Facebook

Kako ga zainteresirati dopisivanjem

Dopisivanje. Toliko je bitno u današnje vrijeme. Može učiniti čuda u ljubavnom odnosu. Isto tako može i narušiti postojeći odnos. Često se događa da uzbudljivo dopisivanje prijeđe u ono predvidivo, dosadno dopisivanje… Nerijetko dopisivanje završi prekidom kontakta. Bez ikakvog jasnog razloga. Ipak, razlog uvijek postoji. Vrlo vjerojatno je postalo dosadno. Ili njemu, ili tebi ili oboma. Najgore je kada samo drugoj strani postane dosadno, kada nas netko počne izbjegavati. Grozan osjećaj, zar ne? Svi smo to prošli u nekoj fazi života. Svakako, dobra vijest je ta da se sve može vrlo lako promijeniti  – onda kada naučite kako vam dopisivanje itekako može ići u prilog. Kako ga zainteresirati dopisivanjem? Vrlo lako.

Cijenite li sebe, lako ćete osvojiti muško srce. Ne zaboravite, svaka od vas jest premija, i svaka od vas jest najskuplji dijamant. Sve vi skrivate u sebi potencijal da postanete Ona Prava.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kako-ga-zainteresirati-dopisivanjem

Ono što morate znati drage dame, da biste zainteresirale kvalitetnog muškarca, morate uistinu biti dame. Drugim riječima, morate znati kada se opustiti, napraviti korak unatrag i dopustiti  muškarcu da se iskaže. I to dakako vrijedi i za dopisivanje.

Kako ga zainteresirati dopisivanjem? Imajte mjeru. Dajte mu prostora da se javi sam. Štoviše, što više se javlja sam, i što više on inicira komunikaciju, to će biti i veći interes s njegove strane.

Zašto dopisivanje može postati dosadno

Nažalost, vrlo lako možemo postati dosadni drugoj strani. Osobito kada pomislimo da je ljubavni odnos već prešao u vezu, mi žene imamo običaj preuzeti ulogu djevojke – PRERANO. Znam jer to se dešavalo i meni osobno. Kada bih dobila dojam da je frajer za mene jako zainteresiran, kao da sam automatski zaključila da je vrijeme da mu pokažem onu drugu stranu sebe – onu koja predstavlja dobru i pouzdanu djevojku. I pogodite što?

Tada stvari prestaju biti uzbudljive i da – postaje dosadno.

Dopisivanje u kojem mu prepričavaš svoj dan i ispituješ njega o njegovom danu, vrlo brzo prestaje biti zanimljivo. Naravno, to nije tema koju treba izbjegavati, ali treba dodati uzbuđenja u cijelu tu priču. Ako je on taj koji prvi izgubi interes, a ti ga kreneš propitkivati ZAŠTO, KAKO, ZBOG, ČEGA … on se vrlo brzo prešalta na drugu, novu, uzbudljiviju dopisivačicu. A ti ne znaš što te snašlo – i što se uopće dogodilo?

Naravno, naša svakodnevnica nije tema koju treba izbjegavati, ali treba dodati uzbuđenja u cijelu tu priču.

Kako?

Kako da dopisivanje postane uzbudljivije

Drage moje dame, nema ništa loše u tome da s muškarcem koji vam se sviđa podijelite svoja razmišljanja, dnevna događanja… Ali to ne smije izgledati kao informativni program, niti kao intervju u kojem ga rešetate pitanjima. Isto tako, ako još niste u vezi trebate izbjeći duge žalopoljke – njega to ne zanima.

Muškarac na početku veze dolazi po uzbuđenje. On ne traži odmah suprugu niti ti želi biti rame za plakanje. On ti dolazi radi sebe, ne radi tebe. Njemu je cilj da sebe učini sretnim, a onda tebe. OK?

Molim vas da si ovo isprintate i stavite na vidljivo mjesto. To je doista tako. Muškarac kojemu si fizički privlačna i zanimljiva nije privučen tvojim problemima (a svi imamo probleme u životu). Stoga je jako važno da se sve odvija u svoje vrijeme. Nije isključeno da u njemu možeš pronaći podršku, da ga možeš zatražiti za savjet (to je čak i poželjno), ali sve treba znati dozirati.

Kako ga zainteresirati dopisivanjem? Ponašaj se u skladu s fazom veze u kojoj se nalazite. Ne ubrzavaj i ne pokušavaj mu biti instant djevojka.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam detaljnije o glavnim greškama u dopisivanju s muškarcem, a video možete pogledati klikom na link.

Knjige na akciji

Konkretno

Najvažnija stvar koju morate znati i primijeniti prilikom dopisivanja, jest sljedeća:

Muškarca trebate ohrabriti da vam se javi, ali ga pustiti da to u većini slučajeva učini ON. OK?

Ako ovu rečenicu dobro shvatite, i ako ju znate primijeniti u praksi, vjerujte mi drage moje, sve će se u vašem virtualnom i stvarnom svijetu početi mijenjati – nabolje.

Kako ga zainteresirati dopisivanjem? Daj mu do znanja ti se sviđa, daj mu da bude zvijezda na svojem terenu, dopusti mu da se iskaže, ohrabri ga da ti priča o onome što voli, pohvali ga i slobodno mu reci da jedva čekaš čuti/saznati JOŠ. Pritom se ne javljaj prva.

To ne znači da se nikada ne trebaš javiti prva, ali daj mu prostora da u većini slučajeva to učini sam.

OHRABRI GA, I ONDA GLEDAJ KAKO DOLAZI PO JOŠ.

Evo konkretnih primjera poruke:

  • Sviđaš mi se 😉
  • Sviđa mi se kako razmišljaš 😉
  • To ćemo ostaviti za susret uživo 😉
  • Fascinantan si. Dugo me jedan muškarac nije ovako fascinirao…
  • Moram priznati da si me jako zaintrigirao 😉
  • Imam nešto što ti moram moram priznati: jako si mi privlačan. Nešto me posebno kod tebe privlači, a to ću ti kada se vidimo … šapnuti na uho 😉

Je li ovo bezobrazno, direktno laskanje? DA. I to jako pali muškarce, osobito ako sam treba doći po još i ako ga umjesto bombardiranja porukama pustiš da pronađe put do tebe i do tvojeg Inbox-a.

Toliko za danas drage dame, u sljedećem videu govorit ću o dopisivanju u vezama, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE