Facebook

Kada muškarac promijeni mišljenje 

Kada muškarac promijeni mišljenje. Da, drage dame, moguće je – muškarac koji vas je ostavio može promijeniti mišljenje i poželjeti vas vratiti u svoj život. Da, čak i onaj muškarac koji vas ja blokirao na WhatsApp-u, Viber-u i na svim društvenim mrežama. Moguće je. I puno je jednostavnije nego što mislite.

Što je sve spreman muškarac učiniti za ženu ako je uistinu zainteresiran?
Gotovo sve. Samo nebo mu je granica.
S druge strane, što je spreman učiniti muškarac koji je nedovoljno
zainteresiran? Gotovo ništa.

3D-Muskarac-u-saci-web

Preokret u kratkom vremenu

Drage moje dame, današnju kolumnu započet ćemo isječkom iz nove knjige Muškarac iz snova u kojoj vam pokazujem put od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca. Vi koje ste pročitale knjigu, znate dobro o čemu govorim i već u rukama imate svoju mapu uspjeha. Zapravo je ovo vrlo prigodan uvod u današnju kolumnu, jer to je put koji je prošao i Dein bivši, muškarac kojega nitko iz Deine okoline ne bi zamislio u ulozi zainteresiranog muškarca. Barem ne kada je Dea u pitanju. Ako je za pitati Deine prijateljice, on zbog svojeg ponašanja, baš i nije bio neki “ulov”. Isto tako, niti Dea nije povukla najpametnije poteze u toj “vezi”. Štoviše, učinila je sve što bi otjeralo gotovo svakog muškarca. No to je sada bilo iza nje.

U konačnici, Dea je naučila na svojim greškama, i preokrenula život u kratkom vremenu. Nabolje. Shvatila je da, kada konačno uzme svoj život u svoje ruke i preuzme odgovornost za vlastitu sreću  – stvari će se početi mijenjati. Ako ste slučajno propustile prethodnu kolumnu, obavezno ju pročitajte prije nego nastavite s čitanjem. 

Neočekivani susret s bivšim

Prisjetimo se, Dea je pokrenula svoj posao iz snova, upoznala novog, sjajnog frajera s kojim se vrlo brzo našla u vezi. Sve je krenulo savršeno i onda se dogodio i neočekivani susret s bivšim. Oboje pomalo šokirani, uspjeli su razmijeniti tek pozdrav, nakon čega je uslijedila njegova poruka:

– Izgledaš prekrasno. Samo to sam ti želio reći.

Postavlja se pitanje: zašto je Dein “hladnokrvni bivši” odjednom odblokirao njezin broj i poslao poruku samo nekoliko minuta nakon što ju je ugledao?

Odgovor je vrlo jednostavan: Ugledao ju je sretnu. Onakvu kakva je bila kada su se upoznali. 

Ona Dea koju je blokirao na svim uređajima i mrežama je Dea koja je postala naporna, nestrpljiva, ovisna o njegovoj pažnji, Dea koja je zaboravila na svoje dostojanstvo, opraštajući mu sve i istovremeno koristeći nesretne taktike manipulacije koje uključuju ucjenu, suze i pasivnu agresiju. 

Ova Dea, bila je ona ista prekrasna djevojka koju je upoznao. I bila je s drugim. Sretna s drugim.

Vidite, drage moje, nešto se dogodi s muškarcem koji vas je hladnokrvno odbacio i udaljio iz svojeg života, onda kada shvati da vaš život ide dalje. S njim ili  bez njega.

3D-Muskarac-iz-snova-web

Kada muškarac promijeni mišljenje

Muškarac koji je nekada bio za vas zainteresiran, ponukan znatiželjom poželjet će vam se približiti. Osobito ako on u međuvremenu nije ostvario ljubavnu sreću s nekom drugom. Tada će početi preispitivati svoju odluku.

Kada muškarac promijeni mišljenje. Da, drage dame, moguće je – muškarac koji vas je ostavio može promijeniti mišljenje i poželjeti vas vratiti u svoj život. Da, čak i onaj muškarac koji vas ja blokirao na WhatsApp-u, Viber-u i na svim društvenim mrežama. Moguće je. I puno je jednostavnije nego što mislite.

– Hvala ti. Nadam se da si dobro, odgovorila je Dea. 

– Bilo je i boljih dana, odgovorio je Bivši.

Nakon toga Dea nije nastavila s komunikacijom. Zapravo je bilo vrlo teško odoljeti daljnjem tipkanju. Imala je dečka kakvog je željela, no znatiželja joj nije dala mira. Željela je potvrdu da njemu i nije tako dobro bez nje. Bila bi neiskrena da je tvrdila kako mu doista želi sreću u ljubavi. Rana je još bila friška. Iako je konačno sredila život, susret s bivšim podsjetio ju je na svo ono izgubljeno vrijeme – i željela je samo dobiti potvrdu da njemu nakon nje baš i ne cvjetaju ruže.

Prepoznajete li se u ovoj situaciji? Jeste li ikada poželjele saznati da bivšem baš i ne ide? Kladim se da jeste. Osobito ako je prekid bio ne tako davno.

Naravno, spriječila sam ju da mu postavlja daljna pitanja.

– Ali kako ću saznati što me zanima ako ga ne pitam?, upitala me nestrpljivo.

– Bez brige, saznat ćeš, odgovorila sam.

Naravno, saznala je sve što ju je zanimalo – već sljedeći dan. Tada je ujedno i shvatila razliku između zainteresiranog i nedovoljno zainteresiranog muškarca.

Nastavak slijedi za tjedan dana 🙂

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly_blog

Zašto se bivši vraćaju

Zašto se bivši vraćaju Zašto, ali zašto se bivši vraćaju? Čak i onda kada su oni krivi za prekid. Čak i onda kada oni požele otići. Moglo bi se reći,

Nastavi čitati