Share on facebook
Facebook

Kako preboljeti pogrešnog muškarca

Tužna si, nesretna, slomljena srca pokušavaš krenuti dalje, ali ne ide. Dobra vijest je ta da uvijek postoji rješenje i da uvijek postoji netko novi tko će ti možda više odgovarati. To je zapravo i teško zamisliti, tome se teško nadati onda kada grcaš u suzama, dok se prisjećaš nekih prošlih lijepih trenutaka. Teško je, znam, ali može postati lakše. Kako preboljeti pogrešnog muškarca? I tko su uopće pogrešni muškarci?

Muškarac koji vam se javlja jednom tjedno nema nikakve namjere učiniti vas svojom djevojkom.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kako-preboljeti-pogrešnog-muškarcajpg

Da drage moje dame, znam, trenutno sve to previše boli. Vama koje ste sada u ovoj situaciji, lakše je sanjariti da će se on popraviti, predomisliti i postati čovjek vaših snova. Lakše je sanjariti o njegovom potencijalu, nego pogledati istini u oči. Ali ono što je lakše nije ujedno i bolje rješenje. Suočiti se s istinom često nije lako, ali to je prvi korak do željene promjene.

Kako preboljeti pogrešnog muškarca? Skini ružičaste naočale i vrati se u realnost. Počni ga gledati “realnim očima”. Odbaci svoje ideje, snove i iluzije. Sagledaj njegova djela i vidjet ćeš tko je on.

Pogrešan muškarac

Pogrešan muškarac je onaj kojem si nebitna. To je onaj muškarac koji ti odgovori na svaki treću ili na svaku desetu poruku. Pogrešan je i onaj koji se javlja samo kada je usamljen, a nikada nije tu za tebe onda kada ti je potreban. Na pogrešnog muškarca se ne možeš nikada osloniti jer njega za tebe nije briga. Nije ga briga jesi li zdrava ili bolesna, trebaš li čaj ili možda zagrljaj. Kako god da bilo, na njega ne možeš računati.

I ne, nema veze što je on super prijatelj tamo nekom Janku. Nema veze što je on super brat svojoj sestri koju štiti od cijelog svijeta. Nema veze što je bio jako zaljubljen u bivšu i što je prema njoj bio jako dobar. Prema tebi nije dobar. U tebe nije zaljubljen. Tebe ne tretira s poštovanjem. Do tebe mu jednostavno nije stalo. I to je dovoljan broj razloga da zaključiš da je on za tebe pogrešan.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Ali ja njega volim

–  Ali ja njega volim, reći će nakon svih tih spoznaja neke od vas.

Ne, ne voliš ti njega draga moja, ti voliš iluziju koju si o njemu kreirala u svojoj glavi. Ti voliš nekog lika iz mašte, a ne ovog koji te tretira kao krpu. Kada to shvatiš i kada si priznaš pravu istinu, lakše ćeš ga preboljeti i lakše ćeš krenuti dalje.

Velika je vjerojatnost da ga uopće niti ne poznaješ dovoljno. Na temelju bajkovitih trenutaka kada te u samom početku pokušavao osvojiti, zadiviti, ti si kreirala ostatak priče. On je postao onaj idealan muškarac, ona nesretna unaprijed oplakana ljubav, a puno toga o njemu ni ne znaš.

Ne znaš mu mane. Ne znaš mu prave vrline. Ne znaš što se krije u njegovoj glavi . Ti samo pretpostavljaš. A pretpostavke često vode u iluzije. I tome nema kraja.

Kako preboljeti pogrešnog muškarca

Onda kada shvatiš da taj muškarac nije onakav kakvim si ga zamišljala, bit će ti lakše krenuti dalje. To znate sve vi koje ste već preboljele takvog muškarca. Ispočetka nije bilo nimalo lako, ali danas se pitate što ste u njemu uopće ikada vidjele, zar ne? Danas se čak nasmijete kada se sjetite u koga ste bile zaljubljene. To se događa jer ga danas vidite onakvim kakav on uistinu jest. Niste zaslijepljene osjećajima i vlastitom projekcijom njegovog potencijala.

Kako preboljeti pogrešnog muškarca? Ne stvaraj iluzije gdje ih nema. Kada se uhvatiš u sanjarenju, vrati se u realnost. Preboljet ćeš ga kad ti padne u očima. Čini se složeno, a zapravo je toliko jednostavno.

Knjige na akciji

Što kada ipak želiš pokušati spasiti taj odnos

Što ako on i nije tako loš, a ti sebe kriviš zbog nekih krivih koraka? Što ako vrijedi pokušati spasiti taj odnos ? Kako vratiti interes muškarca govorila sam u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca , gdje sam objasnila zašto muškarci gube interes i koje korake možete poduzeti da biste vratile stvari na staro.

Ako je ikada postojao interes s njegove strane, tada je taj interes moguće vratiti. Pitanje je – je li postojao interes? Jesu li postojali osjećaji i s njegove strane? Ako jesu, tada postoji šansa da se sve vrati na staro. Druga opcija je da krenete s nekim novim ispočetka, onako kako treba.

Kako krenuti dalje nakon ljubavnog razočaranja pogledajte u emisiji „Na kavi s Nelly“, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz važnu obavijest: Uskoro kreće pretprodaja nove knjige „Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze“! Bilo da ste solo, u vezi/braku ili pak u vezi bez obaveza i želite ostvariti sjajan, kvalitetan ljubavni odnos – ova knjiga će za vas učiniti čuda! Biti obožavana od strane onog pravog muškarca san je svake žene, a to više ne mora biti samo san. Vrijeme je da naučite kako dobiti ono što želite u ljubavi! O čemu se točno radi u knjizi, saznat ćete uskoro – sve informacije objavit ćemo na našoj web stranici www.sknelly.com!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI SAMO 69 KUNA

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

AKCIJA TRAJE DO 30.9.2022.