Kada muškarac prihvati izazov – sve se promijeni

Facebook

Kada muškarac prihvati izazov – sve se promijeni

Kada muškarac prihvati izazov – sve se promijeni. Odjednom se u njemu pojavi želja, odjednom se pojavi inspiracija, odjednom se pojavi volja da impresionira ženu koja mu izazov postavlja. Nezainteresiran muškarac postaje naglo zainteresiran, ako i samo ako biva zaintrigiran na pravi način. Naime, muškarci vole IZAZOVE. Vole osjećaj da su dorasli zadatku. Postavite li mu izazov na pravi način i vi ćete u njegovim očima postati IZAZOV i poželjet će vas impresionirati. Samim time porast će i njegov interes za vas.

U prošloj kolumni pričali smo o nagloj preobrazbi muškarca od prezaposlenog do zainteresiranog muškarca, na primjeru Lare i njezinog Igora. Riječ je o vrlo jednostavnom primjeru u kojemu se vidi jasna razlika između muškarca koji smišlja izgovore i muškarca koji ima vremena. Prvi je nezainteresiran, a drugi zainteresiran muškarac. Zanimljivo postaje kada se jedan pretvori u drugoga, odnosno kada nezainteresiran muškarac prestane trošiti vrijeme na izgovore jer se odjednom zainteresira za tu istu ženu koja mu je donedavno bila sasvim nebitna. Prisjetimo se razgovora u kojem je Lara Igoru postavila prvi izazov:

“Pa dobro gdje si ti u zadnje vrijeme? Sve čekam da se javiš, a ti ništa..” Nasmijao se i primio ju za ruku. U tome trenutku, konobar je servirao vino te je Lara eleganto povukla ruku natrag prema sebi.

“Evo me, moram priznati da mi se u zadnje vrijeme svašta događa”, uzvratila je s osmijehom, “Osim toga, mene privlače muškarci koji preuzimaju inicijativu”, dodala je koketno.

“Hmmm, a tako znači”, uzvratio je gledajući ju sa zanimanjem, “Znači, oko tebe se muškarac treba potruditi, to želiš reći?”

“Pametan dečko”, spremno je odgovorila. “Misliš li da si dorastao zadatku?”, upitala ga je pomalo drsko i odvažno, i pritom je ona njega dodirnula po ruci.

“Ne mislim da jesam. Siguran sam u to!”, odmah je uzvratio, kao da je prihvatio izazov.

Ovo je situacija u kojoj bi gotovo svaka žena na muškarčevo “prebacivanje loptice” i ispitivanje zašto se “ona ne javlja”, reagirala burno, defenzivno ili pomalo uvredljivo. “Ti si taj koji se ne javlja!”, bila bi jedna sasvim očekivanih odgovora i očekivanih reakcija mnogih žena. Umjesto toga, Lara je njegovo pitanje iskoristila kao priliku, dajući mu do znanja, u pozitivnom i koketnom tonu, kako njegovo ponašanje ne smatra privlačnim. “Mene privlače muškarci koji preuzimaju inicijativu” je sjajna rečenica u kojoj naglašavate ono što je pozitivno i ono što vam se sviđa kod muškarca, a ujedno mu i dajete do znanja što vas NE privlači. To je rečenica kojom ne stvarate negativne tenzije, već upravo suprotno, postavljate mu IZAZOV. Naime, muškarac koji je imalo zainteresiran i koji vas smatra privlačnom, željet će prihvatiti izazov, i pokazati vam da je dostojan zadatku. I da može još bolje od toga.

Kada muškarac prihvati izazov – sve se promijeni. Odjednom se u njemu pojavi želja, odjednom se pojavi inspiracija, odjednom se pojavi volja da impresionira ženu koja mu izazov postavlja. Nezainteresiran muškarac postaje naglo zainteresiran, ako i samo ako biva zaintrigiran na pravi način. Naime, muškarci vole IZAZOVE. Vole osjećaj da su dorasli zadatku. Postavite li mu izazov na pravi način i vi ćete u njegovim očima postati IZAZOV i poželjet će vas impresionirati. Samim time porast će i njegov interes za vas.

Tu večer, Igor je Laru odvezao doma i pokušavao se pozvati kod nje na jedno piće, nakon što ju je poljubio na rastanku.

“Hmm, jako si mi privlačan. I teško ti je odoljeti, ali kada promislim, baš te dobro i ne poznajem. Morat ću ti nekako već odoljeti…”, nasmijala se, izašavši iz automobila i mahnuvši mu na odlasku. Igor je ostao zatečen. Sudeći prema onome što mi je Lara ispričala, to nije nalikovalo na njezino ponašanje do sada. Lara je ovoga puta zauzela stav kojim je pokazala da ima svoje standarde koje on treba poštovati. Dala mu je do znanja da joj je privlačan, no nije mu se bacila u naručje. 

Mnoge žene naime, u toj nesigurnoj fazi – kada muškarac gubi interes, dolazi pa odlazi – iz straha povlače krive poteze zbog kojih se muškarci okreću na peti i odlaze. Umjesto da ga inspiriraju i postavljaju mu granice, prepreke, a samim time izazove; one se predaju na srebrnom pladnju smatrajući da će muškarac, ako mu bude lijepo i ugodno – poželjeti ostati. Problem je u tome što neće. Uglavnom ne. 

Muškarac će poželjeti ostati uz ženu koju smatra vrijednom truda. S druge strane, ona žena oko koje se ne mora nimalo potruditi, u njegovim očima ne predstavlja IZAZOV, i samim time nikada neće za nju osjetiti onu magičnu privlačnost zbog koje bi se u nju u konačnici mogao i zaljubiti. 

Kada žena muškarcu postavi izazov, on će ga u većini slučajeva objeručke prihvatiti. Željet će joj dokazati da on to može, i da je bolji, jači, pametniji nego drugi muškarci. Kada muškarac prihvati izazov – sve se promijeni. Zašto? Jer muškarac tada biva INSPRIRIRAN, a ne prisiljen da učini ono što bi žena željela.

Drage moje dame, zapamtite sljedeće:

Želite li osvojiti i (ponovno) zainteresirati muškarca, onda mu morate postaviti izazov, inspirirati ga pokojom pohvalom i povremeno podizati ulog. 

Larin muškarac je “shvatio poruku”. Shvatio je da Lara želi muškarca koji će se oko nje potruditi i on je odlučio postati taj muškarc. Prihvativši izazov, isprva joj je želio dokazati da on može biti taj. Kasnije je uslijedilo sve ostalo.

Nastavak slijedi za tjedan dana!

Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Da, on će se javiti

Da, on će se javiti Hoće, javit će se. Ako je imalo zainteresiran. Da, on će se javiti, ako ne forsiraš, ako ne vršiš pritisak i ako nisi nestrpljiva. Muškarac

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE