Facebook

Zabluda zbog koje se neprestano vrtite u krug

Vratiti interes muškarca (koji je donedavno bio zainteresiran) je u većini slučajeva – vrlo jednostavno. No što vas onda sprječava u tome naumu? Danas ćemo govoriti o jednoj od glavnih zabluda koja je većini žena kamen spoticanja na putu do ostvarenja ljubavne sreće. Pitate se što je to? Zabluda zbog koje se neprestano vrtite u krug?

 

Ne postoji dovoljno riječi i dovoljno puta koliko bih mogla pričati o ovoj temi. Svakodnevno dobivam mnoštvo vaših mailova; raznoraznih ljubavnih pitanja i dilema – prema kojima mogu zaključiti što vas najviše zanima i kako vam najbolje mogu pomoći. Kako vratiti interes muškarca tema je o kojoj sam puno puta pisala – u knjizi Muškarac u šaci, u kolumnama, te o tome najviše govoriti u novoj knjizi koja izlazi uskoro.

Pomalo je frustrirajuće kada uložiš svoje dragocjeno vrijeme i trud u odnos s muškarcem koji bi mogao biti onaj pravi, s muškarcem koji je u startu inicirao susrete, telefonske razgovore, dopisivanja… i onda paf – odjednom se dogodi da dotični zahladi i nestane. U šoku si i ne shvaćaš sto se ovdje dogodilo. Osobito zato što je taj isti muškarac nekada činio sve kako bi te impresionirao. To “nekada” možda i nije bilo tako davno. Zato je cijela stvar toliko zbunjujuća da naprosto ne znaš što ti je činiti i odakle krenuti. No jedno ipak znaš – želiš ga vratiti u svoj život (iako ga već možda sve tvoje frendice zovu Prokleti Gad). Nimalo ugodan osjećaj – znam jer sam i ja nekada bila u toj situaciji.

3D-Muskarac-u-saci-web

Što žene uglavnom čine kako bi vratile interes dotičnog muškarca?

Uglavnom – sve što čine je pogrešno. Da, dobro ste me čule – sve sto čine, čine pogrešno, a to znate dobro vi koje ste ovaj blog i knjigu otkrile nakon faze koja je uključivala metodu pokušaja i pogrešaka.

Zašto se to zapravo događa? Vrlo je jednostavno – kada želite vratiti interes muškarca koji vas je tako nepravedno zanemario ili ostavio, vaše djelovanje i svi koraci koje poduzimate u tome naumu – proizlaze iz OČAJA.

To je razlog zbog kojih nećete uspjeti u tome naumu same, niti uz pomoć prijateljica, koje vam uglavnom dobronamjerno govore ono što biste željele čuti, a i vrlo vjerojatno niti one ne razumiju što se događa u umu muškarca koji se “okrenuo na peti” i odlučio otići.

U čemu je zapravo stvar?

Vratiti interes muškarca (koji je donedavno bio zainteresiran) je u većini slučajeva vrlo jednostavno. No što vas onda sprječava u tome naumu? Danas ćemo govoriti o jednoj od glavnih zabluda koja je većini žena kamen spoticanja na putu do ostvarenja ljubavne sreće.

Pitate se što je to?

Velika većina vas misli da muškarcu koji je izgubio interes morate biti “pri ruci” – inače će vas dotični zaboraviti. Pod time “pri ruci” podrazumijeva se da morate biti stalno prisutne u njegovoj blizini, vidokrugu ili mu pak slati SMS poruke kako vas ne bi zaboravio.
Drage moje dame, ako se trenutno prepoznajete u ovoj priči, onda vam doista i pod hitno treba jedan hladan tuš. Naime, šanse da će takvi postupci zadržati muškarca ili ga nagnati da promijeni mišljenje – su ravne nuli. Da, dobro ste pročitale. Ravne nuli.
Glavni razlog zbog kojeg vas muškarac kojem se trudite biti stalno “pri ruci” neće poželjeti vratiti u svoj život (barem ne na način koji želite) je gubitak poštovanja.

Zabluda

Da, muškarac vas neće poštovati, ako pomisli da vas “ima” bez obzira na svoje ponašanje. I ne, neće se u vas zaljubiti. Toliko je jednostavno.

Zato je uvijek važno, prije svega, utvrditi ono sto NE BISTE TREBALE ČINITI kako biste ponovno zainteresirale muškarca.

“Ali bojim se da će me zaboraviti ako mu se prestanem javljati”, argumentirat će mnoge od vas.

Zanimljivo.

3D-Muskarac-iz-snova-web

A što mislite – što ćete postići u očima muškarca, ako ste stalno stand by, i u slučaju da vam se javi –  veselo uskočite u njegov auto kao psić i sve to nakon što vas je hladno “otpisao”?
Ako ne znate odgovor, sročit ću vam ga u jednoj riječi – NEPOŠTOVANJE.
Možda zvuči malo grubo, ali muškarac koji vam se vrati u život jer ste sveprisutne, jer ste ga čekale, tolerirale mu lose postupke i povrh svega ga nagovarale da se vrati – neće se vratiti na onaj način na koji biste željele da se vrati. Štoviše, iz te priče ćete izaći povrijeđene i razočarane – u većoj mjeri nego prvi put.

I zaista se ne radi o tome da su muškarci zločesti, nepravedni i slično – već naprosto koriste prilike koje im se pružaju. Ako je usamljen, a ima broj žene koja ga uvijek spremno čeka da joj se javi, okrenut će njezin broj. Naprosto zato JER MOŽE. I jer se tako u tome trenutku osjeća. S njom će provesti uzbudljivu noć i sutradan nastaviti sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo. (I da, to što su spavali zagrljeni, ne znači ništa.)

Jednostavno, zar ne?

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE