Kako drastično poboljšati ljubavni život nakon ljubavnog brodoloma

Facebook

Kako drastično poboljšati ljubavni život nakon ljubavnog brodoloma

Doživjela si veliko ljubavno razočaranje, znam. Razumijem. Osjećaš se duboko povrijeđeno. Suze ti često naviru na oči. Ne vjeruješ da se to dogodilo tebi. A mislila si da imaš sređen život i da si konačno pronašla nekoga za sebe, nekoga tko će te učiniti sretnom na stotine načina. Sve je započelo kao u romantičnoj komediji, sve dok nije naglo završilo. Najviše od svega te pogađa to što se onaj koji te je povrijedio doima sretan. Kao da ga nije briga za tvoje suze. Na kraju se pitaš kako drastično poboljšati ljubavni život nakon ljubavnog brodoloma?

Svaki pad prilika je da upoznaš onog borca u sebi, onu ženu koja u sebi ima neizmjernu snagu. Svaki pad prilika je da otkriješ svoju snagu, snagu žene koja pokreće planine. Kad te život stjera u kut, tada kreće tvoja najveća bitka. Zato ustani, draga moja. Vrijeme je.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Kako-drastično-poboljšati-ljubavni-život-nakon-ljubavnog-brodloloma

 

Pismo čitateljice

Draga Nelly, tvoj blog je trenutno za mene jedino svjetlo u tami i nadam se da će moja priča doći do tebe. Bili smo zajedno 5 godina, bolje rečeno skrivali smo se 5 godina. Nikada nije bio spreman da me pokaže u javnosti. I uvijek su bili neki izgovori u pitanju. Znam da je imao i druge žene u tome periodu, ali uvijek se vraćao meni. Nekako sam se cijelo to vrijeme nadala da će se opametiti, smiriti i da će shvatiti da mu je vrijeme da se skrasi. I onda se dogodilo ono neočekivano. Viđali smo se sve manje i manje jer je uvijek imao neki izgovor zašto se ne možemo vidjeti. Blokirao me bez riječi na Viberu, WhatsAppu, na Instagramu… ma svugdje! Poslije sam saznala da je viđen u gradu s nekom djevojkom. Toliko me boli ovo sve da se raspadam. Dala sam mu sve, a zauzvrat dobila ništa. Kako da se oporavim kada mi se samo plače?

Drage moje dame, ovo pismo čitateljice je zapravo tako dobar primjer jedne od najčešćih ženskih zabluda. Ova žena je nekako očekivala da će vrijeme riješiti sve i da će s vremenom pridobiti ljubav muškarca s kojim se viđala ležerno, bez obaveza. Ona je mislila da su u nekoj vrsti veze, no da njega pitate, kladim se da bi odgovor bio potpuno drugačiji.

Glavni problem u ovome odnosu je to što u startu nisu jasno komunicirana očekivanja s obje strane, te je nedostajalo poštovanje koje je temelj svake kvalitetne veze.

Drugim riječima, ako godinama strpljivo čekate da vas muškarac konačno pokaže u javnosti – gubite vrijeme i čeka vas veliko razočaranje. Na koncu, niti jedna žena se ne bi smjela dovesti u ovakvu situaciju. No što kada se to dogodi? Kako drastično poboljšati ljubavni život nakon ljubavnog brodoloma?

Najčešće ženske zablude

Jeste li spremne za serum istine? Najveće ženske zablude su sljedeće:

  1. Ako samo strpljivo čekam i budem u blizini, on će postati spreman za vezu.
  2. Moram mu se javljati jer će me inače zaboraviti.
  3. On nema nikakav odnos sa svojom ženom.
  4. On ne spava sa svojom ženom.
  5. On je trenutno izgubljen, ali ću ga s vremenom uvjeriti da mu je mjesto sa mnom.
  6. On se uvijek vraća meni.

 

Šesta zabluda nje zapravo najopasnija jer tada žene i ležeran odnos utemeljen na povremenim seksualnim odnosima, tumače kao veliku ljubav. Prava istina je ta da taj muškarac samo povremeno dolazi po seks ili pak po dozu topline, zagrljaja, razgovora – ali nema nikakvu namjeru učiniti te svojom djevojkom. Inače bi to već odavno učinio.

Kako drastično poboljšati ljubavni život nakon ljubavnog brodoloma? Sagledaj stvari realno – nisi ništa ni izgubila s njim, osim dragocjenog vremena.

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Uči na greškama

Ovaj ljubavni brodolom može biti najbolja stvar koja će se dogoditi u životu ove čitateljice. Zašto? Ovo joj je jedinstvena prilika da se osvijesti i da promijeni pristup prema sebi i prema ljubavnim odnosima.

Ljubav se ne dobiva ako se bezuvjetno žrtvujemo i strpljivo čekamo na nekoga kome nismo prioritet.

Takav obrazac ponašanja uvijek, ali uvijek vodi samo ju jednosmjernu ulicu razočaranja. I to je naprosto tako. Nema između. Ljubavni odnosi često nisu fer, ali ako ih dobro razumijemo, izbjeći ćemo razna razočaranja i zablude.

Ljudi te cijene onoliko koliko cijeniš sebe, a ako svoje ljudsko dostojanstvo staviš na popust, ne očekuj da će te muškarac koji ti se javlja periodično, učiniti svojom djevojkom. On ne smatra da si ti žena njegovih snova. Točka.

Kako drastično poboljšati ljubavni život nakon ljubavnog brodoloma? Uči na greškama. Budi iskrena prema sebi i priznaj si u čemu si griješila. Tada okreni novi list.

Kako okrenuti novi list

Znam, lakše je plakati, žaliti samu sebe, i tugovati nad svojom sudbinom. Svi smo to prošli nakon ljubavnog razočaranja. I ok je zaplakati, ali nakon što se dobro isplačete drage moje, vrijeme je da obrišete suze i ustanete jače nego ikada.

Ako ljubavno razočaranje iskoristite kao pokretač za uspjeh, tada ćete iznenaditi same sebe koliko možete biti jake i kako ovu situaciju itekako možete okrenuti sebi u prilog. Ponekad je upravo inat no što nas tjera naprijed, a ja vas ohrabrujem da se zainatite i svima pokažete da možete izaći iz ove situacije jače nego ikada.

Ljubavno razočaranje je samo jedan od životnih udaraca koji je tu da nas osnaži, i nauči kako u sebi krijemo nevjerojatnu snagu. Da, svaka od vas može ustati i okrenuti novi list.

Kako drastično poboljšati ljubavni život nakon ljubavnog brodoloma? Isplači se, obriši suze, ustani i obećaj si da ćeš ovoga puta pametnije. Iskoristi to što se dogodilo kao vrijednu lekciju za budućnost.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Plan uspjeha

Svaki pad je, zapravo, prilika da ustaneš – bolja, jača, pametnija.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Ništa se neće dogoditi bez plana. Moraš imati plan za svoj život, inače će ti ga kreirati drugi. Moraš znati što želiš i zauzeti čvrst stav. Jer ti ne želiš sve isto što žele drugi. Svatko od nas ima svoje želje, snove, nadanja, očekivanja. Svatko ima svoje ambicije. Okreni se ka poslovnim uspjesima. Pokreni taj hobi. Pokreni taj posao. Kreni malim koracima, ali učini nešto za sebe. Napiši prvu stranicu svoje knjige. Jer svatko u sebi ima svoju jedinstvenu knjigu, ali tvoja neka bude motivacijska.

Kako drastično poboljšati ljubavni život nakon ljubavnog brodoloma? Zainati se. Ostvari svoje najluđe snove. Učini barem prvi korak da postaneš ono što si oduvijek željela biti. Ne očajavaj dugo. Ne sažaljevaj se dugo. To je samo gubitak vremena. Ustani, vrijeme je za nove pobjede.

Više o ovoj temi poslušajte u mojem najnovijem YouTube videu klikom na LINK.

Važna obavijest: Knjige Muškarac u šaci i Muškarac iz snova od sada možete kupiti i u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova konačno su izašle na tržištu u Srbiji! Za sada ih možete naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com. Knjige su odnedavno dostupne i u knjižarskom lancu Vulkan, a za točne lokacije javite se također direktno našem izdavaču na www.korisnaknjiga.com.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE