Kako zainteresirati muškarca koji se distancirao

Facebook

Kako zainteresirati muškarca koji se distancirao

Da, moguće je. Muškarac koji se distancirao, može promijeniti mišljenje i može se zaljubiti baš u tebe. Možda zvuči nestvarno, možda zvuči nelogično, možda ti prijašnja iskustva govore da to nije moguće. Srećom, ja sam ovdje da ti kažem da je itekako moguće. I da mnogo toga ovisi o tvojem ponašanju. Zapravo, u toj fazi je najvažnije kako ćeš ti reagirati na njegovo povlačenje. Kako zainteresirati muškarca koji se distancirao? Prije svega je važno razumjeti što uopće znači ta distanca i zašto ta novonastala situacija tebi ide u prilog.

Što ako vam kažem da je ponekad i ono što se čini nemoguće, itekako MOGUĆE? Ne očajavajte, drage moje, ako dobro odigrate karte, sve je moguće! Zanimljivo je koliko je zapravo lako promijeniti smjer kojim se odvija ljubavni odnos. Sve one koje misle da su stvari nadasve komplicirane – U KRIVU STE. Stvari su jednostavne.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

BLOG_#200_Kako-zainteresirati-muškarca-koji-se-distancirao

 

Da, stvari su jednostavne. Mnogo jednostavnije nego što mnoge žene misle. Muškarci su vrlo jednostavni. Ako imaju ozbiljne namjere sa ženom, onda im ta žena postaje PRIORITET. I neće ju željeti izgubiti. Ipak, ponekad ne ide sve glatko od samoga početka.

Neki muškarci se zaljube u prisustvu žene, a neki u njenoj odsutnosti.

Znam, zbunjujuće je kada se netko distancira, onda kada bi se trebali još više zbližiti. Osobito ako si uložila puno u taj odnos. Osjećaš se zbunjeno, povrijeđeno i uplašeno. Bojiš se da ćeš ga izgubiti. I sve je to ok, ali ne treba paničariti.

Ponekad je upravo ta distanca ono što treba muškarcu da bi shvatio da želi upravo TEBE.

Kako zainteresirati muškarca koji se distancirao i općenito kako vratiti interes muškarca, detaljno sam govorila u knjizi Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja, a danas ćemo govoriti o distanci.

Slavimo brojku 200 najčitanijeg ljubavnog bloga u regiji!

Prije nego krenemo s današnjom temom, imam važnu obavijest, a to je da upravo čitate kolumnu broj 200! Puno radnih dana, noći i truda je uloženo u ovaj blog. Godine i godine rada sa ženama, godine istraživanja, učenja, sve to je pretočeno u tjedne kolumne koje uveseljavaju vašu svakodnevnicu. Ovi tekstovi su dostupni svima jer želim svakoj ženi u svako doba omogućiti korisne ljubavne savjete. Ne želim da ijedna djevojka ili žena luta u mraku i gubi mjesece i godine na život u zabludi. Znam koliko znači prava informacija u pravo vrijeme i sretna sam što su mnoge od vas upravo zahvaljujući ovome blogu ostvarile onu dugo željenu ljubavnu sreću. Imajte na umu sljedeće:

Sve je moguće postići onda kada znaš kako.

Kako bismo proslavili jubilarni broj 200 najčitanijeg ljubavnog bloga u regiji, moj team i ja smo vam pripremili pravo iznenađenje!

Od danas, 06.5,. do 10.05. omogućili smo vam SUPER POPUST od 30% na SVA IZDANJA (tiskane knjige i online izdanja) uz promo kod BLOG200 koji upisujete prilikom narudžbe u za to predviđeno polje. Knjige šaljemo u cijeli svijet. Narudžbu možete izvršiti putem naše web trgovine , a za sva dodatna pitanja javite se mojem teamu na info@sknelly.com.

Hvala vam drage moje dame na vašoj podršci, na vjernosti i na predivnim riječima koje dobivam svakoga dana. Nitko ne bi mogao poželjeti bolje čitateljice, zato vam želimo omogućiti da svi dođete do svojih primjeraka knjiga Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem kako biste imale sve potrebne alate i drastično poboljšale svoj ljubavni život.

A sada se vratimo na temu dana: kako zainteresirati muškarca koji se distancirao?

Ne, on se neće ponovno zainteresirati jer ga ti trebaš

Ovo je jedna od najčešćih zabluda zbog kojih mnoge od vas propuštaju priliku postati One Prave. Da, jasno je da je jako dobro što vas neki tipovi nisu smatrali onima pravima.

Budite sretne što su vas neki bivši zaobišli.

Isto tako postoje frajeri koji su ok, a vaša veza jednostavno ne uspije iz razno raznih razloga. I muškarac i žena snose jednaku odgovornost za uspjeh veze, no što kada si ti ta kojoj je jako stalo da ta veza uspije? Što kada se on počne povlačiti, a ti šiziš i ne znaš što učiniti. Eh da, u ovoj situaciji mnoge od vas povlače brze i očajničke poteze, želeći sve što prije vratiti na staro. U ovoj situaciji ti zapravo činiš sve da saznaš zašto on mijenja ponašanje, pokušavaš mu biti što bliže, trudiš se još više nego prije i vršiš pritisak na razne načine. U svemu tome ga uvjeravaš da ti je stalo i jasno mu daješ do znanja da ga trebaš, da bez njega ne možeš, no upravo u tome i leži problem:

On se neće ponovno zainteresirati jer ga ti trebaš, on će se ponovno zainteresirati onda kada procijeni da on treba tebe.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Zašto se uopće distancirao i što to znači

Distanca nije nešto što bi trebalo biti alarmantno. Muškarci se mogu distancirati iz raznih razloga. To mogu biti problemi u njegovom životu, u obitelji, na poslu, može biti štošta toga. I da, moguće je da se distancirao jer nije siguran u vaš odnos. Moguće je da si uzima vremena da razmisli što on zapravo želi. I to nije nešto zbog čega bi se ti trebala uvrijediti. Na kraju krajeva, i ti si bila u situacijama kada nisi znala što želiš. I tebi je ponekad trebalo vremena da odlučiš da želiš baš toga muškarca. A to je najčešće bio muškarac za kojeg si osjetila da bi ga mogla izgubiti. Isto vrijedi i obrnuto:

Ako muškarac koji se premišlja oko vašeg odnosa, pomisli da bi te mogao izgubiti, tada će vaš odnos biti još bolji nego prije. Tada će njegove namjere postati mnogo jasnije.

S druge strane gledano, ako u momentu kada on nije siguran oko vašeg odnosa, ti izvršiš pritisak – on će se još više distancirati jer će osjećati da je veza s tobom nešto što mu je nametnuto, a ne ono što on želi.

Kako zainteresirati muškarca koji se distancirao? Okreni se sebi i ne vrši pritisak – osobito ako niste u pravoj vezi. Ne moraš raditi kolutove unaprijed i unazad da bi privukla njegovu pozornost. Upravo suprotno, trebaš mu dati prostora. Ostani tu gdje jesi. On zna gdje si.

Distanca je ponekad korisna

Ako je riječ o muškarcu s kojim tek izlaziš i niste definirali vezu, tada distanca može značiti i da se premišlja oko vašeg odnosa jer se viđa i s drugim ženama. Tada upravo ona žena koja ne napravi paradu i veliku tragediju oko njegovog ponašanja, postaje ona koju on želi zadržati. To je ona žena koja je spremna krenuti dalje i izaći s nekim drugim onda kada dobije dojam da je dotični muškarac neozbiljan.

Zanimljivo je to što muškarci najviše cijene žene koje su spremne otići.

Da, drage moje dame, muškarac s kojim niste u vezi smatra da vam ne duguje objašnjenja. On smatra da vam ništa ne duguje i da se može viđati i s drugim ženama. Isto tako morate znati da ni vi njemu ne dugujete ništa. I da ga patničke poruke neće poslati u vaš zagrljaj.

On se zaljubljuje u ženu koja ga želi, ali ne treba. Zaljubljuje se u onu kojoj neće propasti svijet ako on ode. Baš tu ženu on želi zadržati.

Kako zainteresirati muškarca koji se distancirao? Poanta priče je ta da mu trebate dati prostora da razmisli i baviti se sobom, umjesto njime.

Knjige na akciji

Što ako ste u vezi

Ako ste u vezi, onda svakako pokušajte razgovarati o tome što se događa:

  • Primijetila sam da si u zadnje vrijeme distanciran, da li je nešto u pitanju što bih trebala znati? Tu sam za tebe ako ti je potreban razgovor.
  • Voljela bih da smo bliži kao prije. Sviđa mi se kada zagrljeni gledamo TV. Osjećam se pomalo usamljeno.
  • Voljela bih da više razgovaramo. Imaš li nešto što bi sa mnom želio podijeliti? Osjećam kao da te nešto muči.

Kada komunicirate i spominjete potencijalni problem, nastojte razgovor ne započeti napadom i tada će vam se muškarac lakše otvoriti i reći što ga zapravo muči.

U vezama je otvorena komunikacija ključna, i način na koji pristupate problemu. Ako on treba vremena za sebe, ako ima probleme na poslu, ponudite mu pomoć i razgovor, a zatim ga pustite da bude u svojoj samoći.

  • Tu sam za tebe ako me zatrebaš.

To je rečenica kojom ga ohrabrujete da se otvori, ali ne vršite pritisak. Tako je izglednije da ćete započeti razgovor kojim ćete učvrstiti vašu vezu jer će se muškarac osjećati sigurnim da razgovara o svojim osjećajima.

Što ako se ne možeš riješiti straha

Bio u pitanju muškarac s kojim si u vezi ili ne, uvijek postoji onaj strah da ćeš izgubiti osobu koja ti se sviđa ili osobu do koje ti je stalo. Ipak, valjda sačuvati zdrav razum i ne paničariti na prve znakove promjene u njegovom ponašanju.

Zabrinuta si. Distancirao se. Nije ovo prvi put da ti se to dešava. Nije on prvi muškarac koji se iznenada distancirao. Razumijem, bojiš se da će otići, ali što i ako ode? Muškarac nije kisik bez kojeg ne možeš disati. Preživjet ćeš. Sasvim sigurno ga nećeš zadržati ako se primiš za njega grčevito kao za pojas za spašavanje. Duboko udahni i ne trči pred rudo. Razgovaraj smireno i ne ulazi u bilo kakve diskusije uzrujana. Možda nije u pitanju ništa alarmantno, ali dovoljno je da jedno od partnera krene u razgovor s napadačkim stavom da bi se stvari nepotrebno zakomplicirale.

Da bi zadržala muškarca, najprije trebaš zadržati svoje dostojanstvo. A muškarac koji uvidi da bi te mogao izgubiti, ako mu je stalo, neće dopustiti da se to dogodi. Naći će te. I držat će te čvršće nego ikada.

 U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi još detaljnije, a video možete pogledati klikom na link. U videu govorim o konkretnim koracima koje trebate poduzeti i izbjeći u toj situaciji pa svakako ne propustite pogledati i primijeniti naučeno.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave