Kako komunicirati s neodlučnim muškarcem

Kako komunicirati s neodlučnim muškarcem

On ne zna što želi. Nekad zna, nekad ne. Malo ti se vraća pa nestaje. Kada želiš saznati na čemu si s njim, nikada nema konkretnog odgovora. I nikada nije pretjerano zainteresiran za vezu. Uvijek ima previše posla i previše izgovora zbog kojih nedostaje kontinuiteta u komunikaciji. Sve u svemu, ta njegova neodlučnost i pasivnost te izluđuje. Postavlja se pitanje: kako komunicirati s neodlučnim muškarcem?

Kako komunicirati s neodlučnim muškarcem

Drage moje, i dragi moji koji pratite moj rad! Prije nego krenem s današnjom kolumnom, željela bih se kratko osvrnuti na nevolje koje su nas snašle u posljednje vrijeme. Počevši sa životom u izolaciji kojeg prati strah i neizvjesnost od virusa koji predstavlja opasnost za cijeli svijet, pa sve do potresa koji se prije par dana dogodio u Zagrebu.

Mnogi od nas žive upravo u Zagrebu. Preživjeli smo i ovo. Bilo je nestvarno, zastrašujuće, scena kakvu smo mogli vidjeti samo u filmovima. U takvim situacijama znaš koji su ti prioriteti, tada si samo mali čovjek pod zvijezdama, i bitan i nebitan. Tada smo svi isti i dijelimo isti strah za sebe i svoje bližnje. To su momenti kada ti postane jasno da ti sutra nije zagarantirano i da imaš ovaj dan da iskoristiš najbolje što možeš, da postaneš bolji čovjek time što ćeš pomoći čovjeku ili životinji u nevolji.

Je li ovo nesreća ili opomena? Ne znamo. Ono što znamo svi je da smo zajedno jači, zajedno ćemo prebroditi sve! U ovome novome svijetu neizvjesnosti, straha, u ovome svijetu se moramo ujediniti da bi izašli iz svega ovoga mnogo jači. Fokusirajte se na pozitivne stvari, ako imate privilegiju ostati doma, budite zahvalni i ostanite doma. Za pametne ljude nema dosade! U novoj YouTube emisiji dajem vam prijedloge kako da iskoristite ovo vrijeme na najbolji mogući način. Ostanite doma i krenimo s današnjom temom!

Odlučnost

Drage dame, već sam vam puno puta objasnila da muškarac koji ne zna što želi, zapravo nije siguran želi li tebe. Nije siguran da želi vezu s tobom, a opet postoji neka privlačnost među vama koja ga uvijek drži u blizini. Malo dođe pa ode. Malo hoće pa neće. Malo zna pa ne zna, ali uglavnom ne zna što želi. Ta situacija naprosto izluđuje.

Slično je i s muškarcima koji se za vas ponovno zainteresiraju. Naime, ako im olakšate put do sebe, moguće je da će ponovno postati neodlučni. Kako vratiti interes muškarca detaljno sam objasnila u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, no danas ćemo se pozabaviti muškom neodlučnošću. Naime i ponovno zainteresiran muškarac može biti neodlučan. I tome treba stati na kraj.

Kako komunicirati s neodlučnim muškarcem? Odlučno.

Zašto je muškarac neodlučan

Zašto? Jer misli da si to trenutno može dozvoliti. Lakše mu je ovako, komotnije. Ništa ne obećava, a na neki način te ima pored sebe. Moguće je da je njegov interes za tebe površan. Ili ako se znate duže vremena, moguće je da te naprosto uzima zdravo za gotovo. Dobra vijest je ta da je moguće utjecati na njegovu neodlučnost. Prije svega, trebate znati sljedeće:

Neodlučan muškarac je komotan. Sve dok misli da može, on će se tako ponašati. Sve dok misli da može, pritajit će se na Valentinovo i na Dan žena. Javit će se drugom prilikom, onda kada je usamljen.

Neodlučan muškarac se u većini slučajeva viđa i s drugim ženama. Tada mu „neodlučnost“ daje prostora za manevar. Uvijek si ostavlja otvorena vrata, u slučaju da se želi javiti.

Muškarac kojeg nema na Valentinovo, na Dan žena i na tvoj rođendan, time ti daje jasnu poruku. Ne zna što želi, ali zna da ne želi vezu s tobom. To se dakako može promijeniti.

Kako komunicirati s neodlučnim muškarcem

Postavlja se pitanje: kako komunicirati s neodlučnim muškarcem? Reci mu što želiš, u kratkim crtama. Jasno, odlučno, smireno i bez pretjeranih objašnjenja.

Zašto sve od navedenog? Prije svega, muškarci vas pola toga neće čuti kada mu pokušate objasniti sve što želite, ne želite, sve što vas smeta uzrujanim tonom. Ako to uključuje i hrpu riječi, poruka neće biti odaslana na pravi način. Pola informacija će se izgubiti na putu. I neće biti efekta.

Do muškog uma nabolje prodire kratka i jasna poruka. Bez uvijanja i pretjeranog objašnjavanja.

Primjer ovakve poruke je sljedeći:

  • Sviđaš mi se i zato želi biti iskrena prema tebi. U fazi sam kada želim kvalitetni ljubavni odnos s muškarcem koji želi isti što i ja. Voljela bih da taj muškarac budeš ti, ali ako ne želimo isto, to je ok.

Što time postižete? Dajete mu jasnu poruku. Drage moje dame, muškarac s kojim se viđate mora imati jasne smjernice u kojem se treba kretati vaš odnos. Ne smijete pristajati na mrvice.

Ako pristaneš na mrvice, samo mrvice ćeš i dobiti.

Što je ključno

Ključno je muškarcu dati do znanja da ga želiš, ali ga ne trebaš. Muškarac nije kisik bez kojega ne možeš disati. Preživjet ćeš ako ode onaj koji ti nikada ništa nije ni dao. Nisi rođena da skupljaš mrvice.

Mnoge žene, bez obzira koliko su pametne, uspješne, iskusne i dalje ne razumiju kako funkcionira um muškaraca. Zbog toga ih i dalje vrti oko prsta muškarac koji im u mnogočemu ne parira. Muška neodlučnost ostavlja prostora za razmišljanje i za nadu, osobito onda kada ne znaš što ta neodlučnost predstavlja.

Žene nerijetko ostaju u odnosu koji nije veza i strpljivo čekaju da se stvari promijene, a to se nikada neće dogoditi ako se ne zauzmeš za sebe.

Da ponovimo, kako komunicirati s neodlučnim muškarcem? Odlučno.

Toliko za danas, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

P.S.

NOVO: YouTube emisiju „Na kavi s Nelly“ u kojoj ću odgovarati na vaša najčešća ljubavna pitanja, od sada možete pratiti dva puta tjedno na kanalu S.K.Nelly.

Ako još uvijek birate idealan poklon za Dan žena, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću.
Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review 2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@sknelly.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave