Kada muškarac promijeni mišljenje 

Kada muškarac promijeni mišljenje 

Da, drage dame, moguće je – muškarac koji vas je ostavio može promijeniti mišljenje i poželjeti vas vratiti u svoj život. Da, čak i onaj muškarac koji vas ja blokirao na WhatsApp-u, Viber-u i na svim društvenim mrežama. Moguće je. I puno je jednostavnije nego što mislite.

Što je sve spreman muškarac učiniti za ženu ako je uistinu zainteresiran?
Gotovo sve. Samo nebo mu je granica.
S druge strane, što je spreman učiniti muškarac koji je nedovoljno
zainteresiran? Gotovo ništa.

Drage moje dame, današnju kolumnu započet ćemo isječkom iz nove knjige Muškarac iz snova u kojoj vam pokazujem put od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca. Vi koje ste pročitale knjigu, znate dobro o čemu govorim i već u rukama imate svoju mapu uspjeha. Zapravo je ovo vrlo prigodan uvod u današnju kolumnu, jer to je put koji je prošao i Dein bivši, muškarac kojega nitko iz Deine okoline ne bi zamislio u ulozi zainteresiranog muškarca. Barem ne kada je Dea u pitanju. Ako je za pitati Deine prijateljice, on zbog svojeg ponašanja, baš i nije bio neki “ulov”. Isto tako, niti Dea nije povukla najpametnije poteze u toj “vezi”. Štoviše, učinila je sve što bi otjeralo gotovo svakog muškarca.  No to je sada bilo iza nje.

U konačnici, Dea je naučila na svojim greškama, i preokrenula život u kratkom vremenu. Nabolje. Shvatila je da, kada konačno uzme svoj život u svoje ruke i preuzme odgovornost za vlastitu sreću  – stvari će se početi mijenjati. Ako ste slučajno propustile prethodnu kolumnu, obavezno ju pročitajte prije nego nastavite s čitanjem. 

Prisjetimo se, Dea je pokrenula svoj posao iz snova, upoznala novog, sjajnog frajera s kojim se vrlo brzo našla u vezi. Sve je krenulo savršeno i onda se dogodio i neočekivani susret s bivšim. Oboje pomalo šokirani, uspjeli su razmijeniti tek pozdrav, nakon čega je uslijedila njegova poruka:

– Izgledaš prekrasno. Samo to sam ti želio reći.

Postavlja se pitanje: zašto je Dein “hladnokrvni bivši” odjednom odblokirao njezin broj i poslao poruku samo nekoliko minuta nakon što ju je ugledao?

Odgovor je vrlo jednostavan: Ugledao ju je sretnu. Onakvu kakva je bila kada su se upoznali. 

Ona Dea koju je blokirao na svim uređajima i mrežama je Dea koja je postala naporna, nestrpljiva, ovisna o njegovoj pažnji, Dea koja je zaboravila na svoje dostojanstvo, opraštajući mu sve i istovremeno koristeći nesretne taktike manipulacije koje uključuju ucjenu, suze i pasivnu agresiju. 

Ova Dea, bila je ona ista prekrasna djevojka koju je upoznao. I bila je s drugim. Sretna s drugim.

Vidite, drage moje, nešto se dogodi s muškarcem koji vas je hladnokrvno odbacio i udaljio iz svojeg života, onda kada shvati da vaš život ide dalje. S njim ili  bez njega.

Muškarac koji je nekada bio za vas zainteresiran, ponukan znatiželjom poželjet će vam se približiti. Osobito ako on u međuvremenu nije ostvario ljubavnu sreću s nekom drugom. Tada će početi preispitivati svoju odluku.

Da, drage dame, moguće je – muškarac koji vas je ostavio može promijeniti mišljenje i poželjeti vas vratiti u svoj život. Da, čak i onaj muškarac koji vas ja blokirao na WhatsApp-u, Viber-u i na svim društvenim mrežama. Moguće je. I puno je jednostavnije nego što mislite.

– Hvala ti. Nadam se da si dobro, odgovorila je Dea. 

– Bilo je i boljih dana, odgovorio je Bivši.

Nakon toga Dea nije nastavila s komunikacijom. Zapravo je bilo vrlo teško odoljeti daljnjem tipkanju. Imala je dečka kakvog je željela, no znatiželja joj nije dala mira. Željela je potvrdu da njemu i nije tako dobro bez nje. Bila bi neiskrena da je tvrdila kako mu doista želi sreću u ljubavi. Rana je još bila friška. Iako je konačno sredila život, susret s bivšim podsjetio ju je na svo ono izgubljeno vrijeme – i željela je samo dobiti potvrdu da njemu nakon nje baš i ne cvjetaju ruže.

Prepoznajete li se u ovoj situaciji? Jeste li ikada poželjele saznati da bivšem baš i ne ide? Kladim se da jeste. Osobito ako je prekid bio ne tako davno.

Naravno, spriječila sam ju da mu postavlja daljna pitanja.

– Ali kako ću saznati što me zanima ako ga ne pitam?, upitala me nestrpljivo.

– Bez brige, saznat ćeš, odgovorila sam.

Naravno, saznala je sve što ju je zanimalo – već sljedeći dan. Tada je ujedno i shvatila razliku između zainteresiranog i nedovoljno zainteresiranog muškarca.

Nastavak slijedi za tjedan dana 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

P.S.

NOVO: YouTube emisiju „Na kavi s Nelly“ u kojoj ću odgovarati na vaša najčešća ljubavna pitanja, od sada možete pratiti dva puta tjedno na kanalu S.K.Nelly.

Ako još uvijek birate idealan poklon za Dan žena, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću.
Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review 2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@sknelly.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave