Knjiga koja će Vas ostaviti bez daha:

Vrijeme je da naučite kako postati ona žena koja će u muškarcu probuditi osjećaj da je želi pored sebe za sva vremena!

3D-Muškarac-u-zanosu
2024.

Rijetko kada ti se netko svidi, onako istinski, da osjetiš pravu kemiju i goriš od želje da budeš s njim. I onda se pojavi takav, sasvim neočekivano, sasvim iznenada. Konačno netko tko te oborio s nogu, netko uz koga se osjećaš kao žena, netko tko te inspirira, tko te motivira, netko zbog koga imaš osjećaj da je svijet puno ljepše mjesto – a do toga nije bilo lako doći. Znaš i sama koliko ti je trebalo. Zato si toliko željela da OVOGA PUTA USPIJE.

I onda si doživjela novo razočaranje. I sve ide opet u krug. Taman kada pustiš nekoga u svoj svijet, taman kada povjeruješ u novu bajku, ponavlja se onaj isti scenarij u kojem gubiš TI. Ponovno. Pitaš se zašto? I dokle tako? Od svega te najviše boli to što ti je još do jučer govorio da nikada nije upoznao ženu poput tebe. Radio je s tobom planove. Pričali ste o budućnosti. I onda – paf! Sve pada u vodu i to preko noći.

Je li došlo vrijeme da se stvari promijene – tebi u prilog? SVAKAKO.

Drage dame! Vrijeme je da naučite kako postati ona žena koja će u muškarcu probuditi osjećaj da je želi pored sebe za sva vremena. Vrijeme je da naučite kako ostvariti kvalitetan odnos koji ste oduvijek priželjkivale. I to ne mora biti teško, može biti LAKO, puno lakše nego što mislite. Bilo da ste solo, u vezi/braku ili u vezi bez obaveza, ova knjiga će vam otvoriti vrata u jedan potpuno novi svijet – svijet MOGUĆNOSTI.

DA, MOGUĆE JE. MOGUĆE JE OSTVARITI DUBOK, EMOTIVAN, KVALITETAN, OBAVEZUJUĆI ODNOS S MUŠKARCEM KOJI VAM SE UISTINU SVIĐA.

Kada govorimo o ljubavi i ljubavnim odnosima, postoji jedna zabluda, a to je da će sve biti dobro samo kad naleti onaj pravi, princ iz bajke. U romantičnim komedijama dovoljno je samo reći „volim te“ i onda taj muškarac ushićeno uzvrati osjećaje. U takvim filmovima muškarac samo treba znati da i ti voliš njega i tada sve sjeda na svoje mjesto. Da, u filmovima. U stvarnom životu, onda kada upoznaš Onoga Pravoga, bit će tu puno uspona i padova, puno izazova i puno situacija koje će odrediti smjer u kojem će se razvijati vaš odnos. I tu dolazimo do one prave, SUROVE ISTINE:

Ako ne znaš kako postupiti u tim kritičnim situacijama, vrlo lako ti se može dogoditi da propustiš priliku života s muškarcem koji ti se ludo sviđa, s onim kojeg si oduvijek čekala. Sve može nestati u trenu – i to je ona SUROVA ISTINA, koju znaju mnoge od vas kojima se možda tako nešto već i dogodilo.

Ako jest, onda znate koliko je to bolno – toliko da možda još uvijek osjećate tu bol, koja je toliko duboka da nije lako krenuti dalje. Cilj ove knjige je da spriječimo i u potpunosti promijenimo taj scenarij, da potpuno preokrenemo stvari i da onda kada upoznate muškarca koji vas obori s nogu, očarate ga, opčinite i zavežete za sebe – NA PRAVI NAČIN.

DA, ČAK I ONDA KADA SE ČINI DA JE SVE PALO U VODU. ČAK I ONDA KADA JE VEĆ KRENULO NIZBRDO.

Kada govorimo o ljubavnim odnosima i o željenoj promjeni dinamike u tim odnosima – vi, drage dame, imate VELIKU MOĆ – čak i kada je u pitanju muškarac koji trenutačno „ne surađuje“.

Drage dame, jeste li spremne odbaciti nesretne taktike, neuspjele pokušaje i savjete okoline zbog kojih se uporno vrtite u krug? Jeste li spremne za štivo koje će vas na momente ostaviti bez daha, a pritom vam dati jasne smjernice za vaš veliki ljubavni preokret? Knjiga „Muškarac u zanosu“ nevjerojatno je uzbudljivo štivo koje će vam dočarati put od muškarčeva gubitka interesa do njegove lude zaljubljenosti.

Knjiga „Muškarac u zanosu“ četvrta je u nizu hit-knjiga „Muškarac u šaci“, „Muškarac iz snova“ i „Muškarac u vezi“, remek djela Sanele Kovačević Nelly, jedne od najpoznatijih spisateljica u regiji, čije su knjige promijenile ljubavni život tisućama žena svih generacija. U najočekivanijoj knjizi godine – Muškarac u zanosu – od gubitka interesa do lude zaljubljenosti – saznajte:

  • Zašto ti nikako ne ide na ljubavnom planu?
  • Kako zaokupiti njegovu pažnju od prvoga trena?
  • Zašto ćeš ga od svih žena baš ti oboriti s nogu?
  • Zašto i zainteresiran muškarac lako mijenja mišljenje?
  • Kako vratiti stvari na bajkoviti početak?
  • Kada će se on ponovno zainteresirati za tebe (i to jače nego ikada)?
  • Zašto neki muškarci padaju na zauzete žene?
  • Kada će on postati spreman na sve da te zadrži?
  • Kada će se on ozbiljno i dugoročno vezati za tebe?

 

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, pronaći ćete u ovoj knjizi, koja će vas sasvim sigurno ostaviti bez daha. Bez obzira na vaš trenutačni status i ljubavnu situaciju u kojoj se nalazite, nakon što je pročitate i primijenite naučeno, ova će knjiga biti vaša mapa za nevjerojatan ljubavni preokret.

Drage dame, imajte na umu sljedeće:

Kada muškarac osjeća želju da napravi korak dalje, on će ga napraviti bez ikakvih problema. S pravom će ženom sve ići lako. S druge strane, kada osjeća da je na nešto primoran, da mu nešto odjednom postaje nametnuta obaveza, tada će napraviti korak unatrag – također bez ikakvih problema. Vrijeme je da saznate kako postati ta žena s kojom on želi sve, žena koju želi pored sebe za sva vremena, žena koju ne smije i ne želi izgubiti.

OVOGA PUTA NE MORA BITI TEŠKO. OVOGA PUTA MOŽE BITI LAKO, A USKORO ĆETE SAZNATI KAKO DA POSTANE LAKO.