš se kući nakon propalog izlaska. Skidaš šminku, oblačiš pidžamu i uzimaš mobitel u ruke kako bi još malo prije spavanja pregledala događanja na društvenim mrežama. Kad eto, stiže poruka na WhatsApp, poruka koja ti razvuče osmijeh na lice. Javlja se ON!

Hej mala, šta mi radiš… glasi poruka koja ti u tome trenutku govori samo jedno – misli na mene i usred noći, sjetio se… Sve u svemu dopisivanje se nastavlja – nakon što od tri prijateljice koje su srećom još uvijek budne u to doba, dobiješ savjet kako odgovoriti na ovu “dubokoumnu” poruku. Kažem “dubokoumnu”, jer u tome baš ništa nema što je dubokoumno. Vrlo brzo uslijedi poruka: Došao bih…ako si sama…mislim na tebe…

Život je jedan pomislit će mnoge od vas, dok daju zeleno svijetlo noćnom romantiku da se pojavi i učini ovu noć nezaboravnom. Sve je to zapravo ok i ljudski, osim ako pretpostavimo da ti očekuješ nešto više od toga odnosa. Tada već sutradan uslijedi razočarenje, kada se on nakon strastvene noći u tvojem stanu – IPAK NE JAVI.

Odjednom je jako zaposlen.

Javi se ti njemu – savjetuje ti samo jedna od tri najbolje prijateljice, a pošto ti taj savjet trenutno najviše odgovara, poruka je već odaslana s tvojeg mobitela i prije negoli su ti ostale dvije prijateljice uspjele iznijeti sve argumente zbog kojih se ti njemu nikako ne bi trebala javljati prva. Barem ne u ovoj situaciji. Stvari postaju pomalo razočaravajuće, kada on, rječiti mladić od sinoć, koji ti nije prestajao govoriti kako si lijepa (u krevetu), odjednom ne zna složiti dvije nezavisno složene rečenice. Odjednom je jako zaposlen (u nedjelju popodne) i život ga je jako umorio, iako je riječ o vrlo mladom i snažnom muškarcu. Sve mu se odjednom “ne da”, barem takav dojam ostavlja preko poruka, a ti si očekivala kino, cugu, ili bilo kakav spoj u nedjelju navečer. No postoji jedan problem:

Muškarac koji ti se javlja u gluho doba noći ne želi vezu (s tobom). Osobito ako je to jedino vrijeme u koje se javlja. OK?

Što ako je on noćni tip, znale su me pitati mnoge od vas? Onda to mijenja stvari?

Ne baš. Naime, ako je frajer uistinu zainteresiran i želi te bolje upoznati (osim u četiri zida tvoje ili njegove sobe), onda će naći način i vrijeme da ti se javi što je češće moguće – pa čak i ako je budan noću, a spava danju. Čak i ako radi kao noćni čuvar. Ako muškarca zanimaš dovoljno da obrati pozornost na informaciju da voliš palačinke, naći će način i vrijeme (čak i mrtav umoran) da te izvede na palačinke samo da bi vidio osmijeh na tvome licu.

Povratak iz noćnog izlaska.

S druge strane gledano, ako muškarac šalje poruke samo jednom ili dvaput tjedno, usred noći, to je samo pokazatelj da je usamljen i da trenutno nema drugo društvo. Ako je riječ o vikendu i ako ti se javlja u gluho doba noći, nakon što se vrati sam iz noćnog izlaska, to samo znači jedno – nije upoznao nikoga drugoga s kime bi proveo noć. Nije bilo “ulova” i dotični gleda po imeniku kome bi se mogao javiti – za seks. I to nikako ne znači da muškarci žele samo seks i da tijekom subotnjeg izlaska traže žene koje bi odveli u krevet – NE. To samo znači da se muškarci ponašaju drugačije onda kada žele nešto ozbiljno nasuprot tome kada to ne žele. OK?

Sigurna sam da će se mnoge od vas prepoznati u ovoj situaciji i uvidjeti koliko ste bile u zabludi po pitanju dotičnoga muškarca. Neke će se pak naći uvrijeđene i naći stotinu i jedan izgovor zbog koji je taj muškarac, baš on, drugačiji od svih ostalih. I da, njemu je stalo. Ipak prije ili poslije, svi se sjete mojih riječi. Netko se probudi odmah, a netko nakon mjeseci i godina čekanja na “zbunjenog” muškarca.

Činjenica jest da je zbunjen muškarac u velikom broju slučajeva naprosto nezainteresiran.

I to je odgovor na sva vaša pitanja vezana uz ovu temu, drage moje dame. Voljela bi kada bi me većina vas poslušala, ali doista poslušala odmah jer ću vas poštedjeti razočarenja koje će vam oduzeti dane, mjesece i godine vašeg dragocjenog vremena. Činjenica jest da neki nauče na lakši, a neki na teži način.

Muškarac koji ne nudi ništa, uglavnom ne nudi ništa.

No i onda kada se dogodi da učimo na teži način, najvažnije je iz svega toga nešto naučiti. Nema smisla ponavljati iste greške više puta. Sve će biti isto. Muškarac koji ne nudi ništa, uglavnom ne nudi ništa. Ni jučer, ni danas, ni sutra.

Javi se u neko normalnije vrijeme.

Muškarac koji ima tvoj broj, mobitel i dvije zdrave ruke – javit će se onda kada to želi i onoliko često koliko želi. OK?

Na kraju krajeva, postavlja se pitanje, što učiniti kada ti se muškarac s kojim želiš vezu, javlja samo u gluho doba noći? Prije svega ignorirati poziv koji dolazi u neprimjereno vrijeme. Dovoljno je odgovoriti sutradan kratkom i jasnom porukom, u vrlo pozitivnom tonu (bez predbacivanja i držanja lekcija): Drago mi je da misliš na mene, kada se javiš u neko normalnije vrijeme, rado ću razmotriti tvoj prijedlog/poziv 😉

Toliko za danas drage moje dame, a novi blog slijedi za tjedan dana!

Vaša Nelly

INDIVIDUALNI VIP COACHING.

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

VIP Valentinovo Coaching Paket

Mjesec ljubavi je tu, a ovo Valentinovo može biti novi početak jedne uzbudljive pustolovine zvane – ljubav. Ljubav može biti divna – onda i samo onda kada je uzvraćena. Naime, kada uzmete svoj ljubavni život i svoje ruke i kada znate što činite – sve postaje jednostavno.

Neka ovo Valentinovo obilježi vaš ljubavni preokret!

Ako trebate moju pomoć u rješavanju vašeg specifičnog ljubavnog problema, rezervirajte svoj VIP Valentinovo Coaching Paket i radite sa mnom 1 na 1. Više informacija o paketu naći ćete klikom na link.

Toliko za danas, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Vaša Nelly

P.S.

Ako još uvijek birate idealan poklon za Valentinovo, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću.
Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review

2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@muskaracusaci.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave