Facebook

Kada će on odabrati tebe

Čekaš i nadaš se da će on odabrati tebe. Nadaš se da će se on konačno odlučiti da je vrijeme za vezu i da si ti Ona Prava. Činiš sve u svojoj moći da ga pridobiješ, ali ništa se ne događa. Barem ne ono što ti želiš. Pitaš se kada će on odabrati tebe? Kada se muškarac odlučuje da je potraga za ljubavlju završena jer je našao onu pravu?

Kada muškarac zavrijedi poštovanje žene kojoj se divi, sve ostale žene padaju u drugi plan, sve drugo postaje nevažno. A kada muškarac zadobije povjerenje i divljenje takve žene, učinit će sve da tako i ostane.

 Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kada-će-on-odabrati-tebe

 

Drage moje dame, ako dobro shvatite ovu rečenicu, onda ste napravile veliki korak na putu do onoga što želite postići na ljubavnom planu:

Kada će on odabrati tebe? Onda i samo onda kada mu se život pored tebe učini ljepšim, lakšim, boljim, a ne opterećenjem.

Ženska zabluda

Jedna od najčešćih ženski zabluda u ovoj situaciji jest sljedeća:

Ako se budem dovoljno trudila, on će uvidjeti kako sam ja najbolja za njega. Shvatit će da će mu pored mene biti lijepo. I da me ne želi izgubiti.

Nažalost, tako ne funkcionira um muškarca. Mnoge žene se upravo u neznanju pretjerano trude, kuhaju mu, spremaju, čine mu raznorazne ustupke u nadi da će on taj trud prepoznati i nagraditi. Prava istina je sljedeća:

Muškarac se neće vezati za ženu samo ako procijeni da bi bila dobra i požrtvovna djevojka/partnerica/supruga. Pretjeran angažman oko muškarca gotovo nikada nema sretan ishod, osobito na početku ljubavnog odnosa.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Odbacite pretpostavke

Jedno je sasvim sigurno, ako želite zadobiti interes muškarca – odbacite pretpostavke. To što vi mislite da on želi, ne znači da on to uistinu želi. Drugim riječima, drage dame, ako muškarac oko kojeg se trudite, ne pokazuje interes, prestanite se truditi.

Muškarcu treba dozvoliti da se potrudi. Samo tako će vas cijeniti.

Pretjeran trud sa ženske strane stvara kontraefekt i muškarac to često protumači kao pritisak. S druge strane, žena koja se trudi, a ne dobiva ništa zauzvrat, počinje se žaliti i prigovarati i nerijetko dođe do svađe i do nepotrebne drame. I tada dotični počinje smatrati da bi mu život pored te žene bio opterećenje. Ako vam se ikada dogodilo da je ljubavni odnos krenuo silaznom putanjom nakon ovakvih situacija, ovo je pravi razlog.

Kada će on odabrati tebe? Kada te osvoji svojim uloženim trudom.

Knjige na akciji

Vrati se u žensku energiju

Ako previše analiziraš, ako se previše aktiviraš, ako ti na sebe preuzmeš iniciranje i planiranje svih vaših susreta, to znači da si u muškoj energiji (to je energija usmjerena ka određenom cilju). Muška energija je sjajna za ostvarivanje poslovnih ciljeva, ali ne i u ljubavnim odnosima. Ako samo ti guraš odnos prema naprijed, i činiš sve moguće da muškarcu olakšaš put do sebe, tada mu ni ne ostavljaš dovoljno prostora da se potrudi. I tada, polako i sigurno on počinje gubiti interes za tebe.

Rješenje leži u tome da se pod hitno vratiš u žensku energiju, na način da se opustiš i dopustiš njemu da se angažira oko vašeg odnosa. Tek tada će te muškarac početi istinski cijeniti.

Drugim riječima, ako ti preuzmeš ulogu muškarca, početna privlačnost polako i sigurno nestaje i to je prava istina.

Kada će on odabrati tebe? Onda kada dobije priliku da te osvoji. Onda kada se bude morao popeti na najvišu planinu da bi te osvojio. Što je dalji put, time će rasti i njegov interes.

Kada će on odabrati tebe

Drage moje dame, muškarci u ljubavnom odnosu nisu dobrotvori. Oni ne ulaze u vezu kao spasitelji, već radi sebe. Drugim riječima:

On tebe bira radi sebe, ne radi tebe (kako bi tebi pomogao, kako bi te spasio), zato su male šanse da će ga u početku privući najgora verzija tebe.

Što to znači? Mnoge žene, potaknute izrazito velikim interesom od strane muškarca nerijetko misle da su sigurne – i da mu mogu reći sve i svašta. I onda se jako iznenade. Muškarci se jako brzo predomisle na početku veze ako procijene da će im život s određenom ženom biti/postati drama, opterećenje, uteg…  Tada i onaj najzainteresiraniji muškarac lako odlazi. Zato je važno znati da se ništa ne podrazumijeva. Kada će on ponovno željeti biti s tobom objasnila sam u jednoj od prethodnih kolumna.

Kada će on odabrati tebe? Onda kada procijeni da si super žena koja ima kontrolu nad sobom i svojim reakcijama. Onda kada pomisli da si unikatna i drugačija od drugih. Onda kada on mora biti taj koji će uložiti trud u to da te zadrži.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link. Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Odaberi sebe i novi početak

Odaberi sebe i novi početak Ona je odabrala sebe. Nakon svih uspona i padova. Kaže da je cijeli život bila “krpa” kada su u pitanju muško ženski odnosi, no ona

Nastavi čitati

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE